Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Iphone Photos Klasöründen resim silme problemi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Iphone Photos Klasöründen resim silme problemi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Dukastargate

9 Haziran 2008; 12:53:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar,

Bende Vista var ve nasıl oldu nasıl yaptım bilmiyorum fakat Photos programına girdiğimde bir klasör daha görünüyor ve bu klasörün içindeki 2 resmide silemiyorum. Aşağıdaki resimdeki 2. klasörden bahsediyorum.

Nasıl silebilirim bilgisi olan varmı? Iphone pc suite yada Iphone browserdan nasıl görürüm ?

Ekteki dosya (1)

Iphone Delüsüüü..... :)

paTRon

9 Haziran 2008; 12:58:43 

itunes la o klasörü kaldır başındaki işareti.sync yap düzelmesi lazım

DeLL Inspiron 6400 Core Duo 1.83 GHz 1gb Ram || ATI Radeon x1400 256 Mb Ekran Kartı || 15.4" WXGA TrueLife Wide Screen|
80 gb Sata HDD +160 gb Toshiba External Harddisk // Windows Vista Ultimate // k810i CyberShot Phone // iPhone 3G ~ Coming Soon ||
İpana Karbonatlı Anti-Tartar Diş Macunu // Colgate Extra Clean Diş Fırçası // Totex Saç Jölesi // Fonex Wax Aquaspher // Axe Chocolate Dark Temptation |||
- Kişisel Site - Hosting -
Dukastargate

9 Haziran 2008; 13:08:32 

Itunes ta o klasörü göremiyorum.

Dukastargate

20 Haziran 2008; 11:35:38 

Kimse bilmiyormu yahu???
Yokmu bana yardım elini uzatabilicek arkadaş????

fleischman

Sisteme Gözat

20 Haziran 2008; 16:07:15 

iphone browserda üstteki menülerde kısayol olarak photos klasörü atılmış durumda ordan bir bak bu gözüküyormu...

ya da itunesdan bu resimi tekrar göster sync yap sonra kaldırmayı dene bu sefer çıkacakmı acaba...

"If it is just us, it seems like an awful waste of space..."
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Haziran 2008; 17:19:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Dukastargate

Arkadaşlar,

Bende Vista var ve nasıl oldu nasıl yaptım bilmiyorum fakat Photos programına girdiğimde bir klasör daha görünüyor ve bu klasörün içindeki 2 resmide silemiyorum. Aşağıdaki resimdeki 2. klasörden bahsediyorum.

Nasıl silebilirim bilgisi olan varmı? Iphone pc suite yada Iphone browserdan nasıl görürüm ?

FileZilla programını indir ve kur.Nasıl bağlanılacağı imzamdaki 1. sayfada var.Ayrıca, orada gitmek istediğiniz kısayollar başlıklı bir konu var,onu da bulun ve Resimler klasörüne yazıldığı biçimde gidin istediğiniz resimleri vs silin.En garantili yol.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> Iphone Photos Klasöründen resim silme problemi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lapazz D-Note DNA 500
Siz kagit uzerine not alin o dijital olarak saklasin. Lapazz D-Note dijital not defteri
AMD Puma Lansmanı : Toshiba
Toshibanın AMD Puma ürünleri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir