Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
[E65-N80-N73 / SE K790- K770] İÇİNDEN ÇIKAMADIMMM!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> [E65-N80-N73 / SE K790- K770] İÇİNDEN ÇIKAMADIMMM! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
thall

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Haziran 2008; 12:09:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar;

Yeni bir telefon almak istiyorum. Bütçem 400ytl hadi taksit maksit derken max.450,480ytl.
500ytl psikolojik direnç noktam ulaşmasa iyi olur:))

Hali hazırda N70 kullanıyordum (şimdi onu hediye ettim, idare eten bi telefon kullanıyorum)
Elemelerim sonu bu modeller arasında kaldım. [E65-N80-N73 / SE K790- K770]

Telefonda dış ses yüksekliğine çook önem veriyorum. N 70 kesinlikle bu konuda iyiydi alt sınırım bu olmalı diye düşünüyorum.

kamera madem bir kare fotograf çekeceğim var diye çektiğim fotonun kalitesinin iyi olmasını isterim.

(N70 aslında pek tatmin etmedi açıkçası) sırf bu yüzden symbiamdan vazgeçip SE K790veya 770 mi alsam diyorum. zannedersen dış sesleri de fena değil müzik dinleme açısından.

E65 serisini sırf vi-fi için istiyorum, bir de telefonun duruşu karizmatik geliyor bana. (dışa verdiği ses nasıldır, eğer iyiyse fotodan feragat edeceğiz yine:( )

N73 hem symbian ve carl zens cazip görünüyor, fakat kullanıcı yorumları çok olumsuz:( siz ne diyorsunuz?

en son olarak ta fiyatıyla dikkat çeken WM6 'lı telefonalrdan HP ipac 514 ve imate flip (miydi neydi249ytl olan:)) sırf merak için bunlardan mı seçsem diyorum.

WM6 olanlar hariç diğerlerini 2. el alabilirim çok temiz cihazlar var garantili full kuttu içerikli açıkcası sıfırlarına yanaşılmadığından, bayağı cazip görünüyorlar.

Evet arkadaşlar sonuca ulaşmamda bana da yardımcı olursanız çok bahtiyar olacağım.

şimdiden teşekkürlerimi iletirimm... hadi bakalım kolay gele

Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene!!!

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 13:59:30 

K790i yi tavsiye ederim

CluB C-MaX // C-MAX TDCi GHIA 2006 AYTOZU GRI \\
The club of Walkman phones// Sony Ericsson W810i \\
İmza Kuralları
gokhan1903bjk

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 16:42:21 

symbianmı isriyorsun, daha iyi kamera çekimimi yoksa wi-fi mi? ona bağlı...

>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<<
ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20
ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara
Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı
|| Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına
Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN

NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK

Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
thall

9 Haziran 2008; 17:03:16 

valla ben de bile bilsemm kararsızlığım ve içinden çıkamadığım konu da bu:))

telefonların + ve - yönleriyle beni yönlendirmenizi istiyorum...

meselaa "E65'e o kadar heveslenme menüleri adama saç baş yoldurur, doygun bir sesi de yok" falan gibi...

umarım derdimi anlıyorsunuzdur... kararsızlık çok kötüü

Sular yükselince, balıklar karıncaları yer,Sular çekilince de karıncalar balıkları...
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir! Çünkü, kimin kimi yiyeceğine "SUYUN AKIŞI" karar verir...

9 Haziran 2008; 18:46:53 

e65 in kamerası bi 2mp e göre iyi değilmiş ayrıca seside çok yüksek çıkmıyormuş(bunlar internette okuduklarım)tabi onda symbian ve wi-fi var n73 symbian ve carl zeiss var ama kamerası çok iyi değil diye duydum k790inin sesi iyi çıkıyormuş zaten foto kalitesine diyecek yok k770i nin kamerası k790ininkine göre daha kötüymüş tek artısı 3g olması ama salla 3g yi n80 ise wi-fi de çok başarılı değilmiş kamerasına da sadece 3mp olsun diye 3mp koymuşlar ayrıca sarjı çok çabuk bitiyormuş(internette devri kapandı gibi yorumlar var)+ çok kalın

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu

Nintendo DS Lite Beyaz
thall

9 Haziran 2008; 23:05:10 

Evet arkadaşlar yorumlar bu kadar mı? bu kararsızlığıma bir yön vermeliyim...

kartallar_yalnız_uçar
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

9 Haziran 2008; 23:36:37 

Ben olsam N80 alırdım kolaylık olur önceki kullanımlarına göre...
Teknode

10 Haziran 2008; 1:44:42 

quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

Ben olsam N80 alırdım kolaylık olur önceki kullanımlarına göre...

Benimde çok hoşuma gidiyor n80 dizayn özellikler gerçekten güzel ama n80 alırsan internet edition al

Scenic
tuğra_

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 2:45:52 

Bence e65 al.. Oldum olası çok sevmişimdir bu telefonu

Galatasaray,,
Türkçemiz Yok Olmasın
SE K750i Cyber-Shot
Eski nik: charismAslan
Pentax k10D + Pentax SMC-DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL
Sakarya Üniversitesi - FEF - Türk Dili ve Edebiyatı..
thall

10 Haziran 2008; 9:56:42 

Anlaşılan o ki E65 ile N 80 arasında yoğunlaşmalar başladı...

benim bu iki telefonda kararsızlığım E65 şık bir dizayn verirken, N80 3mp foto çözünürlüğü sunuyor.
Lakin çok kaba, bir de kızaklı telefonlar arasında N80 daha sorunlu diyorlar, bu konuda siz ne diyorsunuz?

Henüz WM6'lı HP ve İmate diyen olmamış, gereksiz heves mi diye düşünüyorsunuz, symbiam daha mı çok kişileştirilebilyor? gerçi bu telefonlarda hem müzikten hem fotodan feragat etmiş oluyoruz dolayısıyla eleyelim mi? aksine yola devam mı?

Şimdi bir şey daha diyeceğim ki hepten içine düştüğüm sıkıntıyı daha da vurgulayacak.

yoksa hepsinden vazgeçip hali hazırda 2 hat kullandığımdan çift hatlı bir tel mi alsam

çift hatlılar arasında INFINITY 770'di galiba:S çok meth ediyorlar... ne yapsam?

thall

10 Haziran 2008; 14:34:26 

arkadaşlar hiç cevap gelmez oldu...

şimdi 2.el 5aylık garantisi devam eden E65 buldum 380ytl buna 2gb kart dahil.

ne diyorsunuz alınır mı?

thall

11 Haziran 2008; 19:13:15 

Bugün doğubank'ta dolaştım... çinlililer istila etmiş resmen piyasayı doğubank'ın içnde bile özellikle üst katlarda TV görüntüleri çok netti bende şaştım kaldım, dayanamadım aldım inceledim ekranın büyük oluşu (Anycoll'lerde) müthiş! mp3 sesi canavar gibi