Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Lenovo’nun 10’uncu “altın”ı Türkiye’de

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Lenovo’nun 10’uncu “altın”ı Türkiye’de Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ufukgursoy

 

Mesaj: 2


 9 Haziran 2008; 11:49:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Lenovo EPEAT Gold (Altın) derecesi sahibi ürün serisine bir ThinkVision monitörü daha ekledi. Dünyada EPEAT Gold sıfatına sahip tek bilgisayar üreticisi olan Lenovo’nun, bu önemli sıfatı taşımaya uygun bulunan onuncu monitörü “L200p” oldu. Teknoloji sektöründe çevresel konularla ilgili en saygın sıfatlardan biri olan “Elektronik Ürünler Çevresel Değerlendirme Aracı” EPEAT’ın “Gold” sıfatına sahip olmak, bir üreticinin çevresel sorumluluk konusunda, kuruluşun en yüksek standartlarını sağladığı anlamına geliyor. Lenovo’nun 10 monitör modeli bu sıfatı taşıyor!

EPEAT Gold sıfatına sahip seriye en son katılan ürün olan 20 inç ThinkVision L200p geniş performanslı monitörü, 1680 x 1050 (WSXGA+) çözünürlüklü panel, 5 ms yanıt zamanı, 1000:1 kontrast oranı ve 300 cd/m2 maksimum parlaklığa sahip. Bir performans ürünü olarak hem HDCP desteğine sahip VGA ve DVI arayüzleri hem de monitörün eğilmesini, dönmesini ve yüksekliğin 110 mm indirilebilecek ve yükseltilebilecek şekilde ayarlanmasını sağlayan bir performans standı da bulunuyor.

EPEAT Gold derecesi nasıl alınıyor?

Bir monitörün EPEAT Gold’a ulaşması için, 23 adet “zorunlu” ölçüte uyması gerekiyor. Bu ölçütler arasında, çevreye zarar veren malzemelerin kullanılmaması, ürün ömrü, enerji tasarrufu, performans gibi değerlendirmeler bulunuyor. Bunların yanı sıra, monitörün yüzde 25’ten fazla geri dönüşümlü plastik kullanmak gibi opsiyonel ölçütlerin yüzde 75’ini sağlayıp sağlamadığına da bakılıyor. L200p Wide, bu kriterleri sağlayan bir monitör.

299,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla 2 Haziran’dan itibaren vitrinlere çıkacak olan L200p Wide gerçekten sahip olmaya değer bir kalite taşıyor.

http://www.epeat.net/SearchResults.aspx?ProductType=2&rating=3
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> Lenovo’nun 10’uncu “altın”ı Türkiye’de Sayfa: [1]
Buraya git:



Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
GSmart i350 Video
GSmart i350 Video
 


Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle
 
Reklamlar


















Videolarımız
 
Metal Gear Solid 4 video incel

MSI NX8500GT ekran kartı


Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET


0.250