Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
## Asus'dan EzLink Serisi İki Yeni Geniş Ekran LCD Monitör ##

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> ## Asus'dan EzLink Serisi İki Yeni Geniş Ekran LCD Monitör ## Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fx57

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Haziran 2008; 11:40:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Asus VW223B

Asus hızlı bir şekilde monitör çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Firma son olarak EzLink serisi dahilinde iki yeni modelinin daha duyurdu. Bilindiği üzere EzLink teknolojisi DisplayLink teknolojisi ile son derece benzer. Bu teknoloji sayesinden 6 adet monitörü USB üzerinden bağlayabilmek mümkün. Sırasıyla 22" ile 20.1" boyutunda olan Asus'un VW223B ve VW202B kod aldı yeni modelleri boyut dışında son derece benzer özelliklere sahipler. Zira her iki model de 1680 x 1050 çözünürlük desteği, 5ms tepki süresi ve 1000:1 (3000:1 dinamik) karşıtlık oranıyla geliyorlar. D-Sub ve USB konnektlörine sahip olan monitörlerden 22" VW223B modeli ayrıca 3 portlu USB hub'a da sahip. Bahsi geçen 22" boyutundaki modelin Avrupa'da 220 Avro seviyesinden listelere girdiği belirtiliyor.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Eta Kappa Nu
Dolapdere Big Gang - Local Strangers
Burt Munro & Indian Scout (50R627)
hikmetg

9 Haziran 2008; 11:54:37 

Asus'un halen dsub çıkışlı ürünler üretmesine sinir oluyorum

dvi, hdmi varken neden halen dsubta ısrar ediyor anlayamıyorum

dsub'ta ciddi renk kaybı oluşuyor. Bizzat philips monitörümde denedim.

Beriko

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 12:00:52 

quote:

Orjinalden alıntı: hikmetg

Adamlar EZlink koymus daha ne istiyorsun!! Ekstra dsub koymalari zorunami gidiyor

HoBo`
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Haziran 2008; 18:54:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Beriko

quote:

Orjinalden alıntı: hikmetg

Adamlar EZlink koymus daha ne istiyorsun!! Ekstra dsub koymalari zorunami gidiyor

+1
avanoss

9 Haziran 2008; 19:07:18 

ezLink böyle bişey, usb üzerinden çalışıyor arkadaşın da dediği gibi aslında analog bağlantı ekstraden olmuş,, belki analog yerine dvi de koyabilirlerdi ama ezLink olması yetecektir zaten...

işte ezLink kablo

BİN yılın sözü | | BİN bilsende BİR bilene danış...
max975

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 20:35:39 

ama mönitörün teknik verilerinde bir yenilik yok cıkış mıkış önemli değil benim için

Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4800Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL5 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
avanoss

9 Haziran 2008; 20:45:53 

quote:

Orjinalden alıntı: max975

ama mönitörün teknik verilerinde bir yenilik yok cıkış mıkış önemli değil benim için

pardon ama nasıl bi yenilik bekliyorsunuz ki?

muadilleri içinde tepkime süresi siyahxbeyaz için 5ms şu anki en düşük tepkime süresi, diğer 2 ms diyerek satılan ürünleren hiç biri siyahxbeyazda 5 ms nin altında değil, hepsindede griden griye 2 ms, piksel aralığı standart ve daha küçüğü yok zaten boyutlara göre, statik konsantroast ta 1000 gibi yüksek bi değer, estetik olarakta hoş bi görünümü var,, eksiklik olarak dvi diyorsanız zaten onun yerine dvi ile eşdeğer performans veren ezlink var (daha yüksek performansta olabilir, displaylink in üstü çünkü ezlink),,, kendim kullanmıyorum şu an ama benim için özellikleri yeterli ve her işin üstesinden gelebilecek bi yapıda... fiyatı uygun olursa önerilebilecek modeller arasında olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 9 Haziran 2008; 20:45:36 >

BİN yılın sözü | | BİN bilsende BİR bilene danış...
Rapator

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

9 Haziran 2008; 21:06:49 

Asus hakikaten lcd piyasasını kızıştırıyor...Şu an Türkiyede satılan ve fiyatına göre iyi bir performans veren 22" VW222S modelinin yanında uygun fiyatlı olarak bu ikiside gelirse çok iyi olur...

AMD X2 4000+MSI K9A2-CF+2x1 GB DDR800 A-Data Vitesta Extreme Edition+MSI RX3850-T2D256E-OC+SkyStar2 2.6D+400GB Samsung SATA2 16MB+Airtes RT-205TT+Asus DRW-1608P3S+Lite-on LTN525+Nec Floppy +Pegasus 8029B34+High Power 500W+Samsung 223BW 22" LCD+A4Tech XL-750BF+A4Tech X7 G800MU+Orite RN4000+Logitech X540+WD My Book EE 500GB+Bigboy 1GB Usb+Kingston 2GB Usb+HP F370+Powercom BNT 600A+KODAK CX6330+Bigboy 1GB SD+SONY DSC-S730+Sony 4GB MSPD+Nokia 6300+Bigboy 1GB MicroSD+Nokia 3310+Nokia 6100
Phen0m

10 Haziran 2008; 1:29:35 

Asus bence her donanımın iyisini yapiyor tabi fiyat tartişilir..

DVB

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 8:28:59 

Asus Pw serisi monitörler tasarım olarak bi harika ama bu iş serileri veya giriş seviyeleride çok basit tasarımlı
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> ## Asus'dan EzLink Serisi İki Yeni Geniş Ekran LCD Monitör ## Sayfa: [1]
Buraya git: