Asus hızlı bir şekilde monitör çeşitliliğini arttırmaya devam ediyor. Firma son olarak EzLink serisi dahilinde iki yeni modelinin daha duyurdu. Bilindiği üzere EzLink teknolojisi DisplayLink teknolojisi ile son derece benzer. Bu teknoloji sayesinden 6 adet monitörü USB üzerinden bağlayabilmek mümkün. Sırasıyla 22" ile 20.1" boyutunda olan Asus'un VW223B ve VW202B kod aldı yeni modelleri boyut dışında son derece benzer özelliklere sahipler. Zira her iki model de 1680 x 1050 çözünürlük desteği, 5ms tepki süresi ve 1000:1 (3000:1 dinamik) karşıtlık oranıyla geliyorlar. D-Sub ve USB konnektlörine sahip olan monitörlerden 22" VW223B modeli ayrıca 3 portlu USB hub'a da sahip. Bahsi geçen 22" boyutundaki modelin Avrupa'da 220 Avro seviyesinden listelere girdiği belirtiliyor.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ezLink böyle bişey, usb üzerinden çalışıyor arkadaşın da dediği gibi aslında analog bağlantı ekstraden olmuş,, belki analog yerine dvi de koyabilirlerdi ama ezLink olması yetecektir zaten...
işte ezLink kablo
muadilleri içinde tepkime süresi siyahxbeyaz için 5ms şu anki en düşük tepkime süresi, diğer 2 ms diyerek satılan ürünleren hiç biri siyahxbeyazda 5 ms nin altında değil, hepsindede griden griye 2 ms, piksel aralığı standart ve daha küçüğü yok zaten boyutlara göre, statik konsantroast ta 1000 gibi yüksek bi değer, estetik olarakta hoş bi görünümü var,, eksiklik olarak dvi diyorsanız zaten onun yerine dvi ile eşdeğer performans veren ezlink var (daha yüksek performansta olabilir, displaylink in üstü çünkü ezlink),,, kendim kullanmıyorum şu an ama benim için özellikleri yeterli ve her işin üstesinden gelebilecek bi yapıda... fiyatı uygun olursa önerilebilecek modeller arasında olur...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 9 Haziran 2008; 20:45:36 >