nP4BlacK0uT
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 3 günü kaldı.
9 Haziran 2008; 17:16:55
quote:
Orjinalden alıntı: Rapator
x540 ı da duvara tutturabilirsin...hem x530 dan artısı var...kumandası çok kullanışlı...
şuan logitech in bu serisinin en üst modeli x540 mı? sende x540 mı var? varsa memnunmusun? ben diyelim x540 5+1 aldım, ses kartım olmadan yani anakartın ses kartıyla tam verim sağlamazmı hoparlör?
x540 ı da duvara tutturabilirsin...hem x530 dan artısı var...kumandası çok kullanışlı...
şuan logitech in bu serisinin en üst modeli x540 mı? sende x540 mı var? varsa memnunmusun? ben diyelim x540 5+1 aldım, ses kartım olmadan yani anakartın ses kartıyla tam verim sağlamazmı hoparlör?
evet şu anda logitechin alınabilecek en uygun fiyatlı ve en performanslı ürünü bu...kullanıyorum ve çok memnunum...ben onboard 7-1 ses kartı ile kullanıyorum...tabi senin onboard ses kartın eski ise haliyle biraz performans kaybı yaşarsın...
nP4BlacK0uT
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 3 günü kaldı.
9 Haziran 2008; 17:30:53
anakartım ASUS P5LD2-X yeni sayılır. Ses kartı taktırmazsam ne gibi bir kayıp olur.Gözle görülürmü cevaplarsan çoook sevinirim.. Bide fotoğraftaki sen misin?
anakartım ASUS P5LD2-X yeni sayılır. Ses kartı taktırmazsam ne gibi bir kayıp olur.Gözle görülürmü cevaplarsan çoook sevinirim.. Bide fotoğraftaki sen misin?
yani bas, tiz ve son seste problem olur ama senin anakartın ses kartı iyi...6.1 ve bu ses sistemi için ideal...zaten daha üstü abartı olur...benim arkadaşım onboard kartların seslerini beğenmediği için gitti 200ytl ye ses kartı aldı...ikisinide dinledim ama 200ytl lik bi fark duyamadım...tabi herkesin algısı farklı...
evet resimdeki benim...marslı olduğum için öyle çıkmış...şu sıralar rengi ayarlatmaya çalışıyorum...