Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Yumatu IQ Plus (Mükemmel Fiyat/Performans - Boyut :))

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Yumatu IQ Plus (Mükemmel Fiyat/Performans - Boyut :)) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sugarboy

9 Haziran 2008; 10:19:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 2 gün önce bu model uydu cihazı aldım. Aslında fiyatının ucuzluğundan dolayı çok dandik birşey bekliyordum. Ama inanın gerçekten fiyatını son kuruşuna kadar hakeden çok iyi bir model. Görünümü güzel ve çok küçük boyutlarda minnacık :) Kanal geçiş hızı süper olmasa da son derece tatminkar. Görüntü kalitesi de yine benim için oldukça güzeldi. Zaten hd yayın olmadıktan sonra bu kalitede neredeyse hemen hepsi aynı. Kanal düzenleme vs., zoom, radyo vs gibi özellikleri de çok güzel. Kumandası oldukça kullanışlı. Teleteksi goldmaster 8300den çok daha hızlı açıyor. Bana 55 liraya maloldu. Fta model cihaz alacaklar kaçırmasın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ishtare -- 9 Haziran 2008; 11:43:14 >

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
ElectroTech

9 Haziran 2008; 10:52:36 

O fiyata nerden aldınız acaba

ElectroTech
sugarboy

9 Haziran 2008; 11:00:04 

ben uydu satan birisinden buldum internet üzerindense www.karabalikelektronik.com da mevcut
http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=381

Sıfır ayarında çiziksiz full kutulu garantili faturalı az kullanılmış Sonyericsson p1i arıyorum!
baycan87

9 Haziran 2008; 12:39:14 

evet bendede var, şu ana kadar bir sorun çıkarmadı inşallah ta çıkarmaz

insan olmak yetmez yetmiyor bazen, süpermen süpermen olmak lazım bazen....
Rádèøή

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 12:44:17 

Receiver dedimi NextStar'dan şaşmicaksın derim... Bunu bilir bunu söylerim... Çakma Nextwave, NextTime değil tabi :)

Bayrağı Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır;
Toprak, Uğrunda Ölen Varsa Vatandır!
| BEŞİKTAŞ JK |
frux

9 Haziran 2008; 12:49:24 

Karabalik elektronik te şu an için IQ plus 57.75 lira.. Netten alırsan 7 ytl de kargo tutar.. Belki Karaköy'e gidip yerinden alınırsa peşin 55 ytl'ye verirler..
Bu cihazda biss sorunu yoktur umarım.. atv için?!

sugarboy

9 Haziran 2008; 13:35:00 

atv ile ilgili bir ayarlama yapmadım henüz fakat nexte gidip 150 bayılcağınıza buna 50 vermeniz bence iyi olacak... amacınız sürekli şifre çözme vs ise zaten fta model yerine dreambox 500 ü alın... forumda arkadaş 165 liraya aldığını söylüyor... paranızı aynı işi yapan cihazlara vererek çöpe atmayın derim...

sugarboy

9 Haziran 2008; 13:39:51 

saolsun arkadaşlar burada çözmüşler şifre olayını da zaten... :)
http://forum.donanimhaber.com/m_23802351/tm.htm

Rádèøή

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 13:49:32 

Fiyatlardan hiç haberim yok. Ben 2 sene önce aldım ve gayet memnunum kullandığım süre zarfında...

Seçim Sizin

Bayrağı Bayrak Yapan Üzerindeki Kandır;
Toprak, Uğrunda Ölen Varsa Vatandır!
| BEŞİKTAŞ JK |
tugaytugay

9 Haziran 2008; 19:23:30 

Ben de next ve yumatı iq plus var, ikisi de güzel ancak boyut olarak iq plus çok güzel,,,

ANIL

26 Haziran 2008; 22:11:57 

yazılım atarken%90 da falan kitlendi 15-20 dk bekledim cevap vermedi bende tekrar yükleyeyim dedim şimdi cihaz açılmıyor bilen fikri olan varmı servise gitmeden nasıl hallederim çalışıyorum servise gitmek benim için çok zor

bodrumlu2

28 Haziran 2008; 11:53:00 

Hotbirdte neleri açıyor şuan için?

Nothing lasts forever
Even cold november rain
fusiontechus

1 Temmuz 2008; 2:18:03 

hdmi bağlantı var mı acaba bu alette?

başka bir forumda buldum bu resmi
http://img224.imageshack.us/img224/2001/qpluscg8.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fusiontechus -- 1 Temmuz 2008; 2:28:43 >

atakansah

12 Temmuz 2008; 11:55:35 

evet bende 8600cı modelini kullandım emekli ettim ama kanla geçişi falan çok hızlıydı. gerçi şimdi dreambox 500s (orijinal) kullaıyorum çok memnunum geçi parasıda çok yani.

yumatu ıq serisi güzel ama plus değilde varsa cı modül girişli alınsa en azından modül kullanılabilir diyorum

-DualCore AMD Athlon 64 X2 6000+ 3.0 GHZ||Asus M2N Board || PALIT 8500 GT SONIC 256mb ddr3 ||Kingston 2 x 1GB DDR2 800 ram|| Samsung 932 B Plus 19'' LCD||Jazz 4.1 Speaker||Asus 1841BLT Lightscribe dvd-rw||Seagate 320GB Sata2 16mb hdd||A4 Extreme optical mause||Feel Hurricane ATX Kasa 550 watt psu uçak motor 4 fanlı ||Aver media studio 303 10-bit tv kartı ||
-Windows XP Professional SP2
-N95 8GB /creative ep-630 + 1110İ ||
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> Yumatu IQ Plus (Mükemmel Fiyat/Performans - Boyut :)) Sayfa: [1]
Buraya git: