Şimdi Ara

iPhone v2 ama daha önemlisi bu Vodafone nasıl satacak TR'de? Rezalet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iPhone v2.0 bekleyişinde son saatlere (<12 saat) girdiğimiz bu zaman diliminde, takip ettiğim bir yabancı sitede iClarified tarafından yayınlanan iPhone v.2 ile ilgili güya Vodafone çalışanından alınan bilgiler (specs.) diye son dedikoduları okudum,

* GPS çalışıyormuş 3m. sapma ile, (sırası ile wifi-baz istasyonu-uydu dan bilgi alarak)
    * modem software v.04.41.01 olmuş ve denilene göre bu sefer bunu kırmak her zamankinden daha zor olacakmış... hardware ve software olarak (bulunur gene çözümü elbet:) )
    * Tüm telefonlar firmware v.2.0 kullanıyormuş
    * Data transfer hızı açık alanda 140 kbps, içerde 70 kbps'ına ulaşmışlar (Türkiye için bir hayal ama olsun destekliyor, birgün wimax filan gelirse yada 3G olursa:) )
    * Cihaz hissedilir derecede küçülmüş (%20 gibi) filan filan...

Hani aslında bunları yazmak için açmadım konu başlığını... ama özellikle modem firmware'in unlock edilemeyeceğinin altı çizildiği için dedim ki hazır Vodafone Türkiyede de satacak bunu bir girip TR sayfalarına bakim dedim ne var ne yok Vodafone'da iPhone hakkında...

Baktım bir de ne görim.. bırakın iPhone'un TR'de çıkacağı tarihi, adamlar şuanda kullandığımız iPhone ile ilgili bilgiyi bile yanlış yazmışlar, iPhone resminin altına Blackberry özelliklerini copy-paste yapmışlar... rezalet yahu....

http://www.vodafone.com.tr/iPhone/iphone.home.php

Vodafone'a da kınama mailimi attım ama sizlerle de paylaşmak istedim....

Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 9 Haziran 2008; 10:05:37 >

• :) adreste bahsedilen bi çok şey blackberry :) daha yapmamışlar sanırım
  • biçok şey den öte yanda kullanım kılavuzu, vs... download edilecek şeyler var... download et bakalım nasıl bi süpriz çıkacak :)

eh yapmadıysan kardeşim, koymayacaksın da sayfana bu iPhone özellikleridir diye... kandırmaca... büyük hata Vodafone gibi uluslararası telekom şirketi için!!!
  • İşte bu kadar olur daha ne bekliyorsunuz ki.Koskoca şirket bi apple iphone un özelliklerini yazamamış mı bari gittigidiyordan copy paste yapsalarmış.Ayıptır ya....
  • Ben de protesto mailimi gönderdim.
    Yok satınca malesef böyle oluyor.
    Sayfa düzenleyicilerinin kesinlikle işten el çektirilmesi gerekiyor ve müşteriden de özür dilemesi gerektiğine inanıyorum.
  • vodafone nası satacak diyosunuz bişe derdim ama neyse... bende kalsın
  • yanlış bişi dediğimizi sanmıyorum... göz göre göre yanlış bilgi var... böle bişi yapılmaması lazım bu kadar kurumsal bir şirkette.... ve daha da traji-komiği attığım maile cevap geldi...

bu cevapları:

quote:

İletmiş olduğunuz mailinize istinaden, öncelikle iPhone' un satış ve
    kampanyası ile ilgili Vodafone tarafından yapılan herhangi bir resmi
    açıklama bulunmadığını belirtiriz. İphone ile ilgili gelişmeleri yazılı /
    görsel basından ya dawww.vodafone.com.tr'den takip edebileceğinizi
    belirtmek isteriz .

Ayrıca, abonelerimize daha kaliteli hizmet sunmak adına her türlü eleştiri
    ve önerileriniz değerlendirilmektedir. Buna bağlı olarak Web sitemize
    yönelik eleştirinizin ilgili birimlerimize iletildiği bilgisini paylaşmak
    isteriz.

Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür
    ederiz.

Saygılarımızla
    Vodafone Müşteri Hizmetleri

Bu da benim onlara tekrar cevabım:

quote:

Global web sitenizde (http://www.vodafone.com/start/media_relations/news/group_press_releases/2007/vodafone_to_offer0.html) 06 Mayıs 2008 tarihli duyurunuza istinaden bu soru aklımıza geliyordu, uluslararası bir firma olarak global sitede yayınlanan bir duyurunun sizleri de bağladığını düşünüyorum... Ama pek umut verici bir cevap gelmedi sizlerden...

Tekrar ediyorum hem web sitenizde ki dikkatsiz ürün bilgi girişiniz, hemde şimdi yapmış olduğunuz talihsiz açıklama ile Türkiye'de ki iPhone kullanıcıları ve kullanmayı isteyenler adına üzüntü duydum...

şimdi bir kez daha tekrar ediyorum.... nasıl satacaklar?!?!?!? daha haberleri yok!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xphoid -- 9 Haziran 2008; 11:33:00 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bellek 64 MB flaş bellek hadi ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

yanlış bişi dediğimizi sanmıyorum... göz göre göre yanlış bilgi var... böle bişi yapılmaması lazım bu kadar kurumsal bir şirkette.... ve daha da traji-komiği attığım maile cevap geldi...

bu cevapları:

quote:

belirtmek isteriz .

isteriz.

ederiz.

Saygılarımızla

quote:

Global web sitenizde (http://www.vodafone.com/start/media_relations/news/group_press_releases/2007/vodafone_to_offer0.html) 06 Mayıs 2008 tarihli duyurunuza istinaden bu soru aklımıza geliyordu, uluslararası bir firma olarak global sitede yayınlanan bir duyurunun sizleri de bağladığını düşünüyorum... Ama pek umut verici bir cevap gelmedi sizlerden...

Tekrar ediyorum hem web sitenizde ki dikkatsiz ürün bilgi girişiniz, hemde şimdi yapmış olduğunuz talihsiz açıklama ile Türkiye'de ki iPhone kullanıcıları ve kullanmayı isteyenler adına üzüntü duydum...

şimdi bir kez daha tekrar ediyorum.... nasıl satacaklar?!?!?!? daha haberleri yok!!!!!!

@marikanwap: fanatik olmayın marka hakkında, yanlışa yanlış demek lazım!!!

ben size bişe demiyorum yanlış anlamışınız... ben vodafone'ye kızıyorum...

n.h satar bence vodafone türkiyede bu cihazı... daha telefondan haberleri yok ki!

• @marikanwap: evet hafif yanlış anlamışım...:) sildim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

Bellek 64 MB flaş bellek hadi ya

• kullanim klavuzunu indirincede (BlackBerry_8310_Smartphone_-_User_Guide) cikiyor
    bunlar dalga mi geciyorlar bizle

bari resimde nokia 3310 resmini koysaydilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhamadko -- 9 Haziran 2008; 12:00:09 >
  • Vodafone un klasik hede hüdü lafı kaynatıp cevap vermeme stratejisi,
    ne problemden bahsetsen,

"kıldır yündür müşteri hizmetlerine verdigimiz önemdir yok çalışmalarımız devam etmektedir şudur budur"

laf salatası yapıp soruna dair tek bir açıklama yaptığı görülmemiştir bu adamların.

Benden yanlışlıkla 50 kontör kestiler 2 aydır iade edemediler,
    hep aynı muhabbet "hede hüdü çalışamalar devam ediyor" kontör iadesinin nasıl bir çalışması varsa
    artık 2 ay süren.
    Kartı kırdırıp attıracaklar sonunda

quote:

Orjinalden alıntı: Xphoid

yanlış bişi dediğimizi sanmıyorum... göz göre göre yanlış bilgi var... böle bişi yapılmaması lazım bu kadar kurumsal bir şirkette.... ve daha da traji-komiği attığım maile cevap geldi...

bu cevapları:

quote:

belirtmek isteriz .

isteriz.

ederiz.

Saygılarımızla

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamboree -- 9 Haziran 2008; 12:05:56 >

• apple a mail yollayalım trcell e versin iphone u
  • Turkcell ondan beter, yine en kullanılır olan avea kalıyor
  • Telefon tr ye gelince vodafone dan garantili alıpta,servise falan götürdüğünü düşünebiliyomusun bu cihazı???İnsan kanserle ülser arası birşey olur heralde 1 ayda.
  • çok güldüm ya siteye

trackball lı ilk iphone

valla aslında acınacak halimize gülüyoruz şu hale bak işletim sistemi blackberry diyor maltepe pazarındaki kaçak telefoncu adamın yapmıyacağı hatayı koca vodafone yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Haziran 2008; 14:39:18 >

• zaten apple neden türkiye için vodafone'u seçti hala anlayamıyorum.altyapı olarak turkcell'in gerisindeler.3g en son yoktu ama bu aralar pek takip edemediğimden bilmiyorum.eğer hala 3g desteği yoksa 3g destekli bir telefonu böyle bir operatör ile kullanmak ne kadar doğru.keşke tüm kazıkçı fiyat politikasına rağmen turkcell tercih edilseydi.
  • Apple Vodafone'u seçmedi. Vodafone global pazardaki gcünü kullanrak aldı iPhone'u.Bir de şu var, iPhone'u alsın Vodafone'dan,Turkcell'e versin gibi bir olay yok. Apple iPhone'u şu an Turkcell'e de verebilir.Mesela İtalya'da iki servis sağlayıcı satıyor iPhone'u.

Ayrıca; vodafoe.com.tr'de de basın bültenleri bölümde mevcut iPhone anlaşması. Vodafon çok saçma bir cevap vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 9 Haziran 2008; 17:08:09 >
  • "Pil Ömrü 4 saate kadar konuşma süresi 17 gün bekleme süresi"

buna ne dersiniz arkadaşlar? böyle yazıyor sitede deneyen oldu mu :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.