Arkadaşlar yeni 6300 aldım ikinci günde 2.kattan telefon tişortumun cebınden aşşağı düştü allahttan hiç bi sorun olmadı ama camı çok az çatladı ve arka metal kapak 2 yerinden çizilip içine doğru kaçmış bu telefonun kapağı değişebiliyormu ??
sana bişey söylimi benimde aynı olay başıma geldi telefon 2 kattan düştü.ilk benimkindede bişey yoktu(6600)sonradan çıkıyo karamanın koyununun oyunu.inşallah bişey olmamıştır.nedir senin bu telefonlardan çektiğin(n73 deki gibi) .
sana bişey söylimi benimde aynı olay başıma geldi telefon 2 kattan düştü.ilk benimkindede bişey yoktu(6600)sonradan çıkıyo karamanın koyununun oyunu.inşallah bişey olmamıştır.nedir senin bu telefonlardan çektiğin(n73 deki gibi) .
sorma hocam ya N3 ü sattım kurtuldum dedim allah iyi demedi 2.kattan beton zemine düştü
kapağı değişiyordur inşallah çok takıntılıyım bu tur konularda
bildiğim kadarı ile değişiyor. internet sitelerinde satılıyor çeşitli kapaklar. ama o kapaklardan alınca kendiniz takmanız gerekir. bence servise gidin.
Acer Aspire 9424 (17') / Nokia 6300 / Nokia 2610 / Creative Zen 4GB - Toshiba SDHC 4GB / Sony NWD-B103(black) / Creative EP-630 / Seagate Freeagent 160GB / Logitech V450 / Kingston 1GB / SanDisk Cruzer Micro 1GB
Arkadaşlar yeni 6300 aldım ikinci günde 2.kattan telefon tişortumun cebınden aşşağı düştü allahttan hiç bi sorun olmadı ama camı çok az çatladı ve arka metal kapak 2 yerinden çizilip içine doğru kaçmış bu telefonun kapağı değişebiliyormu ??
Kasa değişiyor büyük ihtimalle kasaya zarar verdiniz 30-40 ytl birşey sanıyorum orjinali... ayrıca telefoncu yapar siz yapamazsınız biraz zor bi olay...
Kasa değişiyor büyük ihtimalle kasaya zarar verdiniz 30-40 ytl birşey sanıyorum orjinali... ayrıca telefoncu yapar siz yapamazsınız biraz zor bi olay...
evet ön kapak vidalı.bildiğim kadarıyla o vidaları açınca garanti kapsamı dışında oluyor dakat telefondan telefona değişiklik gösterebilir.bnde de vardı bi vakitler vidalı bi tel kapağı deiştirmek istedim telefoncu garantisi varsa gider demişti.