Giriş | |
|
|
|
9 Haziran 2008; 0:10:29
|
|
|
Klimalar içinde en ucuz ve en yüksek btular ne hikmetse arçelikte var.. Arçelige kötü falan derdik ama baktık ki A Sınıfı iş çıkarmışlar.. 34 db ses veriyormus. E simdi bunlar mı yalan yoksa mitsubishi electirik,daikin mi pahalı?
|
|
9 Haziran 2008; 0:14:05
|
|
|
Boschda ucuz yoksa bosch mu alsak? Bosch herhalde arçelikten daha iyidir.. gönlümüzde daikin ve mitsubishi vardı ama. 20000lik bir btuyu çok pahaliya veriyorlar... Arçelik 4710 Plasma Özelliği : Neo Dual Plasma Soğutma Kapasitesi (BTU/h) : 19200 Isıtma Kapasitesi (BTU/h) : 20500 Isıtma Tipi : Heat-Pump Jet Cool ( Hızlı Soğutma ) : Var Korozyona dayanıklı Gold Fin dış ünite : Var Elektrik kesintilerinden sonra tekrar çalışma : Var Sağlıklı Nem Alma : Var Yıkanabilir Anti-Bakteri Filtresi : Var Çoklu Programlama Özelliği (Timer) : 24 saat İç Ünite ( GxYxD ) mm : 1088 x 297 x 195 Dış Ünite (GxYxD) mm : 870x655x320 Peşin Fiyatı : 1.348,00 YTL
|
|
9 Haziran 2008; 12:09:15
|
|
|
arçelikle mitsubishi daikin bir olurmu hiç aradaki farkı kullananlara bi sor ayrıca sharp ı da düşünebilirsin ben kullanıyorum çok memnunum tek - si ilk kullanım da biraz koku yapıyor oda kısa sürede geçiyor sonrası süper
|
|
|
9 Haziran 2008; 18:10:46
|
|
|
Bizde biliyoruz aradaki farki. Devir ekonomi devri. Yoksa bizde gidip iki katina daikin almasini biliriz.. quote:
Orjinalden alıntı: hunter06 arçelikle mitsubishi daikin bir olurmu hiç aradaki farkı kullananlara bi sor ayrıca sharp ı da düşünebilirsin ben kullanıyorum çok memnunum tek - si ilk kullanım da biraz koku yapıyor oda kısa sürede geçiyor sonrası süper
| Donanım Haber Video İnceleme |
|
|
|
| |
Yeni mesajlar |
Yeni mesajlar yok |
Popüler konu, yeni mesajlar ile |
Popüler konu, yeni mesajlarsız |
Kilitli yeni mesajlar ile |
Yeni mesajlar olmadan kilitli |
|