Arkadaşlar herkeze iyi geceler biliyorum saat uygun değil ama nolur bir yardım Nokia 6500 Slide telefonum kitlendi hard format atamıyorum yardım edermisiniz tuş kombinasyınu nedir acaba
Not:Nolu arkadaşlar size *+3+yes+açma kapama tuşu demeyin olmuyor sanırım bu eski tarz olanlardaydı
bu forum un gecesi gündüzü yokki valla. bu tuş kombinasyonlarını telefon kapalıyken yapacaksın ve basılı tutacaksın(eksik bişey olmasın diye söyledim)bunun yenisi eskisi yok hala böyle.kilitlendi derken telefon açılmıyomu yani ne oldu telefona biraz daha ayrıntılı yazmalısın
öncelikle teşekkür ederim telefon açılmıyor derken sürekli donma yapıyor daha önceki telefonlarıma hard format çok attım ama buna yapamıyorum nedenini bilmiyorum bayada bir uzun süre bastım ama yinede olmadı sence nedendir dostum???
öncelikle teşekkür ederim telefon açılmıyor derken sürekli donma yapıyor daha önceki telefonlarıma hard format çok attım ama buna yapamıyorum nedenini bilmiyorum bayada bir uzun süre bastım ama yinede olmadı sence nedendir dostum???
soft format deneyebilirsin *#7370#. neden hard format olmuyo bilmiyom valla.
6500s,5310 XM gibi telefonlara hard format olmuyor arkadaşım.Şu anda seninle aynı problemi bende yaşıyorum,sanırsam çözüm güncelleme olmalı.Fakat updater güncelleme için Pc Suit'in Seçili olması gerektigini söylüyor.Ee ? Tel açılmıyorki Pc Suiti seçelim..
Arkadaşlar herkeze iyi geceler biliyorum saat uygun değil ama nolur bir yardım Nokia 6500 Slide telefonum kitlendi hard format atamıyorum yardım edermisiniz tuş kombinasyınu nedir acaba
Not:Nolu arkadaşlar size *+3+yes+açma kapama tuşu demeyin olmuyor sanırım bu eski tarz olanlardaydı
teşekkür ederim
kardes 6500 jawa işletim sistemi ile calıstıgı için hard format atamazsın ancak soft format atabılırsın
6500 Slide'ye hard format olmaz çünkü Symbian işletim sistemine sahip değil.*#7370# yaparak soft format atabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla soft format fabrika ayarlarına döndürüyor makineyi.