kullanmadım ama daha keskin daha güvenilir olduğu söyleniyo yani atlama yapmıyodur herhaşde darkswordman in inzasında incelemesi vardı ordanda öğrenebilirsizn ayrıca g5 de pad olarak kıllık yapabilir ayrıca fiyatıda göz önünde bulundurmalısın ama tercih sana kalmış sonradan kötü bişey yaptırmış olmayalımda paran varsa al g5 i v2 yi al elinde terlemesin
bence a4 x7 leride bi gö önüne alayrıca deatheadr var ki alt modeli çıktığı yılın en iyisiydi ergonomi tutuş keskin lik olarak 1 numara ayrıca 3g lazer dan daha iyi
g5 kullanmadım ama mx510 kullandım oda buna benzer bi yapıya sahip. Efsane moustur kendisi fakat biraz şişko olduğundun (Elim büyüktür) bilek hareketlerini kolay yapamıyordum daha doğrusu yukarı-aşşağı yapmak zor oluyordu biraz. g5 te ona benzer diye düşünüyorum ama tabiki bilmiyorum. ms3.0 alabilirsin ergonomi bakımından en iyilerinden..
g5 kullanmadım ama mx510 kullandım oda buna benzer bi yapıya sahip. Efsane moustur kendisi fakat biraz şişko olduğundun (Elim büyüktür) bilek hareketlerini kolay yapamıyordum daha doğrusu yukarı-aşşağı yapmak zor oluyordu biraz. g5 te ona benzer diye düşünüyorum ama tabiki bilmiyorum. ms3.0 alabilirsin ergonomi bakımından en iyilerinden..
hocam peki bişiy daha merak ediyorumda,ms 3.0 50 ytl ye satılıyor mx 518 75 ytl g5 ise 130 ytl,sence mx 3.0 bu fiyatına rağmen diğerleyile boy ölçüşebilecek kalitede ve rahatlıktamı ?
hocam peki bişiy daha merak ediyorumda,ms 3.0 50 ytl ye satılıyor mx 518 75 ytl g5 ise 130 ytl,sence mx 3.0 bu fiyatına rağmen diğerleyile boy ölçüşebilecek kalitede ve rahatlıktamı ?
Tabiki öyle. Fakat 50ylt ye kadar düşmüşmü fiyatı onun nerden gördün o fiyata ?