ne alsam ne alsam diye gezerken sitelerde en sonunda bastım gittim carefoura içinde teknosa-bimeks-ve onlarca cep telefonu satan magaza var hepsını tek tek gezip telefonları elıme alarak ınceledım tabiki öncelik 2 kartlı olması ise ve ekonomik olması en iyi secenek DST33 nedenmi
-telefon ınce ve cok hafıf -piano black parlak kaplama adi bir plastik gibi degil(diger telefonlar mat ve cok kalıtesız govde materyallerine sahip) -her çift sim kartlı gibi usb kablo-ektra pil-mıkrofonlu sterıo kulaklık çıkıyor içinden -kamera vga ama göze itici gözüken bir kamera degil (diğer modeller çok ıtıcı kamera yapısına sahip) -telefon tuşlarının arka plan aydınlatma rengi mavi çok şık siyah kasada süper duruyor -iki hat aynı anda çalışıyor -çok parlak ve kaliteli bir ekranı var -tamamen türkçe menülü ve kullanma kitapçıgı çok ıyı anlatımlı -trans flaşh kart ile çalışıyor -fm radyo gorselı çok güzel ve pratik bir radyo -menü akılı çok seri -nakia tarzı menüsü kolay kullanımlı
ben 07 haziran 2008 tarihinde 280 ytl ye 2 yıl garantılı ve cep kasko paketi ile aldım dandik tvli çin malı ne oldugu belirdsiz telefonları alıcagınıza bu telefon on numara diyorum,
300 ytl nın altında KALITELI bir 2 hatlı tel arayan kesin ve kesin almalı dıyorum tüm arkadaşlarıma iyi forumlar
resim video falan koysaydınız daha iyi olurdu ben bi hattı konuşmak için diğerini mesajlaşmak için kullanacağım tuşları buna müsaitmi acaba takır tukur ses yapıyosa hiç almayayım seri mesaj yazarım insanlar korkuyor tuşlar ses çıkarıyorsa
aynen katılıyorum ve asıl önemlisi kaç mesaj alıyor 100 üzerindemi? zaten tuşlar daha doğrusu üzerindeki boya eriyecekte sesi nasıl?
quote:
Orjinalden alıntı: gprsmania
resim video falan koysaydınız daha iyi olurdu ben bi hattı konuşmak için diğerini mesajlaşmak için kullanacağım tuşları buna müsaitmi acaba takır tukur ses yapıyosa hiç almayayım seri mesaj yazarım insanlar korkuyor tuşlar ses çıkarıyorsa
çok güzel bir makine hem 3g-umts var hemde çift hat videosuda çok iyi
arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum biraz daha aydınlatırmısınız beni bende suan n73 var w810i var ikisindende memnunum fakat öğretmen olduğumdan iki teli aynı anda yasımak abes oluyor utanıyorum acıkcası çift hatlı sadece sarjı uzun giden vede bol mesaj alan tele ihtiyacım var birde küçük olsun boyut ları büyük cihazalardan nefret ediyorum acaba benim istediğim tel kesinlikle bu mu birde bunun 3g cool olanı var ekranı nasıl 3g cool olanın yardım bkeliyorum sizden...
Q 9300 , gigabyte X38 DQ6, corsair 2 gb ram 1066 mhz , lian li 007 siyah kasa , lc power 480 watt , logitech s 510 klavye seti , microlab fc 861 ses sistemi 100 rms , gigabyte hd 3870 zalman fanlı ekran kartı, 320 gb samsung sata 2 hdd, nokia n 73, sony ericson w 810 i, toshiba 3035 94 cm lcd tv, casio exilim z 75 , zalman nb 2000 notebook soğutucu, logitech VX Revolution mouse..................
arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum biraz daha aydınlatırmısınız beni bende suan n73 var w810i var ikisindende memnunum fakat öğretmen olduğumdan iki teli aynı anda yasımak abes oluyor utanıyorum acıkcası çift hatlı sadece sarjı uzun giden vede bol mesaj alan tele ihtiyacım var birde küçük olsun boyut ları büyük cihazalardan nefret ediyorum acaba benim istediğim tel kesinlikle bu mu birde bunun 3g cool olanı var ekranı nasıl 3g cool olanın yardım bkeliyorum sizden...
ilk önce elinde 2 telefon kadar kaliteli değil , tuş sesi çok fazla çıkıyor o biraz kötü sim 1 250-300 kadar mesaj alıyor sim2 100gelen 20 gönderilen mesaj alıyor, telefonun rehberi 1000 isim kaydediyor, kullanımı menüsü falan gayet kolay aynı Sonyericsson gibi(özelliklle t630) şarjı ben çok fazla mesajlaştığım için 2 gün gidiyor ama kutusundan 2. pil çıkıyor, radyosu var güzel gibi sanki, vga kamerası ve video kaydı var, 512 mb hafıza kartı veriliyor yanında, hem küçük hem hafif ama tuşlar ekran biraz büyük oldugundan küçük kalmış. 3g cool biraz daha pahalı oldugundan bununla pek karşılastırılamaz tabiki onun özellikleri daha iyidir . bukadar bunun için anlatacakların umarım yardımcı olmusumdur. iyi günlerr
vyc arkadaşım dün toknosaya gittim telefonda şöyle bi r problem vardır doğrumu sansa da danısayım 1 hattan konusurken diğer hattında arama gelirse arayan kişiye meşgul tonu gönderiyormuş ? doğrumudr bu bilgi oradaki teknik elemenın dediğine göre her telefonda farklı özellikler mevcut ve bunda tam anlamıyla çift hat olayı yok dedi gercek çift hat samsung d880 de varmış ,,
lütfen bu konuda yardımcı ol bana ? benim tahminim 2. arayana meşgul dememedi lazım o zaman niye çift hatlı olsun ki bu telefon.
Q 9300 , gigabyte X38 DQ6, corsair 2 gb ram 1066 mhz , lian li 007 siyah kasa , lc power 480 watt , logitech s 510 klavye seti , microlab fc 861 ses sistemi 100 rms , gigabyte hd 3870 zalman fanlı ekran kartı, 320 gb samsung sata 2 hdd, nokia n 73, sony ericson w 810 i, toshiba 3035 94 cm lcd tv, casio exilim z 75 , zalman nb 2000 notebook soğutucu, logitech VX Revolution mouse..................
öyle bişeyle karsılasmadım ama ben bi hattan diğer hattımı arıyorum ve sorun olmuyor yani ,bu aksam deneyeyim tekrar mesaj atayım ama öyle bir sorun oldugunu düşünmüyorum.
arkadaşlar bu teli bilgisayara nasıl bağlıyorsunuz driver ve suit programları falan nerden temin ederim... acil lazım yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar