>>>·..·´¯`·-> G o k h a n 1 9 0 3 B j k <-·´¯`·..·<<< ASUS G1S + NOKİA N82 + SANDİSK CRUZER MİCRO 8GB + LOGİTECH X - 230 + SONY DSC - T20 ASUS G1S Oyuncular İçin Özel Üretildi || NOKİA N82 Kendi Masalını Keşfet! || Sennheiser CX-500 Kulaklıkta 1 Numara Apple iPhone Dokunmak Hiç Bu Kadar Güzel Olmamıştı || Yağmurlu Bir Günde Aşık Olmuşum, Siyah Beyazına Sana Vurulmuşum, Hayatın Sonunda Dönüp Baktığımda, Ne Mutlu ki Bana Beşiktaşlı Olmuşum - ÇARŞI GÖKHAN NOKIA N82 ANA BAŞLIK || ASUS M50 Serisi || Asus G1S ve G2S Kulübü || İPHONE Bölümü || Beşiktaş JK Dükkan: Satılık Ürünlerim - 7/24 Açık || Alışveriş Yaptıklarım ve Referanslarım
a7t kullanıyorum ben. 17" ekran 160 gb hdd x2 işlemci fazla ısınma yok her şeyiyle 4 4 lük bir cihaz. ben çıktığı gün aldım hiç pişmanlıok yaşatmadı. parasının cihazı. fiyat veremiyorum her yerde değişebilir. tek problemi ağır oluşu. kendisi +çantası+şarj cihazı 4 kg oluyor ama süper bir cihaz.asus çantasını hediye ediyor zaten.
genelde t9300lerin hepsi 1600$ kdvdir markalari fark eder asusunda acerında dellinde bu tür modlleri mevcutdur.ama asus m51sn modelini tawsiye ederim , bu aletin 2 modeli war m51se , m51sn en iyisi m51sn dir hem t9300 işlemcili hemde 9500 gs ekran karti ile tam bir canawardir