Şimdi Ara

Turkcell Hattını Kapat 1000 Kontör kazan !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olay aynen şöyle oldu arkadaşda 537 nolu bir numara var avea nın olanakları gerçekten çok güzel oda avea ya geçmeye karar verdi gitti hattını kapattırmaya sormuşlar neden kapattırıyorsunuz oda turkcell bu gune kadar hiç bişey yapmadı başka hatta geçicem demiş ve iletişim için benim numaramı vermiş aradan 15 dakka sonra aradılar tekrar aynı soru neden bırakıyorsunuz Turkcell i oda aveanın seçeneklerini sunmuş ve 15 20 dakika konuştular sonunda dedilerki size 1000 kontör hediye veriyoruz hattınızı kapattırmayın oda tamam dedi anında 250 sini yolladılar ve şu anda yine aradılar diyolarki her ay size 250 kontör yuklicez ... Evet arkadaşlar bu demek oluyorki TURKCELL Yani KAZIKCELL bizi kazıklıyo ve gördümki bir sürü arkadaşım avea ya geçti yan taraf avea bayisi giren çıkanın haddi hesabı yok öğrenci için bire bir lütfen kazık yemeyelim hakkınızı arayın kolay gelsin ..

• adamlar baktılar müşteriler elden gidiyor potansiyel kayboluyor kaçırmak istemiyorlar hatları ellerinden :) gerçek rekabet şimdi başladı. Türksell bu kotuye gidişin sonunda farkına vardı. iyide oldu yani 100 kontor 10,50 ytl olurmu ya bu kadar para adamlar resmen bizi soyuyor. İnşallah bu rekabet kontor fiyatlarına ve görüşme fiyatlarınada yansır. Hadi hayırlısı.
  • aynen öyle herzaman en yüksek onlarındı fiyatları rekabet biz tüketicilere yarıcak inşallah istenilen olur ..
  • Anlamadığım şey Turkcellmi 1000 kontör hediye etti hattını kapatmaması için
  • Avea iyide Hala ŞebekSorunu var Bende Avea Geçtim AMa Altyapsını Dahada Genişletmesi Lazım
  • turkcell satılıyor şu aralar abone cok daha önemli...aslında satıldı diyorlar ama ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: The©em

Anlamadığım şey Turkcellmi 1000 kontör hediye etti hattını kapatmaması için

dikkatli okursan aynen yazdığın gibi adamlar ellerindeki müşteri kaçırıyor nedeni hattını kapattırana bedava hat veriyor avea o yuzden ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell bip salla kazan hata
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

turkcell satılıyor şu aralar abone cok daha önemli...aslında satıldı diyorlar ama ..

Evet bu haber iki gündür borsa'da çok olumlu karşılandı. Tcell hisseleri 13 Mart'da 7.95 YTL idi. Özellikle bu haftaki (özellikle son 2 günkü) hareket ile çok yükseldi. Bu sabah 10 YTL'yi aştı bir ara. Şu sıralar 9.80 den işlem görüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vozer -- 25 Mart 2005, 11:12:18 >
  • İletişim için niye arkadaşının numarasını kullanmadı da seni aradı ki Turkcell? Hat hala kullanımda değil mi zaten?
    (Bir de şunu eklemek gerek ; o kadar yazı yazmışsın ama ne nokta var , ne virgül , ne cümle sonu ne de başı...Anladığım kadarı ile öğrencisin , ama dilimize sahip çıkmamız gerektiği konusunda biraz dikkatsizsin...)
  • exposure senelerdir internette olduğum için pek dikkatli yazmadım zaten burda bütün karakterlere dikkat edicek bir yer değil konu dışı + konumuz benim , veya . koymamam değil turkcelin yapmış olduğu bu kadarda geyik olmayın akılcı olmak başkalarının hatalarını alay ederek göstermek değildir hala öğrencisin bile demek öğrecilere hakaret edermiş gibi konuşmak hiç yakışmıyor konuyu saptırmayın ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HercuL -- 25 Mart 2005, 17:10:51 >
  • pazartesi avea hat aldım hala açılmadı
  • ben de avea kontörlü aldım bi de telsim faturalı var(6 yıldır) ikisini de kullanıyorum, avea da mobil öğrencideyim baya iyi oluyor valla.
    turkcell in 1000 kontör vereceğini ben de sanmıyorum atmayalım:)
  • valla bende ceppartner aldım 1 hafta sonra açıldı ama şu ana kadar 160 saat konuşmuşum bedava nasıl olsa buda çok güzel bir sistem ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

ben de avea kontörlü aldım bi de telsim faturalı var(6 yıldır) ikisini de kullanıyorum, avea da mobil öğrencideyim baya iyi oluyor valla.
    turkcell in 1000 kontör vereceğini ben de sanmıyorum atmayalım:)

bu konuya açıklayıyayım bakın 1000 kontör vereceklerini söylediler 250 sini yolladılar ve diğer geri kalanınıda diğer aylarda vericeklermiş adam yanımda görüyorum yani duyanda turkcell e çalışıyorum sanır
  • yanlız şöyle bir şey var turcell iyi olanakları çok ciddi olarak sunmadığı için müşteri kaybediyor bence.Bende turkcell kullanıcısıyım ama imkan rekabet piyasasında cazip bence daha iyi değerlendirmeleri gerekiyor
  • Arkadaşlar Turkcell satılıyor iddiaları sanırım farklı bir olay yansıtıyor
    YapıKredi tarafından sahipli bir kısım Turkcell hisesinin satışından bahsediliyor
    Yoksa benim bildiğim tümden Turkcell satışı falan yok
    Kısa vadede sorunu olmayan Çukurova ne yeniden yükselişe geçen Telekomunikasyon sektöürünü ne de karlı Turkcell'i bırakır
    Bir yanlış anlaşılma olmuş.Tam tersi Çukurova Türk Telekom için ihaleye katılmıştır
    Bahsedilen olaya gelince:
    Cep telefonu kitlesi üçe ayrılır:
    1)Harcaması fazla olan ve hizmette çeşitlilik ve kaliteye önem veren kitle-işyerleri,refah düzeyi yğksek ve çok kullanan kitle-Bunlar en büyük karı sağlayan kesim
    2)Yüksek harcama yapan ve hizmette kalite ile teknoloji bekleyen, harcamaya dikkat eden öğrenci kitlesi.Bunlar da karlı ama rekabete önem veren kitle
    3)Harcaması az olan en büyük kitle.Bu kitleden hedef işletim masrafını çıkarmasıdır.Dolayısı ile diğer abonelerden daha fazla kar edilir
    İlk kullanıcı kitlesi hala Turkcell'de, değişen birşey yok.0532 hat hala prestij ifade ediyor.Kalite ve hizmette tüketici odaklı kalite hala Turkcell'de
    Üçüncü kitle de Turkcell'den ayrılıyor ama şu an Turkcell'i telaşa götüren olay hem hizmette kalite hem de rekabet ortamı isteyen gençlerin ucuzluğu tercih etmesi ve gün geçtikçe bu kitlenin azalması.Turkcell bunu istemiyor ama şu da varki kalite,yeterlilik ve şirket yönetimi kurallarını en iyi işleten firma Turkcell.Birçok planı olabilir ama Turkcell şu an şirket olarak faaliyet karı üretebiliyor ve en büyük oyuncu olmaın avantajını kullanıyor.Avea bunu yaparak aslında müşteri kazanmak için zararı göze alıyor
    Gerçek şu ki ayakta kalan egemen firma en ucuza hizmet sunan değil en akıllı şirket stratejileri üreten firma olacak ve bunu şu an Turkcell diğerlerinden daha iyi yapıyor.Ayrıca birçok ülkede iş yaıyor.En son İran Telekom GSM ihalesini kazandı.Benim aklım Turkcell'in kazanacağı yönünde
    Düzeltme:Evet satılma olayında ben geride kalmışım
    Özür dileriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayalciruh -- 25 Mart 2005, 16:14:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: HercuL

sana gelince exposure senelerdir internette olduğum için pek dikkatli yazmadım zaten burda bütün karakterlere dikkat edicek bir yer değil konu dışı + konumuz benim , veya . koymamam değil turkcelin yapmış olduğu bu kadarda geyik olmayın akılcı olmak başkalarının hatalarını alay ederek göstermek değildir hala öğrencisin bile demek öğrecilere hakaret edermiş gibi konuşmak hiç yakışmıyor konuyu saptırmayın ..

Efendiiii , ben sana hakaret mi etmişim? Yapma gözünü seveyim , okuduğunu az biraz anlamaya çalış yahu..Bu ne şiddet??
  • kusura bakma ciddi konularda kendimi kaybediyorum ama bu hayata bir defa gelicez kazık yiyerek hayatımı sürdürmek hoşuma gitmiyor burda bir kaç kişiyede olsa faydalı olmak istedim ..
  • Aynı anda Turcell ve Avea Kullanıyorum , Evin odalarında dolaşırken bazen Avea çekmiyor ama Turkcell tabi Full çakıo
  • valla ben 535 li hattımı kapattım bi s.ktir git demedikleri kalmştı :D bnde uzun süredir telsimdeyim ve hayatta tcell e geçmem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.