Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Virüs Sorunum :) Lütfen Yardımcı Olun Bana :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Virüs Sorunum :) Lütfen Yardımcı Olun Bana :) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Screamo

8 Haziran 2008; 21:07:06 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bugün Arkadaşım flashbelleğe oyun çekti bana verdi bende oyunun setup unu açtım ve oyun yüklenirken yarıda avast virüs alarmı verdi..... virüsün adı win32.small.f ..... bende sil dedim ve oyunun yüklemesi durdurulsunmu çıktı bende durdur dedim ve yükleme yarıda kesildi..... oyunu D: ye yüklemiştim baktım oyunun dosyalarını siliyim dedim dosya veya dizin bozuk okunmaz durumda yazdı sonra tektek silmeyi denedim 7 dosyadan 4 ü silindi..... silinen dosyaları geri dönüşüm kutusundan da kaldırmak istedim bu sefer klasör kaldırılamıyor dizin boş değil dedi....... bende bilgisayarı yeniden başlattım ve bu dosyalar hata verilmeden silindi..... avast bir işe yaramaz die düşündüm ve o arada kaspersky yükledim kasperskyla tarattırdım birşey bulmadı Protection --> Computer Protection Status --> Detected a girdiğim zaman deleted:virus Virus. Win32.Small.f yazıyodu dedim silindi herhalde ben o sırada bilg. başında olmadığım için farketmedim..... bende tüm bilgisayarı tarattırdım 2 defa kaspersky la sonra 2 defa antivirle tarattırdım hiçbirşey bulmadı tabi ekran klavyesi kullandım keylogger die duymuştum bu virüsü şimdi silinmişmidir emin olayımmı yoksa başka işlemlerde yapıyımmı?
Çok Uzun Yazdım Ama Okuyup Bana Yardımcı Olursanız Çok İyi Olur Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim Yanıtlarınızı Bekliyorum

Screamo

8 Haziran 2008; 21:11:49 

Bu Arada, Virüsü Bulduğu yer F:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Screamo -- 8 Haziran 2008; 21:10:15 >

dejaay

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 23:48:31 

Muhtemelen silinmiştir. Olmazsa bir de Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısını deneyin. Online tarama yapıyor. İsterseniz tam taramayı da seçebilirsiniz isterseniz sadece güvenlik taraması da yaptırabilirsiniz.

Windows Live OneCare
http://onecare.live.com/site/tr-tr/default.htm?reason=404HandlerRedirTrue

Screamo

9 Haziran 2008; 0:09:23 

Nod32 le 2 defa antivir le 2 defa kaspersky la 2 defa tarattırdım toplam 6 defa hiç bişey bulmadı umarım silinmiştir bu virüs hakkında bilgisi olan varsa anlatsın bana

fenerista07

9 Haziran 2008; 0:34:00 

Ne kasmışın salla yav

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Virüs Sorunum :) Lütfen Yardımcı Olun Bana :) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Asus Eee Pc 4G
Asusun ufak boyutlardaki Eee dizüstü bilgisayarı
HD 2400XT ve HD 2600XT video
ATI ın DX10 orta sınıfta yeni savaşçıları HD 2400XT ve HD 2600XT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç