Bugün Arkadaşım flashbelleğe oyun çekti bana verdi bende oyunun setup unu açtım ve oyun yüklenirken yarıda avast virüs alarmı verdi..... virüsün adı win32.small.f ..... bende sil dedim ve oyunun yüklemesi durdurulsunmu çıktı bende durdur dedim ve yükleme yarıda kesildi..... oyunu D: ye yüklemiştim baktım oyunun dosyalarını siliyim dedim dosya veya dizin bozuk okunmaz durumda yazdı sonra tektek silmeyi denedim 7 dosyadan 4 ü silindi..... silinen dosyaları geri dönüşüm kutusundan da kaldırmak istedim bu sefer klasör kaldırılamıyor dizin boş değil dedi....... bende bilgisayarı yeniden başlattım ve bu dosyalar hata verilmeden silindi..... avast bir işe yaramaz die düşündüm ve o arada kaspersky yükledim kasperskyla tarattırdım birşey bulmadı Protection --> Computer Protection Status --> Detected a girdiğim zaman deleted:virus Virus. Win32.Small.f yazıyodu dedim silindi herhalde ben o sırada bilg. başında olmadığım için farketmedim..... bende tüm bilgisayarı tarattırdım 2 defa kaspersky la sonra 2 defa antivirle tarattırdım hiçbirşey bulmadı tabi ekran klavyesi kullandım keylogger die duymuştum bu virüsü şimdi silinmişmidir emin olayımmı yoksa başka işlemlerde yapıyımmı? Çok Uzun Yazdım Ama Okuyup Bana Yardımcı Olursanız Çok İyi Olur Cevaplar İçin Şimdiden Teşekkür Ederim Yanıtlarınızı Bekliyorum
Muhtemelen silinmiştir. Olmazsa bir de Windows Live OneCare güvenlik tarayıcısını deneyin. Online tarama yapıyor. İsterseniz tam taramayı da seçebilirsiniz isterseniz sadece güvenlik taraması da yaptırabilirsiniz.
Nod32 le 2 defa antivir le 2 defa kaspersky la 2 defa tarattırdım toplam 6 defa hiç bişey bulmadı umarım silinmiştir bu virüs hakkında bilgisi olan varsa anlatsın bana