arkadaşım leproba yapılabilecek şeyler sınırlı,denildiği gibi,sticker güzel durur,klavye etrafına carbon yapabilirsin,kapağada carbon kaplayarak,üzerine tatlı bi sticker hoş oolacakdır,carbon fiber için yardımcı olabilirim
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
cep telefonlarına takılan ince beyaz ledlerle monitörün hemen altına dell yazısının olduğu yere 6 tane yerleştir. Klavyeye doğru ışıklandırsın. Kapağınada oyun resmi bastır. dell marka yazısını sil. kalan yerleri piyano siyahı boyayabilirsin.
takılacak olan ledler laptopun pilinden yerse fazla bir tüketim yapmayacaktır. Zeten gündüz yakacak değilya. hoş gündüzleride yaksa hatta hiç kapatmasa laptopun pilinden en fazla 15 dk yer. yada adaptör girişine bir paralel çekilir sadece adaptör takılıyken yanabilir. istedikten sonra çok yol var.