özellik olarak 64 mb dahili hafıza ve kamera flaşıyla k550 daha iyi gibi gözüküyo ama bence tasarımı çok kötü ben olsam k530i alırdım
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
K550i de çok karizma 6 ay kullandım.Çok hoşuma gidiyordu telefon.KVK serciste iç camını çizdi şerefsizler.2.el sattım sonra p1i sonra w910i aldım.Şimdi w910i ile mutluyum.
Yanik530 kullanmadım ama k550 den çok memnundum.(ekranı 320x240 değildi tek sorunu)
bence kesinlikle sericssson t628 millete sorarak telefon alanlara böle cvp yazıyorum artık gereksiz forum kirliliği bu konular baskada bişi deil..
zaten bu konunun amacı bu adı üstünde telefon tavsiyeleri bölümü burda başka ne yapılabilirdiki