Arkadaşlar.Piyasadaki tüm oyunlarda çalışacak bir gamepad.arıyorum.pek bilgim olmadığı için şu marka demiyorum(onu siz tavisye edeceksiniz) oyunlar derken vista kullanıyorum.pes,grid,lotr,diğer maç oyunları fn filan.
İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
steelseries qck+ 45 ytl,piyasadaki en büyük ve en iyi mouse pad dir.. tr de alabileceğin tek site ise www.shop4gamers.com
sitede aradım aradım bulamadım.bu gerçekten o kadar iyi mi?yani aynı işi görecek 30 ytl lik logitech fln yokmu?
İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!
benim bildiğim kadarıyla logitech mousepad üretmiyor,ayrıca alacağın bu padin arkasında dünyanın en ünlü cs teamlerinden sk,team 3d gibi takımların yorumlarını da görebilirsin.. tartırşmasız en iyisi,ve üründe şu an indirim var 40 ytl ye indi..
benim bildiğim kadarıyla logitech mousepad üretmiyor,ayrıca alacağın bu padin arkasında dünyanın en ünlü cs teamlerinden sk,team 3d gibi takımların yorumlarını da görebilirsin.. tartırşmasız en iyisi,ve üründe şu an indirim var 40 ytl ye indi..
şayet kablolu olsun iyi bişey olsun dersen sana tek tavsiyem logitech action controller gamepad dir. bu kolu yaklaşık 2yıl kullandım özellikle pes6 oynarken, hunharca kullandıgım içinde 2 yıl dayanabildiki (genelde hep sorunu aynıdır - sol analog çubuk zorlanmadan dolayı gezmeye başlar ve kontrol den çıkar tamiri mümkün degildir, garanti kapsamında ise 2 yıl içinde degiştirtebilirsin.) ancak tek kusuru bu şekilde dir. düşer kalkar yoluna devam eder. şayet sakin kullanırsan sol analog çubuk 2 yıl da da bozulmaz.
bu modeli alıpta kullanıp begenmeyen tüm forumdaşlardan 2. el fiyatından ben alırım. vatan computer ve hızlı sistem ve hızlıal adlı firmalar satıyor ürünü fiyatları çok degişken. ortalama 40 ytl eder. daha da fazla vermemek lazım.