Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Max. 40ytl Gamepad

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Max. 40ytl Gamepad Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burakkcbyk

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 16:36:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar.Piyasadaki tüm oyunlarda çalışacak bir gamepad.arıyorum.pek bilgim olmadığı için şu marka demiyorum(onu siz tavisye edeceksiniz)
oyunlar derken vista kullanıyorum.pes,grid,lotr,diğer maç oyunları fn filan.

İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

Gazi M.K. ATATÜRK
20 Ekim 1927
Anarchy

8 Haziran 2008; 20:00:06 

steelseries qck+ 45 ytl,piyasadaki en büyük ve en iyi mouse pad dir.. tr de alabileceğin tek site ise www.shop4gamers.com

AMD 64 5200+ x2,MSI k9N ultra 2f,2*1 gb veritech ddr2 800mhz ram,Palit GeForce 8600 gt sonic+,Samsung 19" 932N+,Logitech mx518,SteelSeries qck+

iKc Team Server cs 1.6 sXe protected
212.68.45.18:27015
burakkcbyk

Sisteme Gözat

9 Haziran 2008; 20:13:42 

quote:

Orjinalden alıntı: Anarchy

steelseries qck+ 45 ytl,piyasadaki en büyük ve en iyi mouse pad dir.. tr de alabileceğin tek site ise www.shop4gamers.com

sitede aradım aradım bulamadım.bu gerçekten o kadar iyi mi?yani aynı işi görecek 30 ytl lik logitech fln yokmu?

İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur!

Gazi M.K. ATATÜRK
20 Ekim 1927
Anarchy

10 Haziran 2008; 16:33:27 

benim bildiğim kadarıyla logitech mousepad üretmiyor,ayrıca alacağın bu padin arkasında dünyanın en ünlü cs teamlerinden sk,team 3d gibi takımların yorumlarını da görebilirsin.. tartırşmasız en iyisi,ve üründe şu an indirim var 40 ytl ye indi..

http://www.shop4gamers.com/main/product_detail.asp?pro_ID=64&sub_cat_ID=2&cat_ID=1

AMD 64 5200+ x2,MSI k9N ultra 2f,2*1 gb veritech ddr2 800mhz ram,Palit GeForce 8600 gt sonic+,Samsung 19" 932N+,Logitech mx518,SteelSeries qck+

ronishark

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 13:05:06 

Sanki bi mouse pad ile game pad anlaşmazlığı olmuş burda

Gigabyte MA78GM-S2H ; AMD 5600+ X2 ; PALIT 9600GT SONIC ; OCZ Platinum 2x1GB 800Mhz DDRII ; Samsung 320GB SATAII ; LG 20X SATA ; AEROCOOL M40 HTPC ; Enermax 370W ; Logitech S510 Klavye+Mouse ; RT-205 ADSL
tankutkabza

11 Haziran 2008; 16:14:59 

mouse pad = gamepad değil

burakkcbyk

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 0:39:44 

quote:

benim bildiğim kadarıyla logitech mousepad üretmiyor,ayrıca alacağın bu padin arkasında dünyanın en ünlü cs teamlerinden sk,team 3d gibi takımların yorumlarını da görebilirsin.. tartırşmasız en iyisi,ve üründe şu an indirim var 40 ytl ye indi..

http://www.shop4gamers.com/main/product_detail.asp?pro_ID=64&sub_cat_ID=2&cat_ID=1

o pedlerde ne pahalı imiş.Benimki 5 ytl lik bişi

Lakin ben mousepad değil gamepad diyorum.

Evet arkadaşlar önerileriniz...

Gazi M.K. ATATÜRK
20 Ekim 1927
Anarchy

12 Haziran 2008; 1:08:23 

yaw çok pardon benim kafam oraya odaklanmış tamamen

sedoman34

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 15:35:59 

şayet kablolu olsun iyi bişey olsun dersen sana tek tavsiyem logitech action controller gamepad dir. bu kolu yaklaşık 2yıl kullandım özellikle pes6 oynarken, hunharca kullandıgım içinde 2 yıl dayanabildiki (genelde hep sorunu aynıdır - sol analog çubuk zorlanmadan dolayı gezmeye başlar ve kontrol den çıkar tamiri mümkün degildir, garanti kapsamında ise 2 yıl içinde degiştirtebilirsin.) ancak tek kusuru bu şekilde dir. düşer kalkar yoluna devam eder. şayet sakin kullanırsan sol analog çubuk 2 yıl da da bozulmaz.

bu modeli alıpta kullanıp begenmeyen tüm forumdaşlardan 2. el fiyatından ben alırım.
vatan computer ve hızlı sistem ve hızlıal adlı firmalar satıyor ürünü fiyatları çok degişken. ortalama 40 ytl eder. daha da fazla vermemek lazım.

hayat güzeldir
sedoman34

Sisteme Gözat

12 Haziran 2008; 15:50:42 

gamepad in ismini eksik belirtmişim, tam ismi logitech dual action controller olacaktı.

hayat güzeldir
meb16

9 Temmuz 2008; 16:06:16 

quote:

GamePad dio

Toshiba A200 - 1BP + Logitech X540
3yuq

17 Temmuz 2008; 19:55:52 

www.sanalmarketim.com da istedignz pad mevcut isteyenler ankarada gidip magzadanda satın alabilrler

Nokia 6233 3D Stereo Çift Hoparlör
Logitech X-540 5+1
Logitech MX518
Razer Mantis Speed
Plantronics GameCom1
GAMERBOY

18 Temmuz 2008; 0:17:53 

stell qck heavy 44 milyona kalındır vestell qck mini 15 milyon shop4gamers.comda bulabilirsin alırsanda pişman olmazsın

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Max. 40ytl Gamepad Sayfa: [1]
Buraya git: