Bu telefona bilgi mesajı geldiği zaman mesaj yavaş yavaş aşağıya kayıyor sonuna kadar, fakat daha sonra hangi tuşa basılırsa baılsın yukarı çıkmıyor haliyle üst tarafta yazanla okunmuyor bunun çöüzü yok mu?
bilgi mesajı dediğin şey zaten mesaj iletildi şu kadar kontörünüz kaldı vs. gibi şeyler değilmi telefonun yanında ses açıp kısmak için bi tuş var ordan bi dene
birde bütün sony ericcsonlarda joyistik vardır belki seninkinde sorun olabilir
bilgi mesajı dediğin şey zaten mesaj iletildi şu kadar kontörünüz kaldı vs. gibi şeyler değilmi telefonun yanında ses açıp kısmak için bi tuş var ordan bi dene
birde bütün sony ericcsonlarda joyistik vardır belki seninkinde sorun olabilir
joystick yok bunda ve yan tarafında ses açma kapama yok...evet dediğin gibi kaç kontör kaldığını veya futbol maçlarının skorları geliyor bazen..mesajlar gelir gelmez bakamadığım için yazılar yukarıda kalıyor maçın skoruna bakamıyorum..Ve eski bilgi mesajları da bir yerde tutulmuyor..okuduktan sonra tekrar bakmak istesen bulamıyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 8 Haziran 2008; 16:52:28 >
bence hiç bi tuşa basmadan bekle bendede oldu şimdi öyle bişey...kontör işlemleriyle alaklı bişey yaptım mesaj kendiliğinden aşşağıya indi sonra yukarı tekrar baştan okudum sonra tekrar aşağıya indi yani biraz hızlı okuman gerekiyo