arkadaslar wireless modemle internetimi kendi ıcımde dagıtıyorum sifre koydum ama internetimın hızında buyuk dusus var son gunlerde buyuk ıhtımalle bırısı kullanıyor nasıl anlayabılırım bırısının gırıp gırmedıgını yardımcı olurmusunuz?
Modemin arayüzüne ulaştıktan sonra burada bağlı makinaların aldıkları ip'ler ve mac adresleri görülebilir. Bu bağlantıları gürüp ayar vs... yapmak için Network Associates Sniffer Pro Wireless 802.11 v4.7 programını öneririm....
wep şifresi kırılması 20 dakika sürer (eğer sen modemine kablosuz bağlanıyor ve download yapıyorsan) onun için wpa ve wpa2 şifrelemeni şiddetle tavsiye ederim...
modemin arayüzüne girmek için aşağıdaki listeden modemnizin markasını bulun ve internet tarayıcısına karşısındaki ıp adreslerinin yazın bir menü çıkacak o menüde kullanıcı adı ve şifreleri aşağıda belirtildiği gibi girersen web arayüzüne ulaşmış olursun
KABLOSUZ MODEMLER İÇİN WEB ARAYÜZÜ IP ADRESLERİ KULLANICI ADLARI VE ŞİFRELERİ