Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
iMatII iPhone Kılıfı İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> iMatII iPhone Kılıfı İncelemesi Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MuttFTS.

8 Haziran 2008; 15:58:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

iMatII'nin çoğu kişinin istediği kılıf olabileceğini düşündüğüm için bu konuyu açma gereği duydum..

Kılıfın özelliği şu, aynı Bodyguardz gibi arka kısma yapıştırılıyor, arkayı ve yanları tamamen kapatıyor. En önemlisi plastik birşey değil gerçek DERİ! Ve kesinlikle kalınlaştırma yapmıyor.

Geçen gün başka bir konuda gördüm. Görünce tam benim istediğim gibi bir kılıf olduğunu düşünerek -çünkü kılıf yapıştırmalı ve çok inceydi- forumdaki qwert007 nickli arkadaştan aldım.

Sağolsun qwert007, ilgilendi ve ürünü almaya karar verdiğimde ödemeyi beklemeden gönderdi ve ürün elime geçince ödeyebileceğimi söyledi.

Kılıfın Kalitesi:
Kılıf gerçekten kaliteli.. Mesajın en altındaki fotoğraflarda görüldüğü gibi telefonun metal olan kısmına kadar arkanın tamamını kaplıyor. Derisi gayet kaliteli. En önemlisi ise telefonu hiç kalınlaştırmıyor, derinin kalınlığı 1mm'den fazla değildir. Kılıfın paketinin içinden ekran için şeffaf koruma, silme bezi ve sonradan kılıfı çıkarmak için bir aparat çıkıyor. Ek olarak qwert007 'nin gönderdi priz çevirici ve içinde iPhone için oyun, program, arkaplan felan olan bir DVD vardı.

Uygulama:
Kılıfı kargodan aldım ve hemen yapıştırma işine giriştim. Telefonu iyice sildikten sonra yapıştırdım.. Yapıştırma işi gayet kolay oldu, Apple amblemini denk getirdikten sonra dışarıya doğru bastıra bastıra yapıştırdım.. Bazı yerler yamuk oldu biraz çıkartıp yeniden yapıştırdım felan düzelttim.. Çıkartırken de baktım altında artık bırakıyor mu diye ama tertemizdi bir sorun gözükmüyordu..

Artıları:
- Telefonu kalınlaştırmadan arka kısmını koruyabiliyor.. (Boduyguarz tarzını sevmiyorum, jelatinlerden hoşlanmıyorum)
- Özellikle sert yüzeylere koyarken çıkan "tok" sesinden kurtarıyor. (Bu sesten nefret ederdim, Bodyguardz değil bunu almamın sebebi)
- Malum telefonun arka kısmı çok kaygandı, o kayganlığın yerine güzel pek kaymayan bir doku geldi. Aynı zamanda da silikon kılıflar gibi cepten çıkarması zor değil..
- Dock'a takılmada problem yaratmıyor.

Eksileri:
- Üzerindeki iPhone yazısı bence çok büyük yazılmış. (Zamanla silinebilir gibi, inşallah )
- Kenarların açılabilitesi olabilir. (Tahmin)
- Biraz da fiyatı ama kesinlikle değeceğini düşünüyorum..

Fotoğrafları:(Fotoğraf Makinem elimde olmadığı için biraz kalitesizler kusura bakmayın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttFTS. -- 8 Haziran 2008; 16:01:47 >

Eski nick: hasanyuceer
iPhone 8GB v2.1 + Etymotic ER6i + V-Moda Vibe
Evolution

8 Haziran 2008; 16:06:03 

güle güle kullan dostum deri görünümünü sevenler için ideal bi kılıf gerçekten

.:BBR:.

8 Haziran 2008; 16:12:44 

saol arkadaşım yararlı olmuş kılıf alıcaklar için bide ben bişey sormak istiyorum acaba bu kılıf gibi deri ver sert fakat yapıştırılmayan iphonu içine koyduğumuz bi kılıf varmı

bunun iphone için olanı gibi...

...:: DirtY WormZ ::..
MuttFTS.

8 Haziran 2008; 16:30:09 

Ben görmedim ama muhtemelen vardır
quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

saol arkadaşım yararlı olmuş kılıf alıcaklar için bide ben bişey sormak istiyorum acaba bu kılıf gibi deri ver sert fakat yapıştırılmayan iphonu içine koyduğumuz bi kılıf varmı

@XanderJR: Saol dostum

@---B-L-U-K---@
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Haziran 2008; 16:49:31 

fiyatı nedir acaba bunun
Evolution

8 Haziran 2008; 16:53:59 

quote:

evet beyza kılıfta var istediğin modelden

MuttFTS.

8 Haziran 2008; 16:56:53 

Fiyatı 45 olması lazım.. qwert007 arkadaşa bi sor, belki bişeler daha yapabilir fiyat konusunda..

quote:

Orjinalden alıntı: @---B-L-U-K---@

fiyatı nedir acaba bunun

fatihhk

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 18:51:46 

quote:

var buradan bakabilirsin: https://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=iphone+deri&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail

ben bu kılıfı tercih ettim hem diğerleri gibi kalınlık vs. sorunu yok hemde telefonun orijinalliğini koruyor. hiç sevmiyorum öyle telefonun dışına birşey yapıştırmayı ya da eklemeyi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihhk -- 8 Haziran 2008; 18:51:59 >

mehmetix51

8 Haziran 2008; 18:52:25 

quote:

Evet arkadaşım doğubankta buna benzer iphone kılıfları var...

PlayStation3 40 GB Pal & Uncharted Drake's Fortune & Pes 2008 & GTA 4 & Ratchet Clank Tools of Destruction

PSN:mehmetix51

Apple İphone 3G 8 GB 2.1

fredi_nlo

8 Haziran 2008; 18:59:05 

almak isteyenler icin gg de 45 e

http://urun.gittigidiyor.com/Apple-iPhone-icin-iMat-II-Mukemmel-Deri-Kilif_W0QQidZZ10281027#aciklama

YA QARABAĞ!!! YA ÖLÜM!!!!!!!!!!!!!
BAŞQA YOLU YOX ARTIQ!!

fredi_nlo=kanan005
xendaba

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Haziran 2008; 19:23:50 

eyvallahta şimdi işi ticaretle karıştırmamak gerekli kendi fikrim ..

bu kılıfın alınışı 6.87 usd yani takribi 10 ytl

yani 20-25 ytl makul fiyat olacaktır

ama 45 ytl de biraz abartı değilmi

ben 25 ytl ye satmayı düşünüyorum bunu.

işte size adresi isteyenler kendiside alabilir kargo ücretide yok

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13148

MuttFTS.

8 Haziran 2008; 20:00:57 

Senin verdiğin adresteki sanırım kılıfın sahte/çin yapımı olanı..

Sonradan edit: Görsem de almazdım, çünkü arkadaki Apple logosu yok.. Ben o logonun gözükmemesinden hoşlanmıorm.. Istyle skinler yerine gittigidiyor'daki skinleri seçeceğim gibi..

quote:

Orjinalden alıntı: xendaba

eyvallahta şimdi işi ticaretle karıştırmamak gerekli kendi fikrim ..

bu kılıfın alınışı 6.87 usd yani takribi 10 ytl

yani 20-25 ytl makul fiyat olacaktır

ama 45 ytl de biraz abartı değilmi

ben 25 ytl ye satmayı düşünüyorum bunu.

işte size adresi isteyenler kendiside alabilir kargo ücretide yok

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.13148

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttFTS. -- 8 Haziran 2008; 21:47:52 >

qwert007

8 Haziran 2008; 23:42:38 

Merhaba arkadaslar,

Öncelikle kılıf için yapılan incelemede emeği geçen MuttFTS arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.

MuttFTS bu forumdan iMatII kılıf sattıgım ilk üyeydi, beğenmesine cok sevindim.

Diğer ilgilenen üyelere de memnuniyetle yardımcı olabilirim.

Buradaki üyeler için fiyatta bir indirim yapabilirim elbette. msn adresim: merhabaturkiye@hotmail.com

Xenddaba, diğer bir deyişle Özgür bey,

Çok bilmek ve insanlara faydalı olmaya çalışmak güzel birşeydir. Çabaların için teşekkür ederiz ancak ebay'da 20$ a satılan ve Türkiye'ye kargo masrafı da 15$ olan orjinal kılıfın sahtesini gösterip arkadaşlar 6.87 $ a satılıyor diye kendinden emin konusmak sanki bana biraz bilmişlik taslamak gibi geldi. Keşke ürünün sahtesinin fiyatı bu deseydin. Yoksa ben de senin 1000 küsür YTL ye sattıgın iPhone için dealextreme'de 200$a satılan fake iPhone linki göstersem ve arkadaşlar bunun fiyatı 200$ dersem sence de buna belden aşağı vurmak denmez mi?

Lütfen bu konuya bir açıklık getirmeni istiyorum. Orjinali ve DX'deki resimlerden de belli oluyor ancak yine de senden bir mesaj bekliyorum. İnsanlık halidir sahte oldugunu ilk başta farketmemiş olabilirsin ancak buradaki üyelere karşı beni mahcup duruma düşürmeye hakkın olmadıgını düşünüyorum. Sanki 6 $ lık ürünü 45 YTL'ye satıyormusum gibi bir pozisyonda göstermişsin beni ve takdir edersin ki bu hem doğru değil, hem de etik değil.

İlgilenen arkadaşlara tekrardan teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

qwert007

9 Haziran 2008; 0:08:19