Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: iMatII iPhone Kılıfı İncelemesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Donanım sorunları, Aksesuarlar, Yedek parça >> Cevap: iMatII iPhone Kılıfı İncelemesi Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hdblack35

12 Haziran 2008; 22:43:53 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

"qwert007" arkadaş ile herhangi bir alışverişim olmadı ama kendisi ile PM den bir yazışmamız oldu ve yukarıda birçok arkadaşında bahsettiği gibi çok iyi niyetli, yardımsever ve en önemlisi bu işi para için yapmadığı ortada.

Bende en kısa zamanda kendisinden kılıf alacağım.

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdblack35 -- 12 Haziran 2008; 22:49:52 >

XBOX360 NTSC-U + Samsung LE40S81B LCD TV + Sony PSP +
HP GB955EA 8510P Notebook + Nokia N91 + iPhone 16GB + Crysis + Crysis Warhead (Orjinal)

MuttFTS.

22 Haziran 2008; 12:15:57 

kilifi alali 3 hafta felan oldu sanirm, acilms ile ilgili sorulara simdi daha net cvp vereblirim

kesinlikle acilma olmadi az bise bile. Hatta ilk gunkunden bile daha siki.

Kilif sayesinde, artik telefonu cok rhat, cekinmeden kullaniyorum...

Dipnot: bozuk turkce ve karakterler icin ozur, telefondan griorm da..

Eski nick: hasanyuceer
iPhone 8GB v2.1 + Etymotic ER6i + V-Moda Vibe
qwert007

23 Haziran 2008; 15:40:51 

Urunun yapistiricisinin markasi 3M. Bu marka cok kaliteli ve `%100 removable`.

Dolayisiyla urunun arkasindaki yapiskan bir sure sonra gecmiyor.

Veya bir sure sonra kilifi cikartmak isterseniz hic iz kalmiyor.

Urun sattigim diger arkadaslar da urun hakkindaki yorumlarini yazarlarsa daha iyi fikir edinebiliriz.

Hepinize iyi calismalar diliyorum.

spider1

23 Haziran 2008; 21:30:05 

Ben iphone'u ön cepte taşıyorum .Korkum kılıfın kenarlardan açılma ihtimaliydi ama henüz açılacak gibi görünmüyor.İyi yapıştı sanırım.

MAİL OKUYARAK BİLGİSAYAR BAŞINDA PARA KAZANIN
qwert007

23 Haziran 2008; 22:18:20 

Yapıstırıcının kaliteli olması dolayısıyla siz istemediğiniz halde kılıfın acılması durumu söz konusu olmaz.

Zaten siz kılıfı cıkartmak istediginiz zaman bunun için tasarlanmıs "remove tool" diye kucuk bir aparat var. Bunu kullanarak kolayca ve hic iz bırakmadan cıkartabiliyorsunuz.

Ama daha önemlisi kılıfın sapa sağlam yapısması, cok sukur simdiye kadar sikayet almadım.

Bu kılıfın en güzel tarafı telefonu kalınlastırmayıp cok estetik ve karizmatik bir görünüm sunması.

hasanimben

25 Haziran 2008; 10:00:33 

Bu kılıftan bende bitane aldım . . .

Önce tereddütlerim vardı ama gerçekten çok yakıştı telefona...

Sağ olsun qwert007 arkadaşımız yardımcı oldu birkaç gün içinde kılıf elime geçti..

artık rahatla kullanıyorum telefonu. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanimben -- 26 Haziran 2008; 22:57:50 >

. . . : : : yilmaz : : : . . .
alfaturk

25 Haziran 2008; 11:23:27 

Selamlar.

Bugün imat kargodan ulastı bana yanıda 2 güzel hediye ile. Imat'i daha acmadım çünkü kendime degil hocama aldık. Bugün uygulayacagız sanırsam. Eger begenirsek esinede alacagız. Uygulamanın detaylarını sonra yazarım.

Ürün elimde ama daha parasını yatıramadık. Bakalım bugün yarın.

Satıcıya Teşekkürler

Iphone & EEE Asus 900

2 yıldır kurallara uygunduda şimdimi kural dışı oldu.
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
qwert007

25 Haziran 2008; 11:55:00 

Hasanimbenim ve alfaturk,

İkinize de hayırlı olsun.

İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Diğer satın alan kişiler de cok memnun kaldı. Sizin de memnun olmanıza sevindim.

Hepinize iyi calismalar dilerim.

Selamlar, Sevgiler.

levent66

25 Haziran 2008; 12:37:34 

qwert007 arkadşıma ilgisi için teşekkürler. bende 1 tane sipariş verdim bu sabah.

yukarıda yapılan yorumlara bakarak hiç düşünmeden sipariş verdim.
Olayın en güzel tarafı qwert007 arkaşıma şirket mailim ile ulaşmıştım altında firma imzam vardı ordaki telden direk beni aramış, mailimi alınca sağolsun. Para ve havale yi sormadan kargonu yolluyorum yarın sabah eline ulaşır dedi. Bende ürünü teslim almadan havalesini yaptım bile o istemeden. Karşılıklı bi güven oluştu hemen. tekrardan teşekkür ederim qwert007.

Kargoyu aldıktan sonra ürün kalitesi hakkında ayrıca yorumumu yapıcam

Erdemalp

26 Haziran 2008; 3:08:03 

Ben dun sabah turkiye ye dondum. Yolda iphone forumuna goz gezdirirken, hic ilgimi cekmeyen kilif basligina bakmak istedim.
Beni en cok etkileyen unsur, saticiya (Ahmet) yazilan guzel elestiriler oldu. ikinci olrak urune baktim ve telefonun kullanimini zorlastirmayan bir kilif oldugunu gordum. Sonrada Ahmete ozel maille ulastim. O da sabah yanina urunu aldigini, adresimi gondermem kosuluyla gonderecegini soylemis, aramizda herhangi bir para diyologu dahi gecmedi. Ve gercekten dun gun icinde urunu yolladi ve bugun elime gecti.

Urun, uygulamasi gercekten kolay, cok az dikkatle gercekten cok guzel sekilde yapisiyor. sadece benim sansizligim, bir kosesinde fabrikasyon hatasindan dolayi yapistiricisi kalkmis, estetik durusu biraz kotu olsada, bu durum kimsenin hatasi degil, belkide binde bir gorulecek bir durum. En azindan eskidigi zaman kimden yenisine ulasabilecegimizi biliyoruz.
Ayrica ikinci urun olan cam korumasina gelirsek, onu uygulamayi hic dusunmuyordum. Cunku daha once baska bir tane uygulamistim ve hic begenmemistim. Fakat bu gercekten cok guzel yapisti ve inanin cok dikkat etmeden, eger temiz yapistirmissaniz anlamak mumkun degil.

Simdi bakiyorumda, telefonun estetigini bozulmadan, telefon cok daha saglam hale gelmis oldu.

Son soz olarak gercekten ilginden dolayi tesekkur ederim Ahmet.
Ama yinede dikkatli olmanda fayda var.
Hayirli satislar...

http://erasmusmacerasi.blogspot.com
levent66

27 Haziran 2008; 18:50:05 

Kılıfı kargodan bugün teslim aldım ve hemen uyguladım.
Uygulama esnasında hatalı yapıştırmamdan dolayı tam üç kez yapıştırıp tekrar uyguladım (bölgesel olarak). herhangi bir problem yaşamadım. sadece biraz dikkat istiyen bir iş. Ama gercekten telefonun estetiğini bozmadan koruma altına alan cok zarif bir kılıf. Ekran koruyucu jelatin için ve diğer hediyeler için ayrıca teşekkür ederim. telefonu ilk aldığımda apple magazasından jelatini çok iyi bir paraya almıştım. Onunla kıyasladığım zaman Ahmet arkadaşımızın satmış olduğu kılıf neredeyse bedavaya geliyor. Bu yapılan ticaretin cok makul ve düşük kar marjıyla yapıldığına inandırdı beni. Yukarıdaki bazı yorumlarda dandik ürünlerle kıyaslama yapılmış ama bence kıyas bile kabul edilmeyecek nitelikte bir ürün...

Ahmet arkadaşıma buradan tekrar teşekkür eder ,
kendisine bol satışlar dilerim.

alfaturk

27 Haziran 2008; 23:42:27 

Çinden ürün getirebilen biriyim. imatt in kopyasınıda yapmıslr utanmadan. Aynı gibi sadece arkadaki apple logosunuda kapıyorlar. Bence burdan almanız daha mantıklı. En azından gercek imat. amazona bakarsanız 20$ civarında ama amazon coğu ürünü ne yazıkki yollamıyor.

Ahmet'den ( Ahmet diyeceğim sanırsam benden ufak :) ) aldım hocamınkine uyguladık. 1-2 deneme ile gayet yerine güzel oturdu. altta hava kabarcıgı kalmadanda yapıştırdık. Sorun yok. Umarım hocam hesabına parayı geçmiştir.

Iphone & EEE Asus 900

2 yıldır kurallara uygunduda şimdimi kural dışı oldu.
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
qwert007

28 Haziran 2008; 10:13:52 

Levent Bey, Erdemalp Bey ve Fatih(alfaturk) Bey,

İmat II'den memnun kalmanıza cok sevindim.

Hayırlı ugurlu olsun..

İyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Bu güzel yorumlarınız iMat II kılıfı kullanmak isteyen ancak tereddütte kalan kişiler için güzel birer referans olacaktır.

Hepinize iyi çalışmalar dilerim.

Selamlar, Sevgiler.

karabatak58

28 Haziran 2008; 21:07:11 

KILIFI 15 GÜNFÜR KULLANIYORUM. EN UFAK PİŞMANLIĞIM, KEŞKE ŞUNU ALSAYDIM DEMİŞLİĞİM YOK. TELEFONU KALINLAŞTIRMADAN, OLDUĞUNDAN DAHA DA ESTETİK HALE GETİREN ÇOK KULLANIŞLI BİR KILIF. 15 GÜNDÜR HİÇBİR AÇILMA, SOLMA, YIRTILMA HİÇBİR ŞEY OLMADI OLACAK GİBİ DE DEĞİL. KESİNLİKLE TAVSİYE ETMEYE DEVAM EDİYORUM

qwert007

1 Temmuz 2008; 9:48:55