|
orontez -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (10 Haziran 2008; 12:07:01)
|
quote:
Orjinalden alıntı: Rádèøή AverTv bu konuda maalesef yetersiz diyebilirim. Keşke almadan önce bi araştırma yapsaydınız... Benim araştırma topiclerim hala buralarda biyerdedir :) Çok çile çektim şu biss işini kıvırabilmek için... Sonuçta doğru kararı vermişim ;) Az daha bende Aver alıyodum ve sizin gibi derdime dert katıyodum... Söz konusu programları kullanamıyosanız kendi programı bu işi görmüyor diye biliyorum... Maalesef arkadaşlar... Allah Razı Olsun "Lokosit" başta olmak üzere beni kararımdan vazgeçirenlerden... Valla hocam haklısın, bende çok araştırdım ama daha ucuzdu diye avermedia yı aldım. Şimdi bin pişmanım.. Bu kadar sapıtan bir kart varmı acaya, kanal bulamıyorum bulmuyor ne yaptıysamda olmadı. Hazır kanal listesini ekledim DVB Dream e, kanala tıklıyorum açılmıyor, cihaza giren uydu kablosunu çıkarıp takıyorum açılıyor. O yüzden kanal arattıgım zaman istediğim kanallar çıkmıyor. Kendi programı ilede Hotbirddeyken Türksata tıkladığımda her kanalı açıyor. Nası bişeydir bu.
|
|
|
|