Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları

appachii -> Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (8 Haziran 2008; 14:46:56)

Arkadaşlar avermedia dvb-s (muhtemel a700 serisi) tv kartının plugin dosyası ve buna benzer biss key ini değiştirebiliceğimiz bi klasörü görünmüyo ? Acaba euro 2008 boyunca avertv 6 ile atv yi izleyemiyecekmiyiz ? Progdvb , dvb wiever tarzı programlarla bu şifre girilebiliyo ama avertv6 için yorum yazan yok...Bilen arkadaşların olaya acilen el atması lazım.Verileck hertürlü bilgiye razıyım.Eklenti olur , softcam dosyası olur artık elinizden ne gelirse arkadaşlar.

ozgun29 -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (9 Haziran 2008; 21:45:43)

arkadaşlar maçlar başladı yardım bekliyoruz..

Rádèøή -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (9 Haziran 2008; 22:47:44)

AverTv bu konuda maalesef yetersiz diyebilirim. Keşke almadan önce bi araştırma yapsaydınız... Benim araştırma topiclerim hala buralarda biyerdedir :) Çok çile çektim şu biss işini kıvırabilmek için... Sonuçta doğru kararı vermişim ;) Az daha bende Aver alıyodum ve sizin gibi derdime dert katıyodum... Söz konusu programları kullanamıyosanız kendi programı bu işi görmüyor diye biliyorum... Maalesef arkadaşlar...

Allah Razı Olsun "Lokosit" başta olmak üzere beni kararımdan vazgeçirenlerden...

appachii -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (10 Haziran 2008; 8:46:11)

Yorumuna kımsen katılıyorum hocam ama...Avermedia ve avertv6 şu an için biss key dışında mükemmele yakın diyebilirm.Görüntü , ses ve kanal geçişlerindeki hız süper.İzlerken hiçbir problem yaşamadım.Şu an euro2008 i progdvb ile izliyorum.Ama bu program da da galiba codec hatası var.Hem her atv yi açtığımda şifreyi her seferinde girmem gerekiyo ve de her kanal geçişinde pin bağlantı hatası veriyor.Ama şu an işimi gördüğü için ses etmiyorum [&:] Ayrıca progdvb nin görüntü kalitesi ve kanal geçişleri avertv den daha kötü diyebilirm.

quote:

Orjinalden alıntı: Rádèøή

AverTv bu konuda maalesef yetersiz diyebilirim. Keşke almadan önce bi araştırma yapsaydınız... Benim araştırma topiclerim hala buralarda biyerdedir :) Çok çile çektim şu biss işini kıvırabilmek için... Sonuçta doğru kararı vermişim ;) Az daha bende Aver alıyodum ve sizin gibi derdime dert katıyodum... Söz konusu programları kullanamıyosanız kendi programı bu işi görmüyor diye biliyorum... Maalesef arkadaşlar...

Allah Razı Olsun "Lokosit" başta olmak üzere beni kararımdan vazgeçirenlerden...

velideli -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (10 Haziran 2008; 9:37:50)

arkadaşım bende ss2 var biss eklentisini plagin klasörüne attım düzeldi plagini rapide atıp linline başka bir arkadaşa vermek istediğimde bu forumda link forum tarafından engelleniyor istersen özelden mesaj at göndereyim mutlaka kullandığın programda plugin klasörü vardır bi dene istersen
quote:

Orjinalden alıntı: appachii

Arkadaşlar avermedia dvb-s (muhtemel a700 serisi) tv kartının plugin dosyası ve buna benzer biss key ini değiştirebiliceğimiz bi klasörü görünmüyo ? Acaba euro 2008 boyunca avertv 6 ile atv yi izleyemiyecekmiyiz ? Progdvb , dvb wiever tarzı programlarla bu şifre girilebiliyo ama avertv6 için yorum yazan yok...Bilen arkadaşların olaya acilen el atması lazım.Verileck hertürlü bilgiye razıyım.Eklenti olur , softcam dosyası olur artık elinizden ne gelirse arkadaşlar.

orontez -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (10 Haziran 2008; 12:07:01)

quote:

Valla hocam haklısın, bende çok araştırdım ama daha ucuzdu diye avermedia yı aldım. Şimdi bin pişmanım.. Bu kadar sapıtan bir kart varmı acaya, kanal bulamıyorum bulmuyor ne yaptıysamda olmadı. Hazır kanal listesini ekledim DVB Dream e, kanala tıklıyorum açılmıyor, cihaza giren uydu kablosunu çıkarıp takıyorum açılıyor. O yüzden kanal arattıgım zaman istediğim kanallar çıkmıyor. Kendi programı ilede Hotbirddeyken Türksata tıkladığımda her kanalı açıyor. Nası bişeydir bu.

appachii -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (10 Haziran 2008; 13:06:04)

Hocam yardımın için saol ama anlaşamadığımız bi yer var...Ben atv yi Progdvb programı ile izleyebiliyorum orda bi problem yok.Problem Avertv 6 proramı ile atv yi izleyememem.Şimdi diyceksinki madem izleyebiliyosun daha ne kaşınıyosun [:)] Ama ahem avertv 6 nın görüntü kalitesi açısından hem de böyle bir özelliği olup olmadığını öğrenmek açısından benim için önemli....Ayrıca bu aver tv6 programının plugin adında bi klasörü yok..buna benzer bir klasör işimizi görür mü ya da bu klasörü kendimiz oluşturabiliyormuyuz ?

quote:

Orjinalden alıntı: appachii

Yorumuna kımsen katılıyorum hocam ama...Avermedia ve avertv6 şu an için biss key dışında mükemmele yakın diyebilirm.Görüntü , ses ve kanal geçişlerindeki hız süper.İzlerken hiçbir problem yaşamadım.Şu an euro2008 i progdvb ile izliyorum.Ama bu program da da galiba codec hatası var.Hem her atv yi açtığımda şifreyi her seferinde girmem gerekiyo ve de her kanal geçişinde pin bağlantı hatası veriyor.Ama şu an işimi gördüğü için ses etmiyorum [&:] Ayrıca progdvb nin görüntü kalitesi ve kanal geçişleri avertv den daha kötü diyebilirm.

quote:

orontez -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (10 Haziran 2008; 13:49:57)

Ben açıklayım o zaman. Şifreli kanalları Aver tv programı ile imkan yok. O yüzden diğer programları kullanman gerekiyor.

appachii -> Cevap: Avermedia DVB-S Pro ile atv şifresi (10 Haziran 2008; 14:33:44)

vatan sağolsun [sm=s20.gif]

quote:

Orjinalden alıntı: orontez

Ben açıklayım o zaman. Şifreli kanalları Aver tv programı ile imkan yok. O yüzden diğer programları kullanman gerekiyor.

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.25