Dsmart bayinden denemek için 1 makineyi 300ytl para vererek ödünç aldım. Sunny Dsmart markası.Aktivasyon yaptırmadım eğer beğenirsem gelecem yaptırırız beraber dedim, tanıdık cocuklar.
şimdi yayınlar güzel, 8-9 tane başlarında $ işareti olan sonradan acılacak güzel kanallar da var.yayında net çıktı plazmamda...
diğer yandan da kafamda digiturk var. adam ayda 9,90 ytl ile 2 yıl kanalları izletiyor. 2 yılsonra vazgeçersen alıcı sende kalıyor. (gerçi ayda 9,90'a sadece sinema kanalı olarak 6-7 kanal veriyor) DT ayda 9,90 kampanya kapsamında kanallar şu linkte var : http://www.digiturk.com.tr/kampanyalar/uydu_alici.aspx
veya ayda 20-30 ytl karşılığı dsmarttan daha kaliteli yayın yayın izleme ayrıcalığı var Dİgiturkde.ama yayınlara para vermek bana pek çekici gelmiyor.
SORU 1) ben akşamları 6-7 gibi evde oluyorum.yani günde 3-4 saati geçmiyor tv 'nin başında geçirdiğim süre.TEK HAFTA SONLARI tüm gün boşum ondada tüm gün evde tıkılı durmuyorum. bunu bile bile Digiturk'e üye olmak mantıklı mı sizce yoksa su an ödünç aldığım Dsmart'a devam mı et dersiniz? bana bir fikir verin lütfen...!!!
SORU 2) Televisyonum Pioneer 106 ekran plazma 428xd modeli...Hd Dsmart alsam Dsmart yayınlarını, su an Sunny Düz model dsmarttan görüntü açısından daha kaliteli izleme ayrıcalığım olmuyor değil mi? hd yayınları izleyebilme ayrıcalığım var bu cihazda tek..yanılıyormuyum? hd yayın kaçtane ki???
SORU 3) Hd dsmart hd yayınlarının azlığından dolayı kendimce elenmiştir. ama diyorsanız ki normal yayınlar, hd olmayan dsmarta göre daha kaliteli görüntü ve ses sunuyor derseniz alayım...var mı böyle bir şey??? bu soru cevabına acilen ihtiyacım var....
normal dunny cihazla hd kanalları izleyemiyosunuz. şu anda hd kanalların az olması nedeniyle hd cihaz için 690 ytl vermeye değmez diyosanız normal d-smart alıp devam edebilirsiniz. d-smartın görüntü ve ses kalitesi ortada zaten tv nizde özellik olarak üst seviyede bir cihaz karar size kalmış ben olsam şayet d-smartla şimdilik devam ederim ama 300 ytl biraz fazla geldi ücreti bana biraz araştır derim 260 ytl falan bulabilirsin internetten almak istersen 240 yt kadar bazı sitelerde fiyatlar var saygılar..
1 bence d-smartta kalman daha iyi olur her ay 2-3 kanal ekleniyor ve giderek buyuyor 2 ben olsam simdiden alirim hd dsmarti cunki turksat 3 a ile kanal sayisi articak ve fiyatida eskiden 250ytlye d-smart vardi alan aldi millet almaya gerek yok fln dedi sonra vazgectiler su an fiyatlar 300-350 arasi artabilirde hd dsmarttada ole su anda 690 ytl onun fiyatlarida articak eminim bide d-smartin ilk cikan modelleri cok iyi problem fln yasatmio ama son cikan next gibi modellerde sik sik problemelr yasaniyor bende lcd tv yok ama kisa bir sure icinde alicam aldigim gibi ilk is hd dsmart almak olucak ve ayrica d-smarttaki yayinlar normala gore cok daha kaliteli
her ay 2-3 kanal ekleniyor derken..hd kanal mı ekleniyor yoksa normal kanal mı? yani bende normal dsmart var....hd dsmart alacam da 690ytl'e kaç taksit yapıyorlar bonusa?
www.next.com.tr sitesinde bonusa özel 12 taksit resmi var sağ alt köşede...hd dsmart şimdilik nextin olduğu için 12 ay yapıyorlar mı bu cihazlara da? hd dsmarta yuvDan komponent bağlanabiliyoruz değil mi? sesi nasıl cıkar acaba plazmada?
Pioneer 428xd KURO Plazma - Sony DAV-DZ660 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /SkyStar Dig.Tv.Kartı/Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./AsusTA230 300W Kasa/AirTies Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
her ay 2-3 kanal ekleniyor derken..hd kanal mı ekleniyor yoksa normal kanal mı? yani bende normal dsmart var....hd dsmart alacam da 690ytl'e kaç taksit yapıyorlar bonusa?
www.next.com.tr sitesinde bonusa özel 12 taksit resmi var sağ alt köşede...hd dsmart şimdilik nextin olduğu için 12 ay yapıyorlar mı bu cihazlara da? hd dsmarta yuvDan komponent bağlanabiliyoruz değil mi? sesi nasıl cıkar acaba plazmada?
her ay normal d-smarta kanal ekleniyor en son eklenen kanal espn eski spor yayinlarini veriyor ayrica cok kaliteli belgesel kanalllari var hd d-smartta bildgiim discovery ve eurosport hd yayinlari var baska yayin varmi bilgim yok ama bence alinmali hd dsmart buyrun burdan genis bilgiye ulasabilirsiniz http://www.dsmartbasvuru.com/default.asp?sayfa=dsmart_hd yanliz hala hd dsmart incelemesi yapamadamim ama ilerleyen gunlerde bi inceleme yapip foruma koyabilirim
bir problemi varmış sanırım hd dsmart ilerleyyen zamanlarda bir yazılıma kavuşur falan deniyordu.bilgisi olan varmı.problemli hd dsmartı niye alalım yoksa? taksit secenekleri nasıl acaba?
HD DSMART MI YOKSA NORMAL (SUNNY GOLDMASTER, NEXT) DSMART MI? GÖRÜNTÜ KALİTELERİ AÇISINDAN FARKLILIK VAR MI HD İLE DİĞER DÜZLER ARASINDA? 12 AY TAKSİT VAR MI HD DSMARTLARA?
Pioneer 428xd KURO Plazma - Sony DAV-DZ660 Sinema Sistemi, Intel D865PERL Anakart/ Intel P4 3.0 GHZ HT / 120GB Samsung HDD/512x2 Kingston DDRam/ ATI Radeon 9800Pro@xt Ekran Kartı /SkyStar Dig.Tv.Kartı/Logitech z2200 2+1 200WRMS Hop./AsusTA230 300W Kasa/AirTies Modem/LG CDRom+Lg CdWriter+Asus DvdWriter+3.5 Floppy Drive A
Dsmarti bilmiyorum ama Digitürk kullanicisiyim, bende Lig TV var ve normal yayinlar. Digitürk Eutalsat dan yayin yaptigiu icin yayin kalitesi düsük. Bana soracak olursan eger lig TV ve Sinema kanallari yoksa alacagin paketde (Moviemax vb.) onun yerine Türksat dan normal uydu anteni tercih ederdim. Ben sadece LigTV oldugu icin Digitürkü tercih etmistim. Dsmart icin bilgim olmadigi icin yorum yapamicagim.