Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC ağ kablosu takılı değil uyarısı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC ağ kablosu takılı değil uyarısı Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
theniksiz

8 Haziran 2008; 11:22:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Bilgisayarımı yeni aldım anakartım Gigabyte 945GCM-S2L Onboard olan Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet kartım Ağ kablosunu taktıgımda ağ kablosu takılı değil uyarısı veriyor acaba sistemdemi sorun var diyerek yada bir programmı engel oluyor diyerek yeni format attım ve ilk etherneti tanıttım yine aynı bir ara etherneti taktıgımda ağ adresi alınıyor uyarısı verdi bekledi bekledi sonra sınırlı baglantı veya bağlantı yok uyarısı verdi ayrıntılara baktıgımda 196.256.0.0 olarak bir ip adrsi aldıgını gordum 255.255.0.0 diye alt ağ maskesi almıstı ve diğer veriler 0.0.0.0 dı Sorun nerde çözemedim internette araştırdım bir kaç kişi karşılaşmış bu sorunla ama kesin bir tanı koyulmamış henüz Yardımlarınızı bekliyorum ne yapmam gerekiyor

black_man89

8 Haziran 2008; 11:51:17 

büyük ihtimalle kabloda sorun vardır başıma gelmişti senin gibi format attım olmadı bütün ayarlarla oynadım olmadı en sonunda kabloyu değişince oldu :)

theniksiz

9 Haziran 2008; 1:21:27 

Farklı kablo ile denedim yine olmadı sorun ne çıldırcam bu gün anakartımı tekrar yenisi ile değiştirdim aynı anakartı aldım eve geldim formatladım makinayı taktım bağlantı çalıştı bir süre sonra bağlantı yine giti bir dahada gelmedi şimdi usb ile idare ediyorum...

muhamnet

28 Ağustos 2008; 1:48:11 

hocam pm attım . bende aynı dertle uğraşıyorum. ARkadaşlar yardım edebilirse süper olur. Kablo problemi faln değil evde 3 pc var aynı kablo vs. sorun yok bu notebookta problem çıktı. yardım lütfen...

sorunsuz alışverişlerim: cowboy, someone74, kobe 8, MrBlack

fatih989

28 Ağustos 2008; 14:39:20 

sorun driver bendede aynı sorun vardı driver yükledim sorun geçti %100 driver sorunu bu anakartınız hangi marka ise onun kedi sitesinden lan driver yazar indirin

muhamnet

28 Ağustos 2008; 22:32:13 

quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

sorun driver bendede aynı sorun vardı driver yükledim sorun geçti %100 driver sorunu bu anakartınız hangi marka ise onun kedi sitesinden lan driver yazar indirin

hocam ilk önce onu yaptım zaten. Notebookla birlikte verilen driver ı denedim olmadı web sitesinden indirdim olmadı şu an kablosuz bağlanıyor ama eternetle bağlanamıyor..

sorunsuz alışverişlerim: cowboy, someone74, kobe 8, MrBlack

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC ağ kablosu takılı değil uyarısı Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 08: Zyxel Standı
Zyxel'in çoklu ortam ve kablosuz ağ ürünleri hakkında bilgi alıyoruz
Cebit 2008: Çizgi Elektronik CPU Turkey
Çizgi Elektronik öncülüğünde başlayan Türkiye'nin kendi işlemcisini üretmesini teşfik eden yarışma ile ilgili bilgi alıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar