Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır istediğim notebook uma kavuşmuştum. Kardeşim için çok aradıktan sonra h.i.z.l.i.a.l sitesinden 1 gb ddr2 ram ile birlikte 1,181 ytl ye 6 taksite aldım. Umarım benim gibi bütçesi orta halli hatta kısıtlı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim. Sizlerden de ricam bilgilerinizi buradan paylaşmanızdır.
Üzerinde Vista Home Premium ile geliyor. Kurulumdan hemen sonra Backup aldım. DVD ye yazmak biraz uzun sürüyor ama.
Ekran kartı Ati Radeon x1250, HDD 200 gb SATA ve Hitachi marka ve 1 gb ram ile üzerinde geliyor fakat 4 gb ram destekliyor. Önemli olduğunu düşündüğüm bir noktayı paylaşmak isterim o da iki tane hdd yuvası vardır. Biri 200 gb ile dolu diğeri ise boştur.
Bağlantı arayüzleri 5’i birarada Bridge Media Yuvası, 4x USB 2.0, i.LINK (IEEE 1394), TV çıkışı,(s-video), Express Card Slot, Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik)
Özel Fonksiyonlar Entegre 1.3 Mp web kamera (Yüz tanıma fonksiyonlu) ve mikrofon (VoIP), HD Audio,Harman Kardon stereo hoparlörler
Genel Bilgiler Yeni, güvenlik özelliğini ön plana çıkaran ''Yüz tanıma'' özellikli 1.3 megapixel web kamera (Bu sayede, sadece yetkili kullanıcılar cihazı açabilme imkanına sahip olur) - Harman Kardon stereo hoparlörler ile yüksek kalitede ve sıradışı ses sistemi - Bilgisayar kapalı bile olsa, kullanıcıya şarj imkanı sağlayan USB port yapısı (PDA, cep telefonu, MP3 player, Oyun konsolu şarj edilebilir) - Kulaklık soketi ile paylaşımlı S/PDIF (optik) - A300 serisinin kasası, özel Toshiba Fusion teknolojisi ile kaplanmış, yeni, göz alıcı ve yüksek dayanıklı bir tasarıma sahiptir. - Yeni ''Latch-less'' (açma mandalı-klips içermeyen) kasa dizaynı sayesinde ekran bölümü rahatlıkla açılabilmektedir. - Türkiye'ye özel üretim (A300 serisi üretilmeden önce Almanya'dan gelen Toshiba mühendisleri, Türkiye'deki network, telefon ve wireless ağlarını inceleyip test cihazlarıyla kontrol ederek, cihazların network sistemlerini Türkiye şartlarında en verimli iletişim sağlanabilecek şekilde ayarlayarak dizayn etmişlerdir) Bu özellik, cihazların kasalarının üzerinde ''Türkiye için özel olarak üretilmiştir'' ibareli bir sticker ile belirtilmiştir
Ürün Özellikleri
Ağırlık: 2.7 KG Bellek Yuvası: 2 Bluetooth Özelliği: Var Chipset: Ati® RX690 + SB600 chipset Ekran Kartı: ATI Radeon X1250, max. 831MB grafik belleği (2GB sistem hafızası ile) Ekran Özelliği: 15.4" / 1280 X 800 TruBrite Wxga Tft Ethernet: 10/100 Mbps Fax Modem: 56k V92 Firewire: Var Garanti Süresi: 2 Yıl Sabit Disk Kapasitesi: 200GB 5400 rpm s-ata İşlemci Tipi: Amd Athlon 64 X2 İşlemci / Hızı: AMD Turion 64 X2 Dual-Core Mobile Technology TK-57 1.9 Ghz,512 KB Cache 800 Mhz FSB İşletim Sistemi: MS Vista Premium Wireless: Wifi 802, 11 a-b-g (GOLAN) Kamera: Var Klavye: Türkçe Q Klavye, Dual Mod TouchPad MARKA: Toshiba Optik Sürücü: DVD Double Layer DVD+RW Taşıma Çantası: Var Paralel Port: Yok Pil Ömrü: 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi S-video (TV-out): Var Seri Port: Yok Ses Kartı: Toshiba Bass özelliği geliştirilmiş ses sistemi, Harman Kardon® stereo hoparlörler (2 Bass+2 Tweeter+Subwoofer) Sistem Belleği: 1024MB 667Mhz Usb Sayısı: 3 Adet Uzaktan Kumanda: Yok
Vista Puanı
Harddisk Testleri
Ekran kartı ATI Radeon Xpress X1250
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passenger2019 -- 12 Haziran 2008; 13:59:59 >
yaw ben bişey merak ediyorum bu yeni a300 serisinde dual touchpad varmı bizdeki a210 lardaki gibi___????
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
oncelıkle tesekkur ederım, umarım hayırlı olur dedıgınız gıbı. sıte gercekten guvenlı. cok alısverısım oldu. hepsıburada da 1,400. en uygun benım aldıgım yerde. amd olması soyle bı fark yaratıyor; cipset ati ve ekran kartı ati. bu ıkı fırma bırlestıler artık ve amd ile ati cok iyi bir evlilik yaptılar. ben bu ıkılıye guvenıyorum. benı ati hiç yanıltmadı, amd de ıse bu ılk deneyımım, intel kullanıcısıyım. yarın daha detaylı olarak konusuruz zaten. teslımat yarın yapılır sanırım. bende ızlenımlerı paylasmayı sabırszılıkla beklıyorum cunku bu benım ılk notebook um. saygılarımla....
quote:
Orjinalden alıntı: osstation
Fiyat iyiymiş, hayırlı olsun. Aldığınız site güvenli bir site mi? Fiyatı diğer yerlerde sanırım bu kadar uygun değil.