ya arkadaşlar bunun entegre mikrofonunu çalıştırabilen yok mu... ses kaydı yapmış gibi algılıyo. sözde kaydı çalıyo bile. ama ses gelmiyo. mikrofonunda mı bi sorun var acaba.
NFS Underground ve NFS Underground II yi full den bir düşük çözünürlük ile çok rahat oynuyorum. NFS Most Wanted ı oynayamamıştım en düşük ayarlar ile. Bunlar beni fazlası ile tatmin ediyor. Oyun oynamak isteyen arkadaşlara duyurulur
Az önce denedim ve entegre mikrofon gayet iyi ses alıyor. Kaydettiğim seside gayet güzel çalıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: PyroMancer
ya arkadaşlar bunun entegre mikrofonunu çalıştırabilen yok mu... ses kaydı yapmış gibi algılıyo. sözde kaydı çalıyo bile. ama ses gelmiyo. mikrofonunda mı bi sorun var acaba.
Az önce denedim ve entegre mikrofon gayet iyi ses alıyor. Kaydettiğim seside gayet güzel çalıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: PyroMancer
şit yaa... o zaman mikrofonda sorun var ha. napıym bi mikrofon için servise mi yollicam şimdi ben bunu.. offff... yine de sağol dostum... önerdiğiniz başka bi yol var mı peki?
Bu notebookta Autocad 2008 kullanan bir kişi var mı? Varsa eğer Autocad2008'in kendi sample klasöründeki 3 boyutlu evi kesintisiz evirip çeviremediğini söyleyebilir mi
toshıba almakla iyi yapmışsın elinde tututuğunda işçiliği görüyosundurr :D bizim evdeki cihazların yarı çoğu bu markanın kaliteli ve uzun ömürlü oluyolarr :D:D: bendnede notebook toshıba a200 1 cr var iş için aldım iç mimarım gayette güzel ayrıca senini laptop a300 yeni seri olduğundan süper yapmışlar daha bi güzel kalitesi harman cordom ses sistemi filann kısaca toshıbayı almakla iyi yapmışsınn :D
desktop :coller kasa intel (c2d) 3.00 ghz zotac slı power anakart kingston 2x2 4 gb ram ddr3 n-vıda gts 812 mb ddr3 ekran kartı 1 tb hardissk vestel lcd191 ekran v.s ()()notebook :tohıba a200 1cr notebokk /intel pentium duo dan/ intel centirinlino core v2 2.2 yapıldı/ 2 gb ram /intel 362 mb ekran kartı 2 gb ramle /aver media tv kartı vs//// toshıba 42c 3000 lcd tv lg sinema sisitemi
bende cok memnunum cıhazımdan, tesekurler. bır ara aklımdan dell ya da 1200 kusure asus almakta gectı. bunun tek nedenı ıslemcılerının ıntel olmasıydı. ama memnunum, dedıgınız gıbı malzemesı cok kalıtelı.
quote:
Orjinalden alıntı: toshıba_
toshıba almakla iyi yapmışsın elinde tututuğunda işçiliği görüyosundurr :D bizim evdeki cihazların yarı çoğu bu markanın kaliteli ve uzun ömürlü oluyolarr :D:D: bendnede notebook toshıba a200 1 cr var iş için aldım iç mimarım gayette güzel ayrıca senini laptop a300 yeni seri olduğundan süper yapmışlar daha bi güzel kalitesi harman cordom ses sistemi filann kısaca toshıbayı almakla iyi yapmışsınn :D
bios un son versiyonunu (v2.10) indirip güncelledim. programlarım kapalı ve prizde takılı idim makinem. versiyon için assist programını kullanabilir ve yeni versiyonu yükleyincede buradan teyit edebilirsiniz. bios flash lamak ve restart sorunsuz gerçekleşti.
Bu notebookta Autocad 2008 kullanan bir kişi var mı? Varsa eğer Autocad2008'in kendi sample klasöründeki 3 boyutlu evi kesintisiz evirip çeviremediğini söyleyebilir mi
arkadaşlar toshiba A300 e recovery disk üzerinden hangi kısa yolu kullanarak format atıyoruz? f10 - f12.. veyahutta.. vista açıkken hangi programı çalıştırıp formatı gerçekleştirebilirim..
Açılışta F12 ile MULTIBOOT MENU ye giriyoruz. Sonra seçenekleri takip ederek format atabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: balabanraca
arkadaşlar toshiba A300 e recovery disk üzerinden hangi kısa yolu kullanarak format atıyoruz? f10 - f12.. veyahutta.. vista açıkken hangi programı çalıştırıp formatı gerçekleştirebilirim..