Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kaliteli bir klavye yokmu?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Kaliteli bir klavye yokmu? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Vipracing

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 0:53:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayarcılar ve online siteler (Hepsiburada.com ) dahil aradığım gibi 'kaliteli' bir klavye bulamadım.Kaliteden kastım :

1- Aynı zamanda Apple kullancısıda olarak çok düşük kaliteli plastik tuşlu klavyelerden bıktım diyebilirim.150 ytl lik klavyede 15 ytl lik klavye ile aynı 'boş' ve ucuz tuş takımı hissini veriyor bana.Sanki 5-6 sene önce üretilem Microsft vb klavyeler daha kaliteliymiş gibime geliyor ( Appel ın Q dizilimli Türkçe klavyesinin malesef özel karakter yerleri aynı olmadığından kullanmıyorum)
2- Fiyat limiti olarak 100-150 ytl arası bir klavye satın alabilirim.(Kablolu tercih ediyorum ama kablosuzda olur)
3- Şu an LOGITECH MEDIA KEYBOARD TÜRKÇE kullanıyorum : Buraya tıklayın 20 küsur tyl lik bir klavye.Arkadaşım LOGITECH G15 OYUNCU KLAVYE si satın aldı.Hoş klavye ama o da ingilizce ve malesef bendekinin 7-8 katı pahalı olmasına rağmen tuşları halen istediğim gibi değil ve malesef bendeki gibi o 'ucuz' hissini fazlası ile veriyor.
Not : Benim kullandığım Logitech in medya,ses vb kısa yolları çok fonksiyonel o yüzden satın aldım ama dediğim gibi yapım kalitesi beni rahatsız ediyor.

Deneyimi&önerisi olan var ise payalaşrısa sevinirim zira çok bakındım ama illaki gözden kaçırdığım şeyler vardır.

Web sitem
Fotoğraf sitemi görmek isteyenler yukarıdaki linke tıklayabilir.
Mert
speedman

8 Haziran 2008; 1:44:33 

microsof

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
TuVNeRa

8 Haziran 2008; 2:16:29 

Logitech G15 in tuşları nasıl ucuz hissi veriyor anlamadım.
Ben G15 i daha yeni aldım ve tuşları kadifemsi bir dokunuşa sahip.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
Vipracing

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 3:13:33 

speedman : Hangi modeli?

TuVNeRa: Güle,güle kullan Bendeki 20 küsur ytl lik klavye ile aynı hissi veriyor bana birde malzeme kalitesini beğenmedim malesef.Logitech niNovo Edge tasarım vb bakımından hoşuma gitti gel,geleim onunda fiyatı acaip + ingilizce.

Hakikaten klavye için az para değil 150 ytl.Hepsi birbirine benziyor bu bakımdan.(Bana göre)

Web sitem
Mert
My_CaRizMa
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

8 Haziran 2008; 8:22:41 

arkadaşım bi klavyeyide bu kadar kasmamak gerekir
TuVNeRa

8 Haziran 2008; 11:13:06 

Teşekkür ederim.

Bir de şuna bak. Eminim 20 YTL lik klavye hissi vermeyecektir:

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=125200127&CS_Category=_KLAVYE_VE_SETLERI822&CS_Catalog=_BILGISAYAR#

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
pkart

8 Haziran 2008; 12:23:43 

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=51&productid=bd61888

al abi ne gerek dünyanın parasını bayılmaya.canavar

------------BENİM MESELEM-----------selvi boylum al yazmalım------------------bir kavanoz reçel bunlarda geçer----------- RAHMETLİDE OVERCLOCK YAPARDI:)
speedman

8 Haziran 2008; 12:28:02 

http://www.microsoft.com/turkiye/donanim/klavyevefare/ProductDetails.aspx?pid=019&active_tab=overview

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
Vipracing

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 14:29:25 

Arkadaşlar ilgi ve görüşleriniz için teşekkür ederim ilk fırsatta inceliyeceğim (1-1 görmediklerimde var)

Web sitem
Mert
stian_thoresen

8 Haziran 2008; 14:56:29 

ben kablosuz labtec 800 kullanıyorum cok memnunum sıvı temasında bile su geçirmedi yazıyor kutuda hemde 30 ytl klavye+mause

aksoy93

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 17:45:00 

Logitech kullanıyorum.

Görmek için Tıklayın

aydinaa

9 Haziran 2008; 21:45:10 

bende aynı arayış içerisindyim istersen verdiğim linkteki ürünü incele sipraiş veremyi düşünüyorum ama nasıl bi ürünle karşılaşacağıma emin deiğilim kullanan arakdaşlar varsa bikaç yorum yazabilir mi

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=4044951000203

Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD Phenom(tm) 9600 Quad-Core Processor - ZALMAN CNPS 9700 LED - OCZ Titanium XTC OCZ2T1066IO1G - Seagate ST3250410AS 250GB - HIGH POWER 620W POWERSUPPLY HPC-620-A88S
TuVNeRa

9 Haziran 2008; 22:17:42 

Su çekmiyorsa al.

Vipracing

Sisteme Gözat

11 Haziran 2008; 1:56:19 

Logitech Wave ile Microsoft NATURAL ERGONOMIC KEYBOARD 4000 baktım Microsoftun ürününü daha çok beğendim aldım taktım gayet hoş (Ben bu eğik/split klavyelere alışığım eskiden beri)Gariptir Microsoft klavyenin(Genelde Microsoft donanımını sevmem pek) tuşlarını ve tepkimesini Logitech e göre çok daha iyi buldum.
Birde Bluetooth Microsoft Wireless Entertainment Desktop 7000 e baktım ama arkası yükselmiyor (altta ayağı yok) masa üstünde şık bir notebook klavyesi gibi duruyor ayrıca BT ama malesef onunda tuşları çok ucuz hissi verdi bana.Neyse şimdilik memnunum.İleride illaki birileri alttan aydınlatmalı aleminyum vb gövdeli güzel tuş tepkimesine sahip bir klavye yapacaktır.

Web sitem
Mert
vserkan