Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kasa ici ferahlik :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> Kasa ici ferahlik :) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Kuvvet_Mira

8 Haziran 2008; 0:40:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar;

Kardesimin kullandigi PC'deki San Diego 3700+'i bugun Opteron 165 ile degistirdim, hazir kasayi acmisken ve havalar da isinmaya baslamisken kasa ici hava dolasimi daha saglikli olsun diye kablolari da biraz toplayayim dedim bence cok da guzel oldu ve paylasayim dedim. :)

Sistem bilesenleri de su sekilde;

DFI NF4 LanParty Ultra D
AMD Opteron 165
2 x 1 GB DDR400 Kingston
Ati Radeon X1900GT
Seagate 250 GB ST3250410 AS
2 x Seagate 120 GB ST3120813AS
Nec 16X DVD Yazici
Creative Audigy SE
Antec Neo Power 480W
Cooler Master Elite 333

Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
DoMinicSS

8 Haziran 2008; 0:43:20 

temiz iş olmuş keşke yapmışken kablolarıda bişeyle sarsaydın daha güzel görünürdü

Gygabyte GA-MA770-DS3 1066mhz ddr2/amd athlon x2 4800+(brisbane) 2500ghz@3000ghz/sapphire hd3850 gddr3 512mb 670-1650@800-2200mhz bios vmod/kingston ddr2 800mhz ram 2gb/gmc h-70 case/ maxtor 160gb sata hdd/thermaltake Key3 500w psu/creative audigy zs spu/premier pht-37500 5.1/Windows Vista Ultimate 32bit
Kuvvet_Mira

8 Haziran 2008; 1:06:57 

Tesekkurler DoMinicSS

Elimde kablolari sarmak icin malzeme olmadigi icin ne yazik ki kablo kelepcesi kullanmak zorunda kaldim. Ama eger elime malzeme gecerse onu da yaparim belki. Yalniz kablo toparlamak gercekten cok yorucu ve dusundurucu bir is. Nasil yapsam nasil etsem diye epey kafa patlattim.

Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
Agent_WD40

8 Haziran 2008; 1:57:14 

Açıkçası mükemmel olmuş birde ben becerebilsem şu kablo düzenleme işini çok iyi olacak ama ancak bakıp bakıp iç geçiriyoruz :) .

Geldim, gördüm, yendim.
Kuvvet_Mira

8 Haziran 2008; 2:31:58 

quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Açıkçası mükemmel olmuş birde ben becerebilsem şu kablo düzenleme işini çok iyi olacak ama ancak bakıp bakıp iç geçiriyoruz :) .

Oncelikle tesekkur ederim.

Aslinda sanildigi kadar da cok zor degil. Oncelikle PSU' dan cikan kablolari baglanti yerlerine bagladiktan sonra geriye sadece kablolari uygun yerlere toplamak ya da uygun saklamak gerekiyor. Gereken sadece biraz sabir, kablo kelepcesi ve krose denilen alti yapiskanli malzeme.

OziiX

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 9:52:33 

Hmm güzel olmuş, toplama kolay olması için kasanında içinde biraz boş alan olması lazım.. Yoksa çileden çıkartıyor camdan aşağı atası geliyor insanın

You're listening to A State of Trance with Armin Van Buuren
Eva : Mekanın ismi neden “Küçüğün Yeri”? Neden Frank’in Yeri değil?
Frank : Bir şeye sahip olduğunda ona istediğin ismi verebilirsin.
ermanunal01
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Haziran 2008; 18:13:51 

Evet,bencede kablolar güzelce ve profesyonelce toplanmış,gizlenmiş.Eline sağlık kardeşim
ylpc

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 18:44:19 

çok güzel ve profesyonel toplamışsın

Dh_ylpc@hotmail.com
corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Haziran 2008; 18:53:39 

güzel durmuş kardeş.. toplu toplu .... hazır kasayı açmışken birde boyasaydın..

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

9 Haziran 2008; 11:47:05 

ya benim kablolar böle deil... böle beyaz yapışık birbirine enlemesine geniş... anlatamadım ama cok değişik. ondan yapılmıo bunun gibi.. ama seninki güsel olmuş.

Mermi Bacağa Gelmeyecek, Kolla Başını...

Beklemediğin an ,Sevmediğin şekil seni vuran bi Çocukda olabilir...
StrangerXT

9 Haziran 2008; 13:21:18 

çok temiz ve düzenli olmuş, ellerine sağlık..

özlüyorum opteron 170 imi..

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
izzetm

9 Haziran 2008; 16:49:50 

Slm;
Kasanız güzel olmuş toplanınca.Birşey sorabilirmiyim.Benim harddisk yuvası 2 tane.Ama 3 harddisk var ve biri kasa içinde atılı duruyor.Sizin kasadaki gibi yukarıdan aşağıya kadar 5-6 harddisk yeri olan bir parça nerde bulabilirim?

blacksnake03

9 Haziran 2008; 17:16:45 

üst taraftaki 2 hdd nizi aşağı çekmenizi öneririm..fanın olduğu tarafa doğru..böylece daha iyi soğuyacaktır..
bu arada toplama süper olmuş

Q6600 4.0ghz[3.0 7/24] GHZ//Zerotherm NV120//OCZ 4x1 1066 REAPER @1066mhz 5-5-5-15////MSI 9800GTX//Seagate 500GB 32MB 7200.11 NCQ//GIGABYTE X48-DS5//Thermaltake VH6000BWS ARMOR+ //Cooler master RS-850 850w//Samsung SH-S203 20X ±//Samsung 22'' 223BW//AKASA FAN CONTROL PRO LCD EKRANLI
Kuvvet_Mira

9 Haziran 2008; 17:20:13 

quote:

Orjinalden alıntı: izzetm

Slm;
Kasanız güzel olmuş toplanınca.Birşey sorabilirmiyim.Benim harddisk yuvası 2 tane.Ama 3 harddisk var ve biri kasa içinde atılı duruyor.Sizin kasadaki gibi yukarıdan aşağıya kadar 5-6 harddisk yeri olan bir parça nerde bulabilirim?

Sorunuza gelince;

Bahsettiginiz aparatin ayri satildigini sanmiyorum, ancak benzer ve atil durumdaki baska bir kasadan alip biraz degisiklik yaparak elde edebilirsiniz belki.

izzetm

10 Haziran 2008; 10:16:19 

quote:

Orjinalden alıntı: Kuvvet_Mira

quote:

Orjinalden alıntı: izzetm

Slm;

Sorunuza gelince;

Bahsettiginiz aparatin ayri satildigini sanmiyorum, ancak benzer ve atil durumdaki baska bir kasadan alip biraz degisiklik yaparak elde edebilirsiniz belki.

Teşekkürler.

Sayfa:   [1]