Kardesimin kullandigi PC'deki San Diego 3700+'i bugun Opteron 165 ile degistirdim, hazir kasayi acmisken ve havalar da isinmaya baslamisken kasa ici hava dolasimi daha saglikli olsun diye kablolari da biraz toplayayim dedim bence cok da guzel oldu ve paylasayim dedim. :)
Sistem bilesenleri de su sekilde;
DFI NF4 LanParty Ultra D AMD Opteron 165 2 x 1 GB DDR400 Kingston Ati Radeon X1900GT Seagate 250 GB ST3250410 AS 2 x Seagate 120 GB ST3120813AS Nec 16X DVD Yazici Creative Audigy SE Antec Neo Power 480W Cooler Master Elite 333
Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
Elimde kablolari sarmak icin malzeme olmadigi icin ne yazik ki kablo kelepcesi kullanmak zorunda kaldim. Ama eger elime malzeme gecerse onu da yaparim belki. Yalniz kablo toparlamak gercekten cok yorucu ve dusundurucu bir is. Nasil yapsam nasil etsem diye epey kafa patlattim.
Ayaklarım Yılların Çelebisi Ve Ben Küheylan. Ceylan Kaçarken Yoruldu, Kaptı Kaplan. Yolumuz Uzun, Kısa Vücudum Emanet Ayaklarıma. Duasız Bir Yolcuyum, Adaletin Sırtı Dönek. Yirmi Beş Senelik Beni Gömek. Elimde Mezara Kürek, Hadi Gidelim.
Açıkçası mükemmel olmuş birde ben becerebilsem şu kablo düzenleme işini çok iyi olacak ama ancak bakıp bakıp iç geçiriyoruz :) .
Oncelikle tesekkur ederim.
Aslinda sanildigi kadar da cok zor degil. Oncelikle PSU' dan cikan kablolari baglanti yerlerine bagladiktan sonra geriye sadece kablolari uygun yerlere toplamak ya da uygun saklamak gerekiyor. Gereken sadece biraz sabir, kablo kelepcesi ve krose denilen alti yapiskanli malzeme.
ya benim kablolar böle deil... böle beyaz yapışık birbirine enlemesine geniş... anlatamadım ama cok değişik. ondan yapılmıo bunun gibi.. ama seninki güsel olmuş.
Slm; Kasanız güzel olmuş toplanınca.Birşey sorabilirmiyim.Benim harddisk yuvası 2 tane.Ama 3 harddisk var ve biri kasa içinde atılı duruyor.Sizin kasadaki gibi yukarıdan aşağıya kadar 5-6 harddisk yeri olan bir parça nerde bulabilirim?
Slm; Kasanız güzel olmuş toplanınca.Birşey sorabilirmiyim.Benim harddisk yuvası 2 tane.Ama 3 harddisk var ve biri kasa içinde atılı duruyor.Sizin kasadaki gibi yukarıdan aşağıya kadar 5-6 harddisk yeri olan bir parça nerde bulabilirim?
Sorunuza gelince;
Bahsettiginiz aparatin ayri satildigini sanmiyorum, ancak benzer ve atil durumdaki baska bir kasadan alip biraz degisiklik yaparak elde edebilirsiniz belki.
Sorunuza gelince;
Bahsettiginiz aparatin ayri satildigini sanmiyorum, ancak benzer ve atil durumdaki baska bir kasadan alip biraz degisiklik yaparak elde edebilirsiniz belki.