Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad

gork1905 -> Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (8 Haziran 2008; 0:35:12)

arkadaşlar Snopy V5H USB PRO Direksiyon almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.ilk önce direksiyonun içinde motor olduğu söyleniyor bu neişe yarıyor?bide vites ve el freni kullanılıyormu?

alpaslanbek -> Cevap: Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (9 Haziran 2008; 12:46:38)

Dün aldım bu direksiyonu.. İçindeki motor çarpmalarda direksiyonun titremesini sağlıyor fakat her oyunda değil. El freni vites tabii ki de kullanılıyor. Yanlız dikkat et benim kutudan cd çıkmadı. Driver bulucam diye uğraşıyorum.. Aldığında bana da bi mesaj at da driver derdinden kurtulayım ya :S

gork1905 -> Cevap: Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (10 Haziran 2008; 22:49:47)

tamam kardeşim merak etme haber veririm;)bide oyunlarda nasıl dönüşler rahatmı ?kullanışlımı alet?

atlanta -> Cevap: Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (11 Haziran 2008; 13:48:22)

driver ı bu siteden indirebilirsiniz arkadaşlar

http://www.eyfel.net/?sayfa=driver&kat=1

hondaa_civic -> Cevap: Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (13 Haziran 2008; 11:33:54)

Bende bu direksiyondan alcaktım vazgeçtim logitech alcam. Eğer almadıysan logitech öneririm. Logitech 'in ürünleri gerçekten çok kaliteli[:'(]

wertyu361 -> Cevap: Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (27 Haziran 2008; 16:38:01)

abi bnde bundan alıcam da yni Snopy V5H USB PRO am sormak istedigim baz şeyler var
1, vitesi kaça gıdıyo yni 5 ilerı 1 gerı mı yoksa ileri gerımı var sadece
2, bi de gaza az basınca yavaşmı gıdıyo dha çok basında daha hızlı mı gıdıoo yoksa klvyedki tuş gibi mı
3,oyun otamatık tanıyomu yoksabiz tnıtıcaz oynıcam oyunlar most wanted . car bon bu 2si
şimiden teşekürlerrr ??

maxi_rocker -> Cevap: Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (10 Temmuz 2008; 2:01:50)

aekadaşlar fiyatıtla banada uygun göründü.fikirlerinizi belirtebilir misiniz acaba??

41gokhan41 -> Cevap: Snopy V5H USB PRO Direksiyon ACİLL YARDIIMMM (24 Temmuz 2008; 22:56:13)

arkadaşlar bu direksiyon test drive oyunu ile tam uyum sağlıyo mu?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.140625