430w lık high power marka psu yu yeni aldım. sisteme sorunsuz şekilde taktım. ancak anahtar 0 konumundayken bile ufak bir cızırtı sesi vardı. 1 konumuna getirince ses biraz daha belirginleşiyordu. başka bir güç kablosunda anahtar 0 konumundayken bu sesi dıymadım ancak yine 1 konumundayken ses birazcık vardı.
daha alalı birkaç saat bile olmadı ve bu ses gerçekten çok canımı sıktı. eski psu da böyle bir problemim yoktu. garanti mi benim sorunumu çözecek yoksa şehir şebekesinde mi bir problem olabilir çok merak ediyorum..
bende enermax da olmuştu bu ikişeyden oluyor bir topraklama (ama gerçek topraklama) iki watt değerini karşılayan gerçek bir ups ben bunları aldıktan sonra elektirik dalgalanmaları ve kaçakları engellemiş oluyorsunuz tam olmasada psu ya az iş düşüyor bende şu an yok ama enermax garanti kapsamında değişti
Intel Core 2 Duo E8500 3166Mhz@ 4800Mhz |:| Zalman CNPS9700 NT |:| Asus ROG Formula Rampage X48 |:|Palit 8800GT Super+1GB(660/1940/1960)|:| Kıngston HyperX 4x1GB DDR2-800Mhz@940 CL5 * OCZ XTC Memory Cooler|:| 2x Western Dıgıtal 150GB Raptor 10000rpm (Raid 0) * 5OOGB My Book Premium ES Edition |:| Enermax Galaxy DXX 850W|:| Thermaltake Armor+ VH6000SWA |:| Creatıve SB Audıgy 2 ZS 7.1|:| Creatıve Inspıre T7700 7.1 Speaker |:| Sennheıser HD 202 |:| Sony 17" S73H LCD |:|Nec DVD-RW 7173A |:| Asus DRW-1814BLT Sata |:| Microsoft Laser 6000 Mouse |:|Creatıve Web Cam NX Ultra|:| Powersonic 1000VA UPS|:| |:|Razer eXactMatX|:|
ses gece saatlerinde kesildi. sanırım şebekeden kaynaklanan bir problem var. eğer gün içinde cızırtı yapıp geceleri yapmayacaksa sanırım bunun çözümü kaliteli bir ups ten geçiyor. yine de yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar hiç kimse böyle bir problemle karşılaşmadı mı ya? :)
arkadaşlar bendede aynı sorun var dun bır bılgısayar aldım kasa asus ta d 51 350 wolt olanı ama calışsın calışmasın cınlıyo canımı sıkıyo ne yapmalıyım bugunde pazar dıger gun goturecegım bılgısayarcıya
sorun psu da da olabilir yada topraklama hattın yok varsada fişte bağlı olmaya bilir duwarda
benim çamaşır makineside fazla akımı toprak hattı olduğu halde metal yerine weriyor topraklı pirizim war diodum olmaması lazım fiş topraklı duwardan söktüm prizi bi baktım toprak hattı bağlı değil yok öle bi kablo
sorun belki topraklama belkide psu nun üstündeki devre hattındaki 1 leyim ,transistör yada başka devre sorunudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheR -- 8 Haziran 2008; 18:10:34 >