Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Dell Inspiron 6400 Tüm Driverlerini Burda Toplayalım Arkadaşlar

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Dell Inspiron 6400 Tüm Driverlerini Burda Toplayalım Arkadaşlar Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Robinson_Crusoe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Haziran 2008; 21:22:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Elinde olan hem xp hem vista hemde linux için bir yere upload etsin gerekli olanı ihtiyaçı olan arkadaşlar kullanır ben kendi sitesinden aradım ama bir türlü istediğim sonuçu alamadım acer modelini yine bu forumda bi arkadaş upload etmişti oldukça işe yaramıştı elinde olan varsa paylaşsın yardımlarınız için şimdiden teşekkür

Her daim birilerine acı vermeyi ve birilerinin bana acı vermesini arzulamışımdır. Acıtan her şeyi hep sevmişimdir. Acı verme arzusu her şeyin üstünde olan işte bu.

L.S.D.
diabl0

11 Haziran 2008; 14:58:58 

arkadaşim butun driverlar burda var.... nhttp://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=TR&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRONI6400%2FE1505&hidos=WW1&hidlang=en benim bilmediğim başka driverler mi var yada bu sitede olmayan..... uğraşmaya ne gerek var.... hen indirmekte bayağı hızlıyken....

Robinson_Crusoe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

13 Haziran 2008; 16:14:39 

Orda olduğunu bende biliyorum ama bi ağ kartı sürücüsü indirmek istiyorsun 7-8 tane çeşiti geliyor,

Her daim birilerine acı vermeyi ve birilerinin bana acı vermesini arzulamışımdır. Acıtan her şeyi hep sevmişimdir. Acı verme arzusu her şeyin üstünde olan işte bu.

L.S.D.
emretzl

13 Haziran 2008; 22:24:29 

Cok dogru soyluyor indiriyorsun. Baska si cıkıyor ben nerden bilicem hangi driver oldugunu hic memnun deilim sahsen beni kac gundur mafetti...

lvien

29 Haziran 2008; 23:09:46 

arkadaşlar burda tüm bilgisayarlar ve ekran akrtları için omega driverlar var bu driver sayesinde overclock yapabiliyorsunuz ve daha bir çok şey buna nazaran yüklediğiniz anda performansta bi arttırım görülüo sadece vista sürücüsü yok ve xp de ayarları tam yapamadım ama mükemmel hızlandı sadece oyunlarda ekran çözünürlüğü değişik bir biçimde değişio o kadar
omega

TOMBRAİDER TÜM SERİ KOPYALARI İLE İLGİLENENLER İÇİN CD İÇİNDE KAPAK RESMİ VE STRATEJİ REHBERİ İLE BİRLİKTE OYUN BASINA 5 YTL DİR not: piyasadaki orjinallerden verilmemektedir gidin onu dükkadan alın=)(eski versiyonların orjinalini bulabilen varsa haber versin )
h_era_ce

1 Temmuz 2008; 17:43:38 

selam arkadaşlar,
arkadaşım getirdi bi 6400/E1505 buna xp yükle dedi :D kendisi pek anlamıyor bu işlerden
yahu sürücülerde sıkıntım var
acaba bana driver genius la sürücülerinizi yedekleyip yollayabilir misiniz?

bir sorun daha var asıl o canımı sıkıyo; görüntü sol üst köşeye yaslanmış durumda sağ ve alt tarafta çok büyük siyah boşluk var bir de bilgisayarı yeniden başlatınca Fn+F8 e basmadan ekranı göremiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim? bios a gireyim dedim ama işte ekran görünmeyince tuşu bulamadım hangi tuşla giriyor bu merette bios a?

driver genius aşağıda:
http://www.driver-soft.com/download.html

Robinson_Crusoe nolamaz benim kuzen olur benim pc de DH ye girmiş farketmedim onun hesapla sana ÖM yollamıştım. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_era_ce -- 1 Temmuz 2008; 20:23:34 >

İmzam kurallara aykırıymış o yüzden yazmadım.
h_era_ce

1 Temmuz 2008; 20:07:39 

arkadaşlar bahsettiğim ekran sorunu aşağıda
http://img55.imageshack.us/img55/7782/01072008001ly4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_era_ce -- 1 Temmuz 2008; 20:17:41 >

h_era_ce

2 Temmuz 2008; 19:05:40 

çözüm yok mu aradaşlar :(

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook - Diz üstü >> Dell >> Dell Inspiron 6400 Tüm Driverlerini Burda Toplayalım Arkadaşlar Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ADATA Vitesta Extreme DDR21066
ADATAnin hiz asirtma potansiyeli yuksek ddr2 bellekleri
Hitachi 5K500 2.5
2.5 disklerde 500GB depolama alanı devri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç