Elinde olan hem xp hem vista hemde linux için bir yere upload etsin gerekli olanı ihtiyaçı olan arkadaşlar kullanır ben kendi sitesinden aradım ama bir türlü istediğim sonuçu alamadım acer modelini yine bu forumda bi arkadaş upload etmişti oldukça işe yaramıştı elinde olan varsa paylaşsın yardımlarınız için şimdiden teşekkür
arkadaşim butun driverlar burda var.... nhttp://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=TR&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRONI6400%2FE1505&hidos=WW1&hidlang=en benim bilmediğim başka driverler mi var yada bu sitede olmayan..... uğraşmaya ne gerek var.... hen indirmekte bayağı hızlıyken....
Orda olduğunu bende biliyorum ama bi ağ kartı sürücüsü indirmek istiyorsun 7-8 tane çeşiti geliyor,
arkadaşlar burda tüm bilgisayarlar ve ekran akrtları için omega driverlar var bu driver sayesinde overclock yapabiliyorsunuz ve daha bir çok şey buna nazaran yüklediğiniz anda performansta bi arttırım görülüo sadece vista sürücüsü yok ve xp de ayarları tam yapamadım ama mükemmel hızlandı sadece oyunlarda ekran çözünürlüğü değişik bir biçimde değişio o kadar omega
TOMBRAİDER TÜM SERİ KOPYALARI İLE İLGİLENENLER İÇİN CD İÇİNDE KAPAK RESMİ VE STRATEJİ REHBERİ İLE BİRLİKTE OYUN BASINA 5 YTL DİR not: piyasadaki orjinallerden verilmemektedir gidin onu dükkadan alın=)(eski versiyonların orjinalini bulabilen varsa haber versin )
selam arkadaşlar, arkadaşım getirdi bi 6400/E1505 buna xp yükle dedi :D kendisi pek anlamıyor bu işlerden yahu sürücülerde sıkıntım var acaba bana driver genius la sürücülerinizi yedekleyip yollayabilir misiniz?
bir sorun daha var asıl o canımı sıkıyo; görüntü sol üst köşeye yaslanmış durumda sağ ve alt tarafta çok büyük siyah boşluk var bir de bilgisayarı yeniden başlatınca Fn+F8 e basmadan ekranı göremiyorum bunu nasıl ayarlayabilirim? bios a gireyim dedim ama işte ekran görünmeyince tuşu bulamadım hangi tuşla giriyor bu merette bios a?