X= zaman zaman değişiyor ilk maçta 0 ile açmıştı, Türkiye milli maçının ikinci yarısında açmadı daha sonra 1 yaptım ve açtı yani zaman zaman değiştirmek gerekebiliyor A ise kaçıncı sırada o satırı denemesi gerektiği bende 5 adet Biss key vardı bu nedenle 6 yaptım aslında yeni satırlar eklenerek X kısmı 0 dan 9 a kadar satırlar girilirse tekrar tekrar key girmeye gerek kalmaz sanırım.
X= zaman zaman değişiyor ilk maçta 0 ile açmıştı, Türkiye milli maçının ikinci yarısında açmadı daha sonra 1 yaptım ve açtı yani zaman zaman değiştirmek gerekebiliyor A ise kaçıncı sırada o satırı denemesi gerektiği bende 5 adet Biss key vardı bu nedenle 6 yaptım aslında yeni satırlar eklenerek X kısmı 0 dan 9 a kadar satırlar girilirse tekrar tekrar key girmeye gerek kalmaz sanırım.
Kardeş sende sunny hangi modeli var.Biss key bölümü yok bende öğrendiğim kadarıyla nagra bölümüne yazıyosun keyi ve çalıştırıyo normal bi şekilde.Benim cihaz ora (sunny 7010 dcı yüklü)
Valla aslında en iyisi otamatik güncellemeli modeller oturma odasında seouls 2000 var kendisi hallediyo, devre arasında başka kanallara bakmıştım sonra tekrar ATV ye geldiğimde açmadı hemen biss bölümüne girdim eklediğim satır aynen duruyor ama birkaç kez tekar aynı satır ile denedim açmadı bu sefer X ile yazdığım yeri 1 yaptım açtı ve maç sonuna kadar problemsiz izledim
Arkadaşlar Bende SUNNY 8590 FTA uydu alıcısı kullanıyorum. ve hiç bir şifre girmeden izliyorum. Kanal seçerken bir kaç kez bir önceki yada bir sonraki kanaldan atv ye bir çak kez gelince açılıyor bilginize..