Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
sunny atv şifre

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> sunny atv şifre Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hunterxt41

7 Haziran 2008; 20:37:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar biss şifre satrına keyleri nasıl gireceğiz ve keyler nasıl? 000000 00 0000000000000000

kir-pi

8 Haziran 2008; 10:52:25 

0X1FFF 0A 100000000000

X= zaman zaman değişiyor ilk maçta 0 ile açmıştı, Türkiye milli maçının ikinci yarısında açmadı daha sonra 1 yaptım ve açtı yani zaman zaman değiştirmek gerekebiliyor
A ise kaçıncı sırada o satırı denemesi gerektiği bende 5 adet Biss key vardı bu nedenle 6 yaptım aslında yeni satırlar eklenerek X kısmı 0 dan 9 a kadar satırlar girilirse tekrar tekrar key girmeye gerek kalmaz sanırım.
Metehan74

8 Haziran 2008; 11:03:52 

quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

0X1FFF 0A 100000000000

X= zaman zaman değişiyor ilk maçta 0 ile açmıştı, Türkiye milli maçının ikinci yarısında açmadı daha sonra 1 yaptım ve açtı yani zaman zaman değiştirmek gerekebiliyor
A ise kaçıncı sırada o satırı denemesi gerektiği bende 5 adet Biss key vardı bu nedenle 6 yaptım aslında yeni satırlar eklenerek X kısmı 0 dan 9 a kadar satırlar girilirse tekrar tekrar key girmeye gerek kalmaz sanırım.

Kardeş sende sunny hangi modeli var.Biss key bölümü yok bende öğrendiğim kadarıyla nagra bölümüne yazıyosun keyi ve çalıştırıyo normal bi şekilde.Benim cihaz ora (sunny 7010 dcı yüklü)

kir-pi

8 Haziran 2008; 11:05:17 

benim cihaz 7010 dci biss bölümü zaten vardı ben ilave satır ekledim
Metehan74

8 Haziran 2008; 11:11:35 

İlginç gerçekten...Sürümden kaynaklanıyordur herhelde.Ben ayrıca 2.yarı için herhangibir pürüz yaşamadım.

kir-pi

8 Haziran 2008; 11:18:19 

Valla aslında en iyisi otamatik güncellemeli modeller oturma odasında seouls 2000 var kendisi hallediyo, devre arasında başka kanallara bakmıştım sonra tekrar ATV ye geldiğimde açmadı hemen biss bölümüne girdim eklediğim satır aynen duruyor ama birkaç kez tekar aynı satır ile denedim açmadı bu sefer X ile yazdığım yeri 1 yaptım açtı ve maç sonuna kadar problemsiz izledim
umutisigi34

9 Haziran 2008; 14:22:00 

Arkadaşlar Bende SUNNY 8590 FTA uydu alıcısı kullanıyorum. ve hiç bir şifre girmeden izliyorum. Kanal seçerken bir kaç kez bir önceki yada bir sonraki kanaldan atv ye bir çak kez gelince açılıyor bilginize..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> sunny atv şifre Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: KASIRGA
CPU Turkey yarışması kapsamında TOBB üniversitesi tarafından geliştirilen KASIRGA kod adlı işlemci
Crysis: Warhead (PC)
Yenilenmiş atmosferi ve aksiyonu ile hem Korelilerle hem de uzaylılarla olan mücadelemiz devam ediyor.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar