Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
NEC dvd yazici Dusuk CD yazma hizi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> NEC dvd yazici Dusuk CD yazma hizi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Toucan

7 Haziran 2008; 20:19:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

2 sene once aldigim Nec DVD yazici (model numarasi alimda degil ama cok ovulen bayagi bilinen bir modeldi) yeni aldigim iki farkli marka sozde 52X cd lere yazarken 8x hizdan fazlasini sectirmiyor. DVD lerde ise sorunsuz 12x yazabiliyorum.

Su anda ornegin elimde olan cd lerin markasi "itspeed" 8x maximumu anladigim kadari ile bir kritere gore belirliyor(basta test ediyor ya da uzerindeki birseyden dolayi bilmiyorum).

5 senelik cdlerime 16X yazabilirken bu yeni aldiklarima 8x yazmak rezillik. Tamam adi markalarda bu hiz olayi dogru yazilmayabilinir ama insaf hangi yuzyildayiz, su andaki cdlerin en adisine bile 8xden hizli yazabiliyor olmasi lazim gibime geliyor.

Bu 8x hiz sinirini kaldirmanin yolu var mi , en azindan test eder eger bozukluk olursa orjinal hizina indiririm. Yazmak icin NERO kullaniyorum.

Hiz sinirini kaldirmak icin yardimci olacaklara simdiden tesekkur ederim...

Hayattayken yaptiklarin, sonsuzlukta yankilanir...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Diğer dahili bileşenler >> NEC dvd yazici Dusuk CD yazma hizi Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI S300 dizüstü video inceleme
Dünyanin ilk 13.3 4 hoparlörlü dizüstü bilgisayari
Asus Striker Extreme 680i SLI
ASUS un n680i SLI cipsetli anakarti hem performans hem de gorunume onem verenlere hitap ediyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar