arkadaşım garantiye yollasanda büyük ihtimalle garanti anlayacaktır kullanıcı hatası olduğunu,external hdd hiç kullanmadım ama belki içinde sigorta varsa o atmış olabilir açın bakın diyecem ama ufak da olsa garantiden değişme imkanı olabilir açarsanız hiç kalmaz siz bence en iyisi garantiye ürün çalışmıyo diye yollayın,bir başka kişinin daha cevabını bekleyin sayın checksum belki daha ii bir fikri olan ortaa çıkabilir...
dipnot:7 haziran da açılmış bir sürü konu var ve cevap verilmemiş de bir sürü konu var ortalık bayağı yoğun vallahi kimimizin yaz geldi işleri yoğun kimileri de öğrenciler mesela sene sonu geldiği için herkes yazılısını sözlüsünü veriyor.
hic çaktirma telefon et ve önce sorununu anlat. ve bence şunu salla daha iyi tutar " Pc'de oyun oynarken makine birden reset atti ve 10-15 dk acılmadi sonra pc acildi ve Error HDD yazdi. 2 dk'da hikaye yazdim
hic çaktirma telefon et ve önce sorununu anlat. ve bence şunu salla daha iyi tutar " Pc'de oyun oynarken makine birden reset atti ve 10-15 dk acılmadi sonra pc acildi ve Error HDD yazdi. 2 dk'da hikaye yazdim
Güzel Fikir;) Çok saol Ama nereye telefon ediceğimi dahi bilmiyorum.Anasayfasında Türkiye yetkili servisinin numarısda yok.Gittigidiyordan almıştım.Elimde faturası mevcut.5 yıl garantisi var.Tam olarak hangi yolu izlemem gerek?
bunun ıcın yaratıcılıga gerek yokkı.her ınsan ın garantı ıslemı oncesı klasık bahanesı aynen boyledır.
pc bı anda restart attı ve boyle oldu. yada bır sabah kalktıgımda bu sekıldeydı ... gıbı
bu arada yukarıda bır kullanıcı da bahsetmıs acaba bu tıp forumlarda ajanlar olabılırmı?
İstediğiniz yalanı söyleyin. Bu tip cihazlarda log tutan mini bir chip var. Garantiye gider gitmez önce özel bir cihazla bu veriler okunuyor. Eğer garanti kapsamı dışında bir veriye rastlanırsa cihaz hiç açılmadann kullanıcıya geri gönderiliyor.
Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
En iyisi dürüstçe davranıp sorunu dosdoru söylemek galiba Olursa olur olmassa olmaz Nasip Ama nereyi arayacağımıda bilmiyorum.Beni yönlendirebilecek bir hayırsever bir donanımcı yok mu?
İstediğiniz yalanı söyleyin. Bu tip cihazlarda log tutan mini bir chip var. Garantiye gider gitmez önce özel bir cihazla bu veriler okunuyor. Eğer garanti kapsamı dışında bir veriye rastlanırsa cihaz hiç açılmadann kullanıcıya geri gönderiliyor.
Hocam ne yazicak o chip'te ? bu arkadas bana yanliş mudahale etti yanliş fişi bana takti mi yazicak bence adamlar bu kadar derine bile inmez yaa sonucta Alt tarafi harddisk ve onlarda ana bayiye yollayacaklar.
Hocam ne yazicak o chip'te ? bu arkadas bana yanliş mudahale etti yanliş fişi bana takti mi yazicak bence adamlar bu kadar derine bile inmez yaa sonucta Alt tarafi harddisk ve onlarda ana bayiye yollayacaklar.
bu şahsiyet bana yanlış fişi soktu bende yandım dicek chip