Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Seagate 750GB FreeAgentım Yandı:(:(

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Depolama >> Seagate 750GB FreeAgentım Yandı:(:( Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Checksum

7 Haziran 2008; 20:13:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar çalışırken yanlışlıkla laptobumun şarz girişiyle FreeAgentınkini karıştırdım, laptobunkini FreeAgenta soktum.Arada 7 volt fark var.Alet bidaa çalışmadı.Alalı 2 ay olmadı.

Toshiba adaptörün voltu : 19V
Freeagent: 12V

Napıcam bilemiyorum.Garanti kabul edermi veya bi çözüm yolu yokmu?

Çaresizim yardım lütfeen

ay_erdi

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 0:10:46 

arkadaşım garantiye yollasanda büyük ihtimalle garanti anlayacaktır kullanıcı hatası olduğunu,external hdd hiç kullanmadım ama belki içinde sigorta varsa o atmış olabilir açın bakın diyecem ama ufak da olsa garantiden değişme imkanı olabilir açarsanız hiç kalmaz siz bence en iyisi garantiye ürün çalışmıyo diye yollayın,bir başka kişinin daha cevabını bekleyin sayın checksum belki daha ii bir fikri olan ortaa çıkabilir...

dipnot:7 haziran da açılmış bir sürü konu var ve cevap verilmemiş de bir sürü konu var ortalık bayağı yoğun vallahi kimimizin yaz geldi işleri yoğun kimileri de öğrenciler mesela sene sonu geldiği için herkes yazılısını sözlüsünü veriyor.

ugur_yavuz

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 0:22:49 

durduk yerde bozuldu de garantiye gönder, hiç kurcalama, hatta burda bile sorma ajanlar olabilir

## Dell T3400 ## E6550 ## i975X ## 3 GB ## 250GB*2 RAID0 ## Quadro FX 1700 ## NEC 2070NX 4:3 ##

Checksum

8 Haziran 2008; 11:45:45 

@ugur_yavuz
Dediğin yöntemle garantiye vericem kardeş .
@ay_erdi
Garanti çakarsa kendim çözmeye çalışıcam çok saol .

Buarada başka fikri olan var mı? Ve garantiye nasıl verebilirim, yetkili servisleri bilmiyorum

hasanmerto

8 Haziran 2008; 13:40:07 

evet hiç çaktırmadan ver

May The Force Be With You
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 14:03:03 

Gecmiş olsun

hic çaktirma telefon et ve önce sorununu anlat. ve bence şunu salla daha iyi tutar " Pc'de oyun oynarken makine birden reset atti ve 10-15 dk acılmadi sonra pc acildi ve Error HDD yazdi.
2 dk'da hikaye yazdim

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
Checksum

8 Haziran 2008; 14:50:04 

quote:

Orjinalden alıntı: McCarty

Gecmiş olsun

hic çaktirma telefon et ve önce sorununu anlat. ve bence şunu salla daha iyi tutar " Pc'de oyun oynarken makine birden reset atti ve 10-15 dk acılmadi sonra pc acildi ve Error HDD yazdi.
2 dk'da hikaye yazdim

Güzel Fikir;) Çok saol
Ama nereye telefon ediceğimi dahi bilmiyorum.Anasayfasında Türkiye yetkili servisinin numarısda yok.Gittigidiyordan almıştım.Elimde faturası mevcut.5 yıl garantisi var.Tam olarak hangi yolu izlemem gerek?

MMX 166

8 Haziran 2008; 16:50:55 

quote:

2 dk'da hikaye yazdim

bunun ıcın yaratıcılıga gerek yokkı.her ınsan ın garantı ıslemı oncesı klasık bahanesı aynen boyledır.

pc bı anda restart attı ve boyle oldu.
yada
bır sabah kalktıgımda bu sekıldeydı ...
gıbı

bu arada yukarıda bır kullanıcı da bahsetmıs acaba bu tıp forumlarda ajanlar olabılırmı?

amerikan emperyalizmine hayır,fakat JB-tommy-levı's-marlboro ya evet
TuVNeRa

8 Haziran 2008; 17:01:10 

İstediğiniz yalanı söyleyin.
Bu tip cihazlarda log tutan mini bir chip var. Garantiye gider gitmez önce özel bir cihazla bu veriler okunuyor. Eğer garanti kapsamı dışında bir veriye rastlanırsa cihaz hiç açılmadann kullanıcıya geri gönderiliyor.

Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
Checksum

8 Haziran 2008; 21:35:01 

içimi karartmayın bea arkadaşlar

ben nasıl yollucam garantiye bilen yok mu?

madmann

9 Haziran 2008; 3:36:59 

hoca burada bu kadar sızlanırken aramış olsaydın nette en azından servisleri arasaydın çoktan bulurdun..yada en en kolayı aldığın yere gönder

Sahip olduklarım ***** hp laptop - fujitsu siemens laptop - toshiba hd plazma tv - toshiba a210-16g laptop - world of warcraft üyeliği - asus p525 pda - nokia 6120 telf - sony psp *** -dogaavcilik.com-sertmuzik.com (tasarımı yenilendi)-
Checksum

9 Haziran 2008; 18:13:01 

En iyisi dürüstçe davranıp sorunu dosdoru söylemek galiba Olursa olur olmassa olmaz Nasip
Ama nereyi arayacağımıda bilmiyorum.Beni yönlendirebilecek bir hayırsever bir donanımcı yok mu?

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Haziran 2008; 0:05:32 

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Bu tip cihazlarda log tutan mini bir chip var. Garantiye gider gitmez önce özel bir cihazla bu veriler okunuyor. Eğer garanti kapsamı dışında bir veriye rastlanırsa cihaz hiç açılmadann kullanıcıya geri gönderiliyor.

Hocam ne yazicak o chip'te ? bu arkadas bana yanliş mudahale etti yanliş fişi bana takti mi yazicak
bence adamlar bu kadar derine bile inmez yaa sonucta Alt tarafi harddisk ve onlarda ana bayiye yollayacaklar.

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
viper17

10 Haziran 2008; 2:01:55 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Hocam ne yazicak o chip'te ? bu arkadas bana yanliş mudahale etti yanliş fişi bana takti mi yazicak
bence adamlar bu kadar derine bile inmez yaa sonucta Alt tarafi harddisk ve onlarda ana bayiye yollayacaklar.

bu şahsiyet bana yanlış fişi soktu bende yandım dicek chip