Merhabalar.Arkadaşlar hp'nin PAVILION DV2730ET modeli vatan bilgisayarda bayağı uygun fiyata veriyolar. ama aklımda LG'nin E500-UP44T modeli de var. sizce hangisini alsam?ikisi de aynı fiyat... hp yeni nesil 45nm işlemciye sahip. 3 mb cache'i var. (t8100) diğeri 65nm ve 4 mb cache'i var.(t7700)
yardım ederseniz çok sevinirim. şimdiden teşekkürler...
LG bence dhde bu modeli kullanan arkadaslarin açtiği bi klüb war sanirim lg bölümünden ona ulaşablirsin sanırım numerik klawye idi kendisi laptopun 15.4 oldugu için biraz sıkısık ama alan 10kişniden 9nunun memnun oldugunu okumustum kasa kalitesinden bahsedio herkes
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C3nK35 -- 8 Haziran 2008; 4:44:15 >
hp'nin compaq serisine kesinlikle güvenebilirsiniz tam 5 yıl hp compaq serisi kullandım 1 defa bile en küçük arıza vermedi çok sağlam ve kaliteli bir seridir kesinlikle tavsiye ederim hp compaq serisini
hp'nin compaq serisine kesinlikle güvenebilirsiniz tam 5 yıl hp compaq serisi kullandım 1 defa bile en küçük arıza vermedi çok sağlam ve kaliteli bir seridir kesinlikle tavsiye ederim hp compaq serisini
saygılar...
inanırmısın bilgisayara yapmadığım eziyet kalmadı (halının üstünde kenarlarına bastım bişey olmadı) kesinlikle hp compaq tan başkasına bakmam (15.4" , 1680 1050 çöz. cabası)
saygılar...
inanırmısın bilgisayara yapmadığım eziyet kalmadı (halının üstünde kenarlarına bastım bişey olmadı) kesinlikle hp compaq tan başkasına bakmam (15.4" , 1680 1050 çöz. cabası)
aynen dediğin gibi çok dayanıklıdır kasası taş gibidir hp compaq nx9030 laptobumu tam 5 sene kullandım ve aşırı şekilde harıl harıl kullandım tık demedi alet gerçekten insanı eskitecek türden bir dayanıklılığı var
LG'nin verdiğin modeli 8600M GS fakat DDR2 ram taşıdığı için 1750 civarı puan alıyor yani 8400MGS'ye çok yakın bir performansı var.. yani ekran kartıyla pek değerlendirme.