İYİ BİR AYRIŞTIRMA VE İYİ BİR ZIMPARA ARDINDAN 1 KAT ASTAR 12 KATA BOYA VE 1 KATTA VERNİK ATARAK BOYAYIN.kATLAR ARASINDA MÜMKÜN OLABİLDİĞİNCE BEKLETİN.ziRA BOYA 1 HAFTA İÇİNDE SEREMİK GİBİ OLACAKTIR.
parcalayip boya direk boyamaya kalkarsan ısı boya için problem olurmu bilmem ama olursa kasasının havalandırma delikleri olan yere bi fan takarsın serin serin çalışır
Bunlara gerenk yok :D güzel bi zımpara at.. Sonra 2 kat düzgün bi şekilde boya.. Kalkma felan yapmıyor.
Aynı şekilde su zımparası ile iyice zımparaladıktan sonra sorun olmaz. + Adam gibi bir boya alırsan koku da yapmaz.
Zira ben de monitörümü boyamıştım. Hatta vida yalama olmuştu hiç uğraşmadan boyadım. Yani monitörün tüpü yerli yerinde iken boyadım. Yapman gereken tek şey tüpün açıkta kalan yerine poşet geçirmek. Ve ön cama da kağıt ( kendinden hafif yağışkanlı olan olabilir ya da benim gibi normal kağıt olabilir. ) yapıştırırsın ve boyarsın lur biter. Ben çerçevesini metalik gümüş. Kasasını da mat siyah yapmıştım. Çok güzel olmuştu.