Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ip üzerinden Bi Videonun sürekli yayını

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Ip üzerinden Bi Videonun sürekli yayını Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Alpixed

7 Haziran 2008; 19:06:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar içinden çıkamadığım bi durum hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Web üzerinden bi videoyu web sayfamda yayınlamak istiyorum. Fakat bu yayınlayacağım videonun boyutu çok büyük ve sürekli başa dönüp tekrarlaması gerekiyor. Video yu host a attığımda da yayınlanıyor fakat anasayfa her açıldığında baştan başlıyor. Benim yapmak istediğim yayın sürekli aksın. Kim adresime girer se girsin yayın kaldığı yerden devam etsin. Bunu nasıl yapabilirim. Bi server kullanıp vieoyu server a atsam ve orda sürekli çalışsa bile yine server dan videoya bağlanıldığında baştan görüntüleyecektir değilmi? Bunu ne şekilde yapabilirim Acil yardımınıza ihtiyacım var.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> Ip üzerinden Bi Videonun sürekli yayını Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte P35-DS3R anakart
Gigabyte in Intel in yeni yonga setini tasiyan yeni anakarti
IDEMARK İnteraktif yazı tahtas
Eğitim teknolojilerinin ulaştığı son noktalardan biri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç