ark 106 plazma alıcaktım ama yaptıgım olcumlerde 106 buyuk gelicegi kanaatine vardım ve derimki makul fiyatlı bir 37 yada 32 lcd mesela tos 37c3500 gibi ve aradaki farklada dt plus alıp hd seyredim derim ne dersiniz sadec tv izlenecek dt ve kablolu yayın ve arada dvd blu ray de almayı planlıyorum ilerleyen zamanda genelede de tum gun acık durucak
7 Haziran 2008; 18:57:27
Merhaba Digiturk HD hakkında bilginiz var değil mi? HD izleyecem diye bir isteğiniz var zannedersem ama avrupadan maçlar ve hayvanlar alemi dışında bir işe yaramıyor, HD filmler çok az farketmekte zaten günde 3 film felan oda düzgün değil, HD Lig tv ise komple yalan, bizde var ordan biliyorum gerçi bizimkiler çıktığından beri Digitürk üyesi ondan piyasadaki HD receiverlardan ucuza gelmiş ama siz çok para verip almayın bence...
Dolayısıyla sizin tekrar plazmaya dönmeniz çok daha hayırlı olur, 32'' lcd çok ufak, 37'' lcd izleme mesafesinden 42'' plazma rahat izlenir.
yok illede hd diye derdim yok dt+ almaktaki sebebim ev,mdeki philips kutudan verilem pace kutunun daha kaliteli olmasından diyer yayınlardada bir nebzede olsa daha kaliteli görüntü aktarabilmekti panasonic 37x lyada v leri pşyasaya cıksa alıcam ama cıkmadı meretler dvd hobim var cok sayıda orjnal dvd sahibiyim blu ray artık gecerim diyorum plazma yada lcd olayını cözersem
42" plazma aldık haftaiçi. Dün akşam maç performansı oldukça kötüydü. Samsung 42C91H modeli. Bu kablolu yayından mı kaynaklanıyor, yoksa bu tv den daha iyi bir görüntü beklememelimiyiz?
quote:
Orjinalden alıntı: playmaker
Merhaba Digiturk HD hakkında bilginiz var değil mi? HD izleyecem diye bir isteğiniz var zannedersem ama avrupadan maçlar ve hayvanlar alemi dışında bir işe yaramıyor, HD filmler çok az farketmekte zaten günde 3 film felan oda düzgün değil, HD Lig tv ise komple yalan, bizde var ordan biliyorum gerçi bizimkiler çıktığından beri Digitürk üyesi ondan piyasadaki HD receiverlardan ucuza gelmiş ama siz çok para verip almayın bence...
Dolayısıyla sizin tekrar plazmaya dönmeniz çok daha hayırlı olur, 32'' lcd çok ufak, 37'' lcd izleme mesafesinden 42'' plazma rahat izlenir.
playmaker
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
8 Haziran 2008; 14:16:30
ilk önlem 3.5 metreden aşağı izleme, ikinci önlem kablolu yayını kes kardeş yazık kablolu yayın büyük ekran tv'lere...
Playmaker; Ne önerirsin peki uydu yayını mı, digitürk mü?
quote:
Orjinalden alıntı: playmaker
ilk önlem 3.5 metreden aşağı izleme, ikinci önlem kablolu yayını kes kardeş yazık kablolu yayın büyük ekran tv'lere...
playmaker
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
8 Haziran 2008; 15:03:41
Ben dizi ve film kanallarını sevdiğim için DT izliyorum ama uydu yayınlarının kalitesi daha iyi haliyle, sadece normal yayın için uydu alın ama ne marka alınır nasıl edilir bilemeyeceğim ilgili foruma danışınız