Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
plexi kadiköy nereden alınır fiyatı nedir?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> plexi kadiköy nereden alınır fiyatı nedir? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nisso

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Haziran 2008; 18:21:45 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar internetten aradım fakat bulamadım kadiköyde çeşme denilen yeri öğrendim hergün gitmeme rağmen hiç uğramadığm bir yer.
her neyse yeri zar zor da olsa bir şekilde bulurum fakat ben 30*20 c lik plexi taktırcam kendim kesmeyi düşünüyordum fakat sonra adamların kesmesini düşündüm sonuçta acemiyim b*k etmeyeyim kasayı
birde 8cm lik fan deliği açıcam toplamda kaç lira tutar acab en ucuz neresidir nereyi tavsiye edersiniz?

yadımlarınıza teşekkürler

NOT:p.tesi veya salı taktıracam resimleri uplarım

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata

nisso

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

7 Haziran 2008; 21:44:36 

hadi be yokmu bilen bu işleri

-nisso-
gigabyte 945///intel dual core 3.00///Nvidia Geforse7300 LE///1gb kingston-1gb oem ram///samsung 250gb sata

nisso

8 Haziran 2008; 11:22:51 

-nisso-

RealPowerTunahan

8 Haziran 2008; 11:31:58 

valla kadıköyde bilmiyorum ama b.paşa/kartaltepede var 10 liraya falan kesip veriyo adam 3mm lik plexi

Gigabyte P35 DS3L // İntel Core2Duo E6750 2,66 @ 3,80 Ghz Stock Fan//2 GB Kingston DDR2 800@950 Mhz//250 GB Samsung HDD// Asus EN8500 GT O.C.//İnca 22" WD DVI 2 MS 2000:1 LCD

unixx

8 Haziran 2008; 12:10:17 

karaköyde tunelın arka sokagında varmış
ama kadiköyde olsa cok daha iyi olurduya neyse

//ViewSonic 2230wm //Dreambox 500s-7020// MSI P35NEO-F// TWİNMOS 2 GB DDR2-800-//İNTEL E2140@3200 //-Palit hd x2600pro sonic-//-Galacial 550w power-//segate 250gb st3250410as-aac-taiyland-//-- tt big typhoon-vx-//2005 golf 1.6 FSİ----- FEEL HURRICANE II
aopen700

8 Haziran 2008; 12:11:30 

ben biliyorum arkadasım.Gerci forumda arama yapsaydın tarif ettigim yeri bulurdun neyse baslıyorm tarif etmeye.
Kadıkoy-Pendik minibuslerının bır sokagı var altıyol a cıkmadan sapıyorlar.O sokaktan devam edip rıhtım a ınıyorlar.Kosebasında telefoncu var hatta.Kesin bilirsin orayı.O sokakta hatta Kuva-i Milliye merkezi falan da var.Çeşmeye cıkıyor sokagın sonu.O sokakta (yokus da denebılır) sonlara dogru bır reklamcı var adını unuttum firmanın.Dukkan yerin altında ama tabelası var.. Orda plexy bulabılırsın.3mm 5mm nası ıstersen.Eger gidersen oraya bır de kartvizit al da her sorana bole tarif etmeyelım

Asus P5K-E Wi-Fi edition-Core2duo E6400 2.13@ 3.42 (Gunluk) AC Freezer Pro 7-250 GB 7200 RPM HDD-2X1024 mb DDR2 667mhz Kingston RAM+Revoltec Ram Freezer Copper Editionx2-Asus EAX1300PRO 256 MB DDR2 Grafik Kartı-Aopen H700A
nisso

8 Haziran 2008; 19:17:54 

ha evet aopen700

o senin tarifini forumda buldum neyse tam olarak bilmiyorumda bende kadiköy pendik dolmuşuna binerim çeşmeyi bulurm.

yada sora sora bulurum

-nisso-

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> plexi kadiköy nereden alınır fiyatı nedir? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lapazz D-Note DNA 500
Siz kagit uzerine not alin o dijital olarak saklasin. Lapazz D-Note dijital not defteri
Crysis DH Özel:Oyun içi Türkçe
Crysis DH Özel: Oyun içi Türkçe video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir