Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
22" alacağım Samsung T serisini beklemek gerekir mi ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> 22" alacağım Samsung T serisini beklemek gerekir mi ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
bluENight

7 Haziran 2008; 18:17:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selam arkadaşlar 22" monitör almaya karar verdim. Forumu günlerdir okuyorum tüm markaları eledim tek samsung kaldı. SAPPHIRE HD3650 alacağım malum onboard kullanıyorum

Öncelikle oyunla işim olmaz. bol bol film seyrederim önce 2232BW düşündüm fakat 226 cw gözüme takıldı. Forumdan nadir 226cw lullanıcılarından @ChnGT/GTS çok memnun 226cw dan. yalnız koyuncunun sitesini dolaşırken T serisini gördüm koyuncu ile görüşmem sırasında 1 ay içinde stoklarda olacağını söyle fakat fiyat hakkında hiç bir şey demediler. Ne dersiniz beklemeye değer mi ? yoksa 226CW tamam mıdır ?

Biliyorum böyle onlarca konu var ama emin olun hepsini okudum

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 7 Haziran 2008; 18:36:28 >

TEK BÜYÜK GALATASARAY
justice_st

Sisteme Gözat

7 Haziran 2008; 21:15:50 

bende duydum yakın zamanda cıkıcaklarını fakat fiyat konusunda bizi tatmin ediceklerini hiç zannetmiyorum eğerki monitor için ayırdıgın bütçede sınırlama yoksa beklemende fayda var derim bende 22'' monitor alıcam kararım Asus vw222s oldu. Tam bir Fiyat/Performans ürünü. Tabiki monitör için bütce konusunda biraz daha yuksek bir miktar ayırabılseydım ozaman samsung tercıh ederdim nedeni ise kasası çok hoşuma gidiyor

İçki nedir bilmezdimm.. Şimdi bir ayyaş oldumm...

İntel E7200 2,53 * Gigabyte GA-P35-S3G * Calibre 8800Gt p888 * Kingston 2 gb 800 * CoolerMaster Rc 690 460w * Seagate 250gb HDD * Samsung 20x dvdrw * LG L222WS 22'' Lcd Monitör * Microlab Solo7 150w rms * Logitech Cordless RublePad Kablosuz Joystick * Dell inspiron 6000 Laptop *

gvenc

7 Haziran 2008; 23:36:29 

bence gerekir çünkü 20000:1 gibi büyük bir kontrast oranı var ve bu normal monitörlerin 10 katı gibi daha parlak ve daha derin görüntü anlamına gelir bence alabileceksen (maddi) bekle derim gerçi (maddi) olarak yazdım ama çok bi fark olmuycak fiyat olarak bence bekle...

PHILIPS
40PFL7762D
bluENight

8 Haziran 2008; 1:52:01 

o zaman biraz daha bekleyeyim @justice_st maalesef bütçede sınır var dostum

TEK BÜYÜK GALATASARAY
mithrelios

8 Haziran 2008; 3:28:07 

fiyat olarak fark pek olmayacak gibi yurtdisi satis fiyatlarina bakip kıyaslarsak eski modellerle.

Gigabyte 780g GA-MA78GM-S2H, Athlon X2 4200+, 2 X 1gb Veritech ddr2 800, Sapphire hd4850. Samsung 2232gw, logitech z4, CM 690 kasa, 460 watt CM PSU.
intelci
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

8 Haziran 2008; 7:22:30 

evet bencede
clubsoda

Sisteme Gözat

8 Haziran 2008; 12:21:08 

bluENight arkadaşım ben de 226cw kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. hatta monitörü gösterdiğim birlikte film izlediğimiz arkadaşlar da çok memnun.ben de yalnızca film izlemek için aldım bu monitörü . hdrip filmler veya klipler izlediğimde ağzım açık kalıyo. o kadar güzelki izlediğim şey bittikten sonra tatmin olup bi sigara yakıyorum . T serisini hakkında pek bilgim yok. belki daha iyi bir monitördür ama benim cw den hiçbir şikayetim yok. sana da tavsiye ederim.

bluENight

8 Haziran 2008; 13:06:26 

@clubsoda yardımın için teşekkürler dostum aynen tek alternatifim şu anda 226cw bende o zaman hem ekstre kesilsin hemde t serisi gelir diye bekliyorum

TEK BÜYÜK GALATASARAY
truva1975

8 Haziran 2008; 13:08:04 

Bu işin sonu yok arkadaşlar biliyorsunuz değil mi? Bugün T beklersin, sen alacakken Z çıkar meydana, onuda beklersin, bu sefer P çıkar.

bluENight

8 Haziran 2008; 13:26:39 

yok dostum biliyorum yıllardır bu sektörün içindeyim ama madem çıkması yakın ondan dolayı az daha bekleyeyim dedim

TEK BÜYÜK GALATASARAY
TwiNChiL

8 Haziran 2008; 15:24:18 

bu teknolojinin sonu yok bence samsung görsel olarak gerçekten çok iyi iş yapıor

"Uyuyamıyorsan,gözlerini kapa ve sabah olana kadar açma..." Ufuk KAYAN(ANDREİ) mekanın cennet olsun
bluENight

10 Haziran 2008; 1:41:10 

yurtdışı alışveriş sitelerinde gözüken durum hemen hemen fiyat farkı hiç olmayacak gibi beklemeye değer gibi gözüküyor gel temmuz gel

TEK BÜYÜK GALATASARAY
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör >> 22" alacağım Samsung T serisini beklemek gerekir mi ? Sayfa: [1]
Buraya git: