evet almanyada n 78 455 euro ve 3 aylik navigasyon paketi ile satisa sunuldu nokianin kendi web sayfasindan online satista yakinda turkiyede gelmesi dilegiyle
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
379 euro normal bir fiyat ama tabi tr de baya bir artıyor. Çok üzücü bir durum. Bu arada N 96 hollandada 700 euro ise burada ne kadardan çıkacağını düşünmek bile istemiyorum. Kaliteli bir laptop fiyatına satılacağı belli oldu.
379 euro normal bir fiyat ama tabi tr de baya bir artıyor. Çok üzücü bir durum. Bu arada N 96 hollandada 700 euro ise burada ne kadardan çıkacağını düşünmek bile istemiyorum. Kaliteli bir laptop fiyatına satılacağı belli oldu.
N95 8GB, 8800 sirocco gibi bir fiyatla piyasaya girebilir.
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
N95 8GB, 8800 sirocco gibi bir fiyatla piyasaya girebilir.
BASITCE CEP TELEFONU DIYE SOZ ETMENIN HAKARET OLARAK KABUL EDILDIGI BIR MULTIMEDYA SAHESERI VE PIYASADAKI EN KARIZMATIK VIDEO-KAMERA CIHAZI ESSIZ EMSALSIZ MUHTESEM NOKIA N95 UND DUNYANIN 5 X OPTIK ZOOMLU VE 7,1 MP LI EN KUCUK DIJITAL FOTOGRAF MAKINASI KODAK V 705 VE VIDEO CEKIMININ KRALI NOKIA N90
bunu hesaplamak için basit yol var
1000 YTl (Tr standardi) + 379 Euro (onlarin vedigi fiyat) = 1000 YTL + 379 € ( 1 EURO = 1,965YTL ) yani 379 € = 744 YTL (umarim almanlarin kdv'si yoktur) bu da demektir. 1000 YTL + 744 YTL = 1744 YTL 'Den piyasaya cikar
nokia nın geleneği hepsini yap birini eksik bırak sonra da normalinin 3 katına sat telefonun tuş takımı n82 den daha berbat bu geleneği n96 da bozdu gibi ama o da çooooook pahalıymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan0 -- 11 Haziran 2008; 14:14:30 >