beyler çözemediğimiz şeyler oldu burda forum ahalisine danışalım dedik. öncelikle komşuda zoom adsl vardı geçende modemin kablolarla oynarken gitmiş adsl ışığı yanmıyor çalıştıramadık.
ben usrobotics aldım, o airties rt101 aldı. bende 2 modemde çalışıyor. ama onda 2side çalışmıyor msn sorun gidericide dns ve anahtar bağlantı noktaları ünlemli, modemlerde adsl ışığı yanmıyor.derken zoom setup kaldırmadığımızı fark ettik kaldırdık, robotics oldu onda, ama kendi airties ı olmadı(adsl ışığı yanmıyor) sonra roboticsi kaldırdık airtiesı kurduk gene olmadı airtiesı kuramadık. şimdi benimkini o, ben onunkini kullanıyorum
soru1: airties neden olmadı?(adsl ışığı yanmıyor.dns çözümlenemiyor hatası veriyor) soru2: zoom 5554 neden çalışmıyor? (power,ethernet yanıyor, link(adsl) yanmıyor dolayısıyla modeme girilemiyor; benim pcde de çalışmıyor ama bozulması için sebep yok)
telekomun son zamanlarda santral sistemleri değiştiği için bazı modemler bazı yerlerde çalışamaz hale geldi. elimde bir modem var, evimde çalışmazken başka bir yerde çalışıyor. evime airties modem aldım şu an internet var.
telekomun son zamanlarda santral sistemleri değiştiği için bazı modemler bazı yerlerde çalışamaz hale geldi. elimde bir modem var, evimde çalışmazken başka bir yerde çalışıyor. evime airties modem aldım şu an internet var.
Çok sacma.Telekom gün geçtikce ileri gideceğine,geriye gidiyor
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla