Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kırby sentria ??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Kırby sentria ?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cevahirx

7 Haziran 2008; 16:24:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

İlk defa duyduğum
Ev bakım sistemi diye bahsedilen
Bu kırby sentria marka elektrik süpürgesi hakkında bilgisi olan varmı acaba
Merakımı celb etti
Burdaki bu konulardaki üstadlardan bilgi rica ediyorum

cevahirx

24 Haziran 2008; 17:18:38 

Herhalde bilgisi olan yokmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahirx -- 24 Haziran 2008; 17:19:48 >

Gladiotürk

25 Haziran 2008; 2:36:13 

Youtubede görmüştüm. dysonla felen karşılaştırıyorlar. Dehşet çekiyor doğrusu.

Türkler çoğaldılar ve çevreye yayıldılar, ordular kurup Lin ülkesine saldırdılar ve atalarının öcünü aldılar. Yeni bir devlet kurdular, dört bir yana yeniden egemen oldular. Türk kağanları atalarının anısına otağlarının önünde hep kurt başlı sancak dalgalandırdılar.
afacan!

26 Haziran 2008; 2:15:42 

Yıllar evvel İzmir Fuarı'nda görmüştüm ancak o zamanlar çocuktum, tam bilmiyorum. Ama hatırladığım kadarıyla çok fonksiyonlu bir cihazdı. (Rainbow gibi) Geçenlerde sahibinden.com'a bakarken aşağıdaki modelini gördüm, isterseniz satan kişiyle iletişime geçebilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/kirby_temizlik_robotlari_elektrik_supurgeleri_g5_modelWQQaXQQ6459029WQQpXQQdisplayitem

okeonos

13 Ağustos 2008; 11:51:40 

kullanıcısı olduğum için kısaca bahsedeceğim aslında anlatmaktansa görülmesi gerektiğini düşündüğüm bir cihaz bu. kirby sentria' yı tanıyınca kadar evinizde kullandığınız mevcut sistemin işinizi gördüğünü düşünüyorsunuz yada cok iyi diyorsunuz ama yanılıyorsunuz . neler yaptığına gelince inanlılmaz bir cihaz bu halıdan cıkan tozlar o kadar şaşırtıcı ki kendi temizlik anlayışınızdan şüphe ediyorsunuz kısaca halı , koltuk , yatak temizliği ve halı yıkama yapıyor bunlar başlıca özellikleri. özellikle derin temizlik ve halı yıkama özelliğinin benzersiz olduğunu düşünüyorummm halıyıı kuru sisitem yıkıyor ve cok kısa bir sürede kuruyor ve sonuç mükemmel ve kendisi gidiyor tüy gibi hafif eyilip bükülmenize gerek yok diğer cihazlardan en büyük farkı dik bir süpürge olması ayrıca dışarıya toz kaçırması mümkün değil toz torbasını her gün değişmenize gerek yok 4 - 6 ay arasında değişiyor. Yatak temizliğini en sona bırakmak istedim yataktaki tüm maytları söküp alıyor ve yatağınızın kokusu değişiyor .

aşşağıdaki linkte bazı tarrışmalar ve görüşler var bak istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_12284462/mpage_2/key_alerji-astimlilar%2Cicin%2Ciyi%2Csupurge//tm.htm#24699656

cevahirx

13 Ağustos 2008; 13:41:51 

Bilgilendirme için tşkr ederim
BU pazarlama uzulümü satılıyor
Mağazalarda bulunabiliyormu
Görme şansı varmı
Doğrusu pazarlama usulü görmeyi istemem
Hiç muhatap olmadım bu şekilde peşini ama bırakmadıklarını biliyorum tlf la bile..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahirx -- 13 Ağustos 2008; 13:40:22 >

okeonos

13 Ağustos 2008; 16:46:07 

bu ürünün mağza satışı olduğunu sanmıyorum . mağza saatışı olmadığını söylemişlerdi ama istersen yinede bir araştır . pazarlama usulune gelince bence bu konuda önyargılı olma sonderece deneyimli ve profosyonel kişiler. bence tanımak istiyorsan kendine bir ayrıcalık yap ve gör .

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Kırby sentria ?? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
ICYBOX USB sabit disk kutusu
ICYBOXun 2.5lik usb disk kutusunu inceliyoruz
Gigabyte P35-DS3R anakart
Gigabyte in Intel in yeni yonga setini tasiyan yeni anakarti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç