ARKADAŞLAR SAMSUNG ÇİFT HATLI MODELİNE D880 İLE GİRMİŞTİ.KULLANDIM VE BİRAZ KALIN OLDUĞU İÇİN SATMAK ZORUNDA KALDIM. BİLGİSİ OLANLAR SAMSUNG YENİ BİR ÇİFT HATLI MODEL PİYASAYA SUNACAK MI???
ACER AS5920G-933G32MN PENRYN INTEL CORE 2 DUO T9300-2.5 GHz -800 MHz-6MB CPU Ön Bellek-3 GB DDR2-320 Gb-512 Mb Paylaşımsız(1024mb TurboCache)NVIDIA GF 8600 M GT akran kartı-15.4 " WXGA High Brightness(220 nit) WXGA CrystalBrite 8ms 1280*800 ekran-DVD±RW Double Layer-BlueTooth-0.3 mp kristal br. Kamera-Wireless-Kart Okuyucu HDMI-HDCP-Win Vista Premium Tr-4 USB - VGA
Valla güzel kardeşim bir modelden daha bahsediliyor bildiğim kadarıyla. Yalnız "biraz kalın olduğu için satmak zorunda kaldım" meselesini anlamadım. Biraz kalın olmasının yeni alınmış bir teli satma aşamasına getirmesi mümkün mü? Şimdi diyeceksin ki keyif benim para benim ama kardeşim, paranın kıymetini biraz bilelim zaten teknoloji ithalatçısı bir ülkeyiz elektronik alışverişlerimizde daha dikkatli olalım.
Kırdıysam özür dilerim.