Arkadaşlar Samsung ht-xq100 marka ses sistemim var. Her zaman siliyordum bir sorun cıkmıyordu ama bu sefer sildigimde bi yerine mi bastım anlamadım ama uzaktan kumandası işlemiyor, ses sisteminin merkezinden manuel olarak anca ayarlayabiliyoruz. Kumandadaki TV DVD tuslarına bastıgımda kumandadaki lambalar yanıyor, kumanda tam bozukta diyemiyorum(pillerinde zaten sorun yok)
sizce çözüm yolu nedir? Yetkili servisten pek yardımcı olamadılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apply_Poison -- 7 Haziran 2008; 15:24:06 >
Muhtemelen yanlış bir tuşa basmaktan kaynaklanmıştır ve yine o tuşa basıldığında düzelecektir.
Ama en kolay yolu hem kumandanın pilini çıkar.
Hem de cihazın fişini çek ve ikisini de o halde 5-10 dakika bekletip fişi ve pilleri tekrar tak. sorun düzelecektir.
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Philips 720sa, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları.