MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Elektronik

serhatka -> MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (7 Haziran 2008; 14:16:32)

ADIM 1 SİTEMİZ OLAN http://www.myoteknikerler.com/ GİRİN VE DESTEK OLUN

FORM SİTEMİZE GİRİN ÜYE OLUN BİZE KATILIN ÖNÜZDEKİ GÜNLERDE MYO YASA TASARISI OYLANIYOR.
http://www.myoteknikerler.com/forum/default.asp

GENEL BAŞKAN HAKAN BAYCIK DERKİ SİZLERE !!![>:]

KANUN TEKLİFİMİZ MECLİSTE OYLANACAK.
BU SİZLERE NELER GETİRECEK.

1- Askerlik süreleri 9 ay olacak myo mezunu birkısım yedek astsubay bir kısmıda er ve erbaş olarak yapacak

2- İş yerinde ustabaşı formen üretim kısım amirleri ( mühendis olmayan yerler) myo seçilmesi zorunlu olacak.

3-Sınavsız geçiş kalkacak okullarda sadece okumaya gelenler olacak. Düz liseli kardeşlerimizde bizlere katılacak. Kalite artacak.

4- MYO girdigin an devlet senin SSK nı yapacak.

5-İşyeri açma için devlet teşvik edecek.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/kanun_teklifi_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=60350

Biz kimiz tanıyın hakkımızı arıyoruz.

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=b8f1474c494bd184653917239beacc6c VİDEO

Kanun teklifinin linkini yukarıda verdim. İnceleyin bakın biz kimseye düşman degiliz sadece hakkımızı istiyoruz. Teknisyende Mühendiste bizim kardeşlerimiz arkadaşlarımız ...

Evet arkdaşlar ben sizlere işin özünü alattım daha çok madde var ama özetliyerek anlattım. Katılalım bizler yıllarca askerde er iş dünyasında işçi amele olarak çalıştık şimdi birleşelim. Birlik olalım zaman akıyor yasa için çalışalım...

Siyah_light -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (7 Haziran 2008; 22:04:42)

aleyküm selam

Méchatronic -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (7 Haziran 2008; 22:31:09)

yazıyı düzenlesen böyle çok karmaşık olmuş

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (7 Haziran 2008; 23:16:46)

mesela önemli yerlerini buraya alsan[sm=ok.gif]

nicaleus -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (7 Haziran 2008; 23:29:08)

bu yazıyı kimsenin okuyacagını sanmıyorum kopyala yapıştırla olmaz bu iş...
önemli noktaları yazsan daha çok ilgi çekerdi emin ol...

intelci -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (7 Haziran 2008; 23:41:07)

evet kim okur bu yazıyı

mfeker89 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 0:05:08)

okunmaz abi bu

Ctrlshft -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 1:09:07)

baba bu ne yaa[sm=icon_ohmygod.gif]

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 13:03:59)

quote:

Orjinalden alıntı: Méchatronic

yazıyı düzenlesen böyle çok karmaşık olmuş

yazıyı düzenledim kardeşim .

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 13:20:12)

saol[sm=ok.gif]

Méchatronic -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 16:36:53)

Bu vaatleri kaç yıldır duyuyoruz [sm=zuhaha.gif]

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 18:01:10)

quote:

paşa gönlün bilir birader dinlemek zorunda degilsin bu myo onurlu mücadelesi ve bir şekilde sonuçlanacak .

bizim dernek kariyerine sahip çıkacak myo lar la dolu okullarımızı kariyerimizi kurtaracagız...

nicaleus -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 19:26:38)

umarım kabul görülür sonuçta bizim geleceğimiz bu...

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 20:15:19)

bu vaatlere inanamıyorum ama bir kulagımda burda olur[sm=ok.gif]

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 23:01:41)

Valla arkadaşlar yaparsak herkes için iyi olacak buralara ben düz liseli arkadaşlarında gelmesini isterim. Kalite ve nitelik önemli bu yasa ile hepsi saglanacak...

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (8 Haziran 2008; 23:21:36)

bakın ben düzlise mezunuyum ve meslek yüksek okulundan mezun oldum bu sene eger bu anlatılanlar olacaksa iyi bir olanak ama bugüne gelmiş geçmiş çok öneri var hepside partilerle beraber gömüldü herşey bizde bitiyor [sm=ok.gif]

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (9 Haziran 2008; 11:42:45)

quote:

Orjinalden alıntı: BİLÂL85

bakın ben düzlise mezunuyum ve meslek yüksek okulundan mezun oldum bu sene eger bu anlatılanlar olacaksa iyi bir olanak ama bugüne gelmiş geçmiş çok öneri var hepside partilerle beraber gömüldü herşey bizde bitiyor [sm=ok.gif]

Pek hala kardeşim MYO sana meslek olarak faydası oldumu ?
Ben endüstri meslek mezunuyum gazi myo bitirdim. Bizim dönemde sınavsız geçiş başladı okul serseri yuvasına döndü cevremde düz lise mezunu harbiden okumaya niyetli kardeşlerimizi öss de yerleşemediklerini görünce üzüldüm bence bu kanun çıkmalı onlarda bizim bölümlere gelmeli
özetce herkes istediğini okumalı...

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (9 Haziran 2008; 12:16:37)

söylediklerine hak veriyorum hem de çok büyük bir hak
dedigin gibi myo ipini koparan gelmiş bölümle alakası olmayan zibidilerle dolmuş askerlige gitmemek için baba parası yiyen ve 2004 yılından beri devamlı yaz okuluna kalanlar bunlar çabası adam motor meslek lisesinden mezun ama inanırmısın ben den sınawda tiyo istiyor düşünebiliyormusun düzliseliyim benden motorla ilgili sorunun cevabını istiyor ne oldu şimdi hepsi döküldü hoca bir müfredata girdiler sayısal sorulara bir geçtiler hepsi döküldü adamlara ne yönden baksan boşlar genele yaymıyorum laflarım çarpıtılmasın kız için askerlik için okula geliyorlar

şimdi myo bana ne kazandırdıgına deginirsek ben ilk sınıfı maraşta okudum orda atölye görebiliyordum hiç olmassa ikinci sınıfı adana myo yatay yaparak asrın hatasını yaptım burda atöleye war hemde en iyisinden temsanın açmış oldugu bir atölye ama hiç içeri girdinmi diye sorma giremedim

ama kazandırdıgı çok şey var ben hiç olmassa otomotivle ilgili ne bilgi varsa ögrendim digerleri gibi kız peşinde koşmadım

finaller bitmişti ben halen bölümüm olan otomotivin kitabını alıp okuyordum myo bana kattı birşey yok benim bana kattım çok şey var[sm=ok.gif]

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (10 Haziran 2008; 13:54:42)

Kardeşim bizim forma gel myotekniker.com a beklerim.

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (10 Haziran 2008; 15:22:58)

ÜNİVERSİTELERİMİZ OLAN MYO LARI KURTARALIM. YAŞATALIM ONLAR BİZİM SANAYİNİN TEMEL TAŞLARI ...

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (11 Haziran 2008; 11:51:57)

quote:

BİZ SÖZ DEGİL BİRADER İCRAAT YAPIYORUZ İŞTE KANITI İNCELE GÖR.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/kanun_teklifi_sd.onerge_bilgileri?kanunlar_sira_no=60350

İŞTE ADRES BU BİZİM KANUN İNCELE GÖR .[:-]

eloko -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (11 Haziran 2008; 14:12:49)

Hükümetin tasarısı ise geçer.Yoksa başka bahara kalır.

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (11 Haziran 2008; 22:59:25)

quote:

Orjinalden alıntı: eloko

MHP nin kanun teklifi bugün soru önergesi verildi. Bir umut bizlere 32 sene 1 taş bile dikmediler.

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (11 Haziran 2008; 23:14:26)

hadi bakalım hayırlısı umarım iyi sonuçlar çıkarda biz ara elemanlarda yaşarız
quote:

Orjinalden alıntı: serhatka

quote:

Orjinalden alıntı: eloko

MHP nin kanun teklifi bugün soru önergesi verildi. Bir umut bizlere 32 sene 1 taş bile dikmediler.

[sm=ok.gif]

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (12 Haziran 2008; 0:30:39)

Rabbim Milli takımımıza bir zafer nasib eyledi bizlerede bir zafer eyler . Yeter artık dedik bu öğrencilere yazık bu gençlere gariban aile çocukları bunlar. Hepsi işçi memur çocukları kimse onların yüzüne sen boşa okudun hakaretini edemesin Allahım büyük gösterecek adaletini.

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (12 Haziran 2008; 0:33:26)

AMİNNNN
quote:

Orjinalden alıntı: serhatka

Rabbim Milli takımımıza bir zafer nasib eyledi bizlerede bir zafer eyler . Yeter artık dedik bu öğrencilere yazık bu gençlere gariban aile çocukları bunlar. Hepsi işçi memur çocukları kimse onların yüzüne sen boşa okudun hakaretini edemesin Allahım büyük gösterecek adaletini.

1980best -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (12 Haziran 2008; 12:40:04)

Türkiye Büyük Millet Meclisi
Genel Kurul Tutanağı
23. Dönem 2. Yasama Yılı
116. Birleşim 11/Haziran/2008 Çarşamba

Sayın Akcan, buyurunuz.

ABDÜLKADİR AKCAN (Afyonkarahisar) - Teşekkür ederim Sayın Başkanım.

Aracılığınızla Sayın Bakanıma sormak istiyorum: Okunan maddenin içeriğinden anlaşıldığı üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimiz eğitime, uzmanlığa ve ihtisaslaşmaya önem veriyor. Askere almalarda da askerlik sürelerinin tayininde de eğitimin rolü ön planda tutuluyor. Lise mezunlarının askerlik süreleri ile dört yıllık üniversite mezunlarının askerlik süreleri farklı. Bunun dayanağı, eğitim sürelerinin farklı olmasından kaynaklanan bir durum.

Şimdi, 1,5 milyona yakın meslek yüksekokulu mezunu… Bunların yarısı, 800 bini erkek ise bunların askerlik görevleri var. Bu askerlik görevlerini yaparken lise mezunu muamelesi görüyorlar. Yani liseden sonra iki yıl daha eğitim almış olanlar hiç eğitim almamış gibi muamele görüyorlar. Oysa, askerlik sürelerinin, eğitime dayalı olarak tayin edildiği kanunlarımızda ifade ediliyor.

Bu durumun düzeltilmesi için herhangi bir işlem yapılıp yapılmayacağı konusunda bilgi edinmek istiyorum.

Teşekkür ederim.

BAŞKAN - Teşekkürler Sayın Akcan.

http://www.tbmm.gov.tr/develop/owa/tutanak_b_sd.birlesim_baslangic?P4=20187&P5=H&page1=29&page2=29

www.myoturkiye.com

www.myoturkiye.com
www.myoturkiye.com
www.myoturkiye.com

1980best -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (12 Haziran 2008; 12:42:15)

SERHAT ARKADAŞIM MYO İÇİN ÇALIŞMALARIN ÇOK GÜZEL.
SENİ TEBRİK EDİYORUM.

2 MİLYON MYOLUYU www.myoturkiye.com sitesinde toplamak ve myo kardeşliğini, bütünlüğünü sağlamak için başarılarının devamını dilerim.

www.myoturkiye.com

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (12 Haziran 2008; 18:59:35)

quote:

Orjinalden alıntı: 1980best

SERHAT ARKADAŞIM MYO İÇİN ÇALIŞMALARIN ÇOK GÜZEL.
SENİ TEBRİK EDİYORUM.

2 MİLYON MYOLUYU www.myoteknikerler.com sitesinde toplamak ve myo kardeşliğini, bütünlüğünü sağlamak için başarılarının devamını dilerim.

Sitemize hoş geldin kardeşim. Seni burda görmek beni mutlu etti teşekür ederim.[:'(] [sm=s18.gif]

_MOD_ -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (12 Haziran 2008; 20:17:53)

Dostum tefler (teknik eğitim fakültesi) içinde yasa çıkıcak diyolardı ondan bir haber varmı bilginiz varmı ?

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (12 Haziran 2008; 20:44:50)

quote:

Orjinalden alıntı: _MOD_

Dostum tefler (teknik eğitim fakültesi) içinde yasa çıkıcak diyolardı ondan bir haber varmı bilginiz varmı ?

valla hocam teknik eğitim fakültesinin yetkilerini yök düzenleme yapmakta bu konuda çalışması var. Sizlere teknoloji uygulama mühendisligi verecekler sanırım.

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (13 Haziran 2008; 18:23:36)

Uyuma meslek yüksek okullular uyuma kazanalım yoksa 2 sene daha bekleriz...

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (13 Haziran 2008; 18:29:42)

uyumuyoruz !!!
hayallerimize ulaşmak için uyanmamız lazım degil mi dostum [sm=ok.gif]

serhatka -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (13 Haziran 2008; 20:58:01)

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=b8f1474c494bd184653917239beacc6c
işte myo davası video izleyin dernek başkanı görüşlerini açıklıyor...

3rN_Heartagram -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (27 Haziran 2008; 19:27:36)

bilgilerin icin saol hocam[sm=s16.gif]

farukaan -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (28 Haziran 2008; 12:12:24)

Beyler askerlik konusunda genelkurmayın fikri çok net,kısaltmaya kesinlikle karşı çıkıyorki,4 yıllıkların bile askerlik süresinin uzaması ihtimali var.O yüzden onu bir geçin.İzmirliyim 1994 mithatpaşa elektrik mezunuyum,1997 ege myo elektrik mezunuyum.Ege nin bana hiçbirşey ama hiçbirşey vermediğini rahatlıkla söylüyebilirim.Ne öğrendiysem canım lisemde ve piyasada öğrendim.Keşke hiç gitmeseydim...

dj_fLeiN -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (30 Haziran 2008; 17:10:02)

Benden Tam destek. !!!

masterabi -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (30 Haziran 2008; 20:34:20)

arkadaşlar umut kırmak gibi olmasın ama yalan oldu gibime geliyor. bugün baskan açıklama yapmış sitede ona dayanarak söylüyorum bunun sonu yok...(kendi fikrim )

1980best -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (3 Temmuz 2008; 18:12:03)

YENİ SİTE AÇTIK

www.myoturkiye.com

YENİ SİTEMİZDE GÖRÜŞMEK ÜZERE

www.myoturkiye.com

www.myoturkiye.com

www.myoturkiye.com

www.myoturkiye.com

BİLÂL85 -> Cevap: MESLEK YÜKSEK OKULLARI BENİ DİNLEYİN... (3 Temmuz 2008; 20:39:09)

keşke herşey forum lara üye olmak kadar basit olsa [sm=bandit.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.609375