Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
kp-46s4 projeksiyon tv

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> kp-46s4 projeksiyon tv Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
from_ghetto

7 Haziran 2008; 13:52:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar uzun süredir evde kullandığımız. sony kp-46s4 model projeksiyon tvmiz bozuldu. arızası tam olarak şöyle geçenlerde tv seyrederken bir anda kırmızı rengin taraması bozuldu diğer renklerde sorun yok kırızıda sadece bir kaç satır aşağı kaymış ayarlardan düzeltemedim olmadı sonra açtım tv yi kırmızı lambayı sökim dedim sökemedim mübarek sanki vidalanmamış kaynatılmış sonra farkettimki lambanıniçinde bir sıvı var ve kırmızının ki diğer renklere göre ciddi derecede azalmış ( tabii bunda benim azcık katkım oldu ama fazla değil) sizce arıza bu sıvıdan mıdır yoksa tarama bordundanmıdır şimdi sony servisini arasam olacak olsa bile dünya kadar para isterler okadar veremem ondan benim elime kaldı yardım larınızı bekliyorum arkadaşlar tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim .

no way out
bigmaster077

7 Haziran 2008; 14:17:48 

arkadaşım,
öncelikle bu tv ye artık fazla masraf etmemenizi öneririm. uygun bir maliyetle bu işi çözebileceğinizi pek sanmıyorum. sizin tv yi satmaya kalksanız görüntüsü kabul edilebilir derecede iyi olsa bile 500-600YTL den fazla etmeyecektir. ona göre kararınızı verirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: from_ghetto

arkadaşlar uzun süredir evde kullandığımız. sony kp-46s4 model projeksiyon tvmiz bozuldu. arızası tam olarak şöyle geçenlerde tv seyrederken bir anda kırmızı rengin taraması bozuldu diğer renklerde sorun yok kırızıda sadece bir kaç satır aşağı kaymış ayarlardan düzeltemedim olmadı sonra açtım tv yi kırmızı lambayı sökim dedim sökemedim mübarek sanki vidalanmamış kaynatılmış sonra farkettimki lambanıniçinde bir sıvı var ve kırmızının ki diğer renklere göre ciddi derecede azalmış ( tabii bunda benim azcık katkım oldu ama fazla değil) sizce arıza bu sıvıdan mıdır yoksa tarama bordundanmıdır şimdi sony servisini arasam olacak olsa bile dünya kadar para isterler okadar veremem ondan benim elime kaldı yardım larınızı bekliyorum arkadaşlar tecrübeleriniz paylaşırsanız çok sevinirim .

TIKLAYIN
SONY 117cm LCD'de SD Yayın*HD Yayın*DVB-T Yayın*PS3 Blu-Ray* 1080p DVD Upscale ve PC *İnceleme
=== SONY LCD & OLED DÜNYASI ===
from_ghetto

8 Haziran 2008; 10:58:06 

walla ben vaz geçme taraftarı değilim tv yi çok seviyorum izlemesi acaip keyifli onarmak istiyorum buyüzden

no way out
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> kp-46s4 projeksiyon tv Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 9600GT ekran kar
Point of View 9600GT ekran kartı video inceleme; 9600GTin hız aşırtmalı performansını inceliyoruz!
Biostar 8600GT V-Ranger
Biostar in GPU ve bellek voltajlari ayarlanabilen 8600GT ekran karti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir