Donaným Haber Forum
Ana Sayfa | Kayýt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hýz Aþýrtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarým | Fotoðraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Þikayet listesi | Uyarý listesi | Nick iþlemleri
Cevap: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve neden

Ýlgili konularý bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanýcýlar: hiç
  Basýlabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Network, Ýnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve neden Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
[Poll]

Hangi tarayýcýyý kullanýyorsunuz ve neden

IE 6
  3% (8)
IE 7
  13% (28)
Firefox
  52% (109)
Opera
  26% (55)
Diðerleri
  2% (6)
Safari
  0% (2)

Toplam oy : 208

(en son oy tarihi : 20 Aðustos 2008; 1:46:03) 
Giriþ
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
The After Toucher

28 Haziran 2008; 9:56:49 
Bu mesajla ilgili þikayetinizi bu icon a týklayarak yapabilirsiniz.

FireFox3 kullanýyorum.Hýzlý ve þekil

Avrupa futbolunun bu büyük ustasý raket gibi sol ayaðý , patriot füzesini andýran frikikleri ve inanýlmaz gol paslarýyla Galatasaray ' ý þampiyonluða taþýyan isimlerin baþýnda geldi.Hagi þampiyon filminin adeta baþrol oyuncusuydu.Sezon içindeki talihsizliklerden hiç etkilenmedi.Bir yýl içinde hem annesini hem de babasýný kaybetti.Ama cenazeden döndü maça çýktý.Antremanlara ilk Hagi geldi.''PROFOSYONELLÝÐÝN'' en ince örneklerini verdi.

Unutmayýn Ameleler Her Yerde
Old_Town

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 9:20:32 

Az önce bende FF 3 indirdim kurdum 2.0 a göre biraz daha hýzlý gibi geldi bana IE7 ye göre hýzlý zaten ama yinede IE7 siz olmuyor..

yalnýz FF kullananlarýn bir çoðunda karekter sorunu olsa gerek çünkü foruma mesaj attýklarýnda sürekli konu baþlýklarý bozuk çýkýyor.

Elveda DonanýmHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asýrlar boyu ezile geldik,Elendik yýkandýk,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
bilek

2 Temmuz 2008; 19:48:50 

johonwayni

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 21:56:21 

Firefox

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlýk karþýsýnda uþak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyýk sayýlamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

Batuist

2 Temmuz 2008; 23:11:49 

ff3 oldukça hýzlý... aslýnda sadece bir tarayýcý kullanmýyorum ama default olarak ff3

AlýþtýkArtýk

2 Temmuz 2008; 23:42:38 

opera kullanýyorum eksikliklerini söyliyim geçmiþ de girdiðim siteyi bulamýyorum o açýdan firefox en iyisi birde yer imi araç çubuðu yok operada birde o olsa opera çok süper bi tarayýcý olur vallaha ama yok iþte koymuyorlar bi türlü

DarkruseDaima...
Old_Town

Bu kullanýcýnýn bu kategori altýndaki blog mesajlarýna git Bu kullanýcýnýn DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2008; 14:46:52 

firefox 3.0 çýktýðýndan beri kullanmaya baþladým ama ne yazýkki sorunlarý hiç bitmiyor. yazýlým genel bölümünde sorunlarýndan bahsediliyor

Elveda DonanýmHaber,Elveda Eski dostlar;
"Asýrlar boyu ezile geldik,Elendik yýkandýk,süzüle geldik,Erenler yoluna dizile geldik,Hakka giden yolun yolcusuyuz biz..."
spyae
Uzaklaþtýrýlmýþ
4 gün cezanýn 3 günü kaldý.

16 Temmuz 2008; 15:23:29 

yýllardan beri opera kullanýyorum.
arslan5888

18 Temmuz 2008; 15:21:04 

kendi pc2m de Opera'yý kullanýyorum...

kulalnmamýn sebebi de ilk giriþteki 9 tane sýk kullanýlanýn ön izlemesini göstermesi...

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluðu
johonwayni

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2008; 16:02:54 

Moziila

Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir millet, medenî insanlýk karþýsýnda uþak olmak mevkiinden yüksek bir muameleye lâyýk sayýlamaz.
However rich or prosperous it may be, a nation deprived of independence can deserve no better treatment than being the servant of civilized humanity.

Sayfa:   <<   < önceki  1 [2]
Tüm forumlar >> [Donaným / Hardware] >> Network, Ýnternet ve Güvenlik >> Internet >> Cevap: Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz ve neden Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Buraya git: