Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Acil bi bakarmsınz

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Acil bi bakarmsınz Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
MertcanE.

7 Haziran 2008; 13:13:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar e4400 işlemcim var gigabyte 945gcmx-s2 anakartım var oc yapmak istiyorum ama menü yoj çarpanı arttıramıyorum ya.bi tek voltaj ayarları var fsb volyaj veriyorum +0,2 volt bu sefer de dram frequency düşüyo neden olabilir neden çarpan menüsü yok nasıl arttırabilirm bunu sabahtan beri canım sıkıldı ya

Fujitsu Siemens A3667G 17'' || AMD Turion 64 1.8 Ghz Mobile Technology || Graphics By Mobility Raedon X700 HyperMemory || 1,5 Gb Kingston 400 Mhz Ram || Samsung 80Gb 5400 Rpm || Windows Xp Professional Sp3 || Nokia 6680 And 6610 || Piranha Mp4 Digital Player 2 Gb || Web Browser: Opera 9.5 ||
My Site || Dh 2006 Üyeleri || Dh Rock Dinleyicileri
Bir Düşündük Bin Ah İşittik, Her Geçen Gün İncitildik. Tütsü Yaktık Temizlendik, Dumanından Zehirlendik.

MertcanE.

7 Haziran 2008; 16:18:57 

Şu an 2,45 ghz daha ne kadar çıkar sürekli arttırıyorum tabi sıcaklığı kontrol ederek

Fujitsu Siemens A3667G 17'' || AMD Turion 64 1.8 Ghz Mobile Technology || Graphics By Mobility Raedon X700 HyperMemory || 1,5 Gb Kingston 400 Mhz Ram || Samsung 80Gb 5400 Rpm || Windows Xp Professional Sp3 || Nokia 6680 And 6610 || Piranha Mp4 Digital Player 2 Gb || Web Browser: Opera 9.5 ||
My Site || Dh 2006 Üyeleri || Dh Rock Dinleyicileri
Bir Düşündük Bin Ah İşittik, Her Geçen Gün İncitildik. Tütsü Yaktık Temizlendik, Dumanından Zehirlendik.

StrangerXT

7 Haziran 2008; 16:33:44 

bu tarz başlıklar ile konu açmayın! konu başlığı konu içeriği ile uygun olmalıdır

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir..

Artık foruma girmiyorum.. ya da uzun aralıklarla giriyorum diyelim..
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Overclock >> Overclock >> Acil bi bakarmsınz Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 8600GTS
Orta sınıfta kullanıcıların merakla bekledikleri DX10 destekli 8600 ailesi
Compex 2007 : MEP iletişim
Compex 2007 : MEP iletişim Standı Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç